יום שני

Drenthe

New member
יא אללה אני מתחיל להילחץ

כמעט כל החברים שלי נרשמו, ויש כאלה שכבר עשו באפריל ( ודווקא הוציאו ציונים לא רעים בכלל ), ורק אני תקוע בדברים אחרים. אני לא יודע, אבל נראה לי שאצטרף לאיזה קורס לקראת המועד הבא, יש לי את הזמן שלי ( וסתם כתבתי שאני לחוץ בכותרת
).

rl1992

New member
מתפוצץ לי הראש../images/Emo10.gif

כבר שעות. אני לא יכולה יותר. כואב

נמש164

New member
עכשיו תנסי לחשוב

מה זה לחיות עם כאב ראש רצחני [ובאמת רצחני!] במשך שלושה חודשים קבוע כל הזמן

rl1992

New member
הייתי מתה..

גם לי יש כאבי ראש ממושכים, אבל ממש לא ככה. אני באמת לא יודעת איך הייתי יכולה להתמודד עם כזה כאב ראש ממושך ונוראי.

rl1992

New member
אם היה בבית הזה אקמול הייתי לוקחת../images/Emo4.gif

בכל מקרה, עכשיו קצת יותר טוב.. אם ימשיך מחר אני אקח אדוויל (אצל אמא יש)... תודה

נמש164

New member
אצלי כלום לא עבד

זה משהו עיצבי [שתודה לאל כבר כמעט נרפא לחלוטין!D: ] שלוקח לו זמן לעבור והוא מתרפא לבד, גם כשהייתי מאושפזת כמעט 10 ימים בגלל "כאבי ראש" לא יכולו לעשות כלום ותכלס, אקמול לא בדיוק עבד, בעצם שום דבר כמעט לא עבד. הייתי צריכה להתיש את עצמי עד השעות הקטנות של הלילה [שהפכו כבר לבוקר] כדי להצליח להירדם
וכל זה כבר נמשך שלושה חודשים

LOLI152

New member
יש מצב

שמצאתי את הזמן הכי גרוע שיש להרגיש קטנה. איפה האדם הגדול שבי כשצריך אותו?

אלה,

את יכולה להסביר יותר
אני בטוחה שהאדם הגדול שבך יצא,בדיוק ברגע שתרצי,מבלי שתבקשי את זה.כי זה פשוט יקרה,ככה החיים מתנהלים.

LOLI152

New member
אני חושבת שאני לא יכולה.

אני מרגישה מאוד קטנה. מאוד לא בטוחה. לא בעצמי ולא בהצהרות שלי. אני בן אדם מאוד בטוח בעצמו. שיודע בדיוק מה הוא רוצה, ואיך להשיג אותו והכל נראה כל כך קל ואפשרי.. עד דקה כזאת של איבוד עצמי. שום דבר כבר לא אפשרי, וכבר בכלל לא נכון, ובכלל לא מתאים,

tamaguchi girl

New member
לנשום עמוק, למצוא את הזמן שלך להירגע.

לישון טוב אני מניחה שגם יעזור.. ולדעת שמחר הכוח והחוזק שלך חוזרים במלוא המרץ

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

יותר טוב. תודה. :) כנראה זה כי הצו ממש מעסיק אותי כרגע. חח.

../images/Emo24.gif

אה,וואלה
מתי הוא
[גם אני כבר קיבלתי זימון,סופסוף!
ל19 באוקטובר,יומולדת לאחותי
]

Rioter

New member
ישנתי אצל חברה בנ"צ, ישנתי אצל חברה בנ"צ

(לא, לא נקודת ציון.
). היה הכי כיף בעולם. הכנו בראוניז משובחים, משהו חבל על הזמן, ובבוקר כשעוד ישנתי - היא הכינה לי קופסה מקסימה כזאת (בצורת לב!!) עם פתק, וכמה בראוניז שאני אקח הביתה.
ומסתבר שדיברתי מתוך שינה, כרגיל.... חחחח היה מצחיק. היא קבעה שיעור נהיגה כדי שהמורה שלה הסיע אותי הביתה, וגם היה משעשע. (זה כ"כ קרוב!!!) ו.. היה קצת בלגן כשחזרתי, ואורחים וזה, אבל הסתדר. והיה לי שיעור נהיגה מושלםםםםםם. המורה אשכרה אמר שהוא שמח מאיך שאני נוהגת. XD ממש ממש פרגן היום. החבר עובד, ואתמול הוא הקפיץ אותי (בטוב ליבו, אחרי יום עמוס בטירוף שהיה לי ובקושי היה לנו זמן לדבר) לנ"צ, אז בדרך הוא אמר: "אגב, החלטתי לאן לקחת אותך ביום רביעי", הכי בדרך-אגביות שיש.... והייתי ממש מופתעת. אז אני מחכה למחר (הוא עובד מאחה"צ עד לפנות בוקר). בבוקר שיעור פרטי, בטח נפגש בצהריים (או אחה"צ, כשהוא יקום
).
, (לא, לא נקודת ציון.
). היה הכי כיף בעולם. הכנו בראוניז משובחים, משהו חבל על הזמן, ובבוקר כשעוד ישנתי - היא הכינה לי קופסה מקסימה כזאת (בצורת לב!!) עם פתק, וכמה בראוניז שאני אקח הביתה.
ומסתבר שדיברתי מתוך שינה, כרגיל.... חחחח היה מצחיק. היא קבעה שיעור נהיגה כדי שהמורה שלה הסיע אותי הביתה, וגם היה משעשע. (זה כ"כ קרוב!!!) ו.. היה קצת בלגן כשחזרתי, ואורחים וזה, אבל הסתדר. והיה לי שיעור נהיגה מושלםםםםםם. המורה אשכרה אמר שהוא שמח מאיך שאני נוהגת. XD ממש ממש פרגן היום. החבר עובד, ואתמול הוא הקפיץ אותי (בטוב ליבו, אחרי יום עמוס בטירוף שהיה לי ובקושי היה לנו זמן לדבר) לנ"צ, אז בדרך הוא אמר: "אגב, החלטתי לאן לקחת אותך ביום רביעי", הכי בדרך-אגביות שיש.... והייתי ממש מופתעת. אז אני מחכה למחר (הוא עובד מאחה"צ עד לפנות בוקר). בבוקר שיעור פרטי, בטח נפגש בצהריים (או אחה"צ, כשהוא יקום
).

Rioter

New member
אה כן, והכי חשוב!!

נרשמתי (בטעות כתבתי "נרדמתי"...) לאתר למד, אז ישבתי פשוט כל הערב-לילה וחרשתי לתיאוריה.
עד כה אני די (!) נהנית.

למעלה