יום שני

מזמן לא היה לי כ"כ משעמם!!!../images/Emo6.gif

אני אצל סבא וסבתא שלי, שגרים בית לידנו, ואני פה רק עם אחי, כי יש מנקה בבית ולא רצינו להשאר. ומשעמם פה, וושמשעמם לי אני עושה דברים שגורמים להשמנה (אהמ לאכול את העוגות של סבתא) וזה לא טוב בכלל בכלל
. תספר משהו מעניין
לפני שאני מתחרפנת|צסטיק|

o p c

New member
מצד שני היא לא מכירה את החשובים באמת ../images/Emo3.gif

חוץ משלום חנוך, כמובן

חם לי../images/Emo178.gif

אתמול עשיתי עם בת דודה שלי (בת 12) ואחותי מין "ערב בנות" כזה, כדי לתת לה קצת צומי
(נולד לה אח קטן לפני שבועיים) ואחר כך נפגשתי עם חברות שאחת מהן מתגייסת בעוד שבוע ומנסים לנצל את הזמן עד אז
(אנשים, אל תלכו לחבצלות! זה נורא! זה אסון! זה טרגדיה!!!
) אני לא מאמינה שהגעתי לגיל כזה שהחברים שלי מתחילים להתגייס
אמאלה

הוי החום../images/Emo178.gif

הייתי עם ידיד בסינמה סיטי, ראינו את הסרט UP. מחמש עד שמונה אימון, יאי!
(בא לי קצת חופש....)

הוו,איך הסרט../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

*אנחנו רוצים ללכת כל המשפחה+בני זוג,שזה אומר 8 אנשים,אז כדאי שזה יהיה נחמד+
* אני מכירה את התחושה של "בא לי חופש",אבל אני יכולה להעיד שעכשיו,כשיש לי חופש מהבלט,זה כ"כ קשה
לפני יום-יומיים נשברתי,כאב לי כבר כל הגוף מחוסר-פעילות-גופנית-אינטנסיבית,אז חזרתי לעשות פילאטיס בבית,לפני העבודה
[
מכל הלב,ד"א!]. תהני מכל אימון שאת יכולה,באמת. מקסימום,קחי יום חופש אחד [אם את יכולה] ותראי שלמחרת כבר תתגעגעי

o p c

New member
הסרט חמוד מאוד..

לא קשור אבל ראינו כל המשפחה

אחותי ראתה אותו בתלת מימד

ואמרה שהיה מאוד נחמד וששווה לראות. הוא גם שבר קופות בצורה רצינית בארה"ב, ואולי זה אומר משהו...

Drenthe

New member
נמאס לי להתעורר ב7 ומשהו בבוקר.

במיוחד אם לא נרדמים מוקדם, אבל יאלה הכל לטובה. וחום אימים בחוץ
.

XWDxel

New member
קורס פסיכומטרי ראשון

קיבלנו ספריה שלמה הביתה וגם כמות נכבדת של שיעורים שלא מביישת אף מורה רשע למתמטיקה מבחינתי הלימודים התחילו היום חחח, לא שלא ציפיתי לזה.. ראיתי שהרבה כאן בפורום נרשמו לפסיכומטרי. איך זה אצלכם?

הקורס שלי מתחיל רק ביום חמישי

אבל אני מתארת לעצמי שככה זה יהיה גם אצלי, ככה זה היה אצל כל אחד שהכרתי שעשה פסיכומטרי...

חברים שלי נרשמו.

הם באו אליי לעבודה אחרי זה [הקניון צמוד לנו לבית הספר]... אמרו שלא מדברים על זה,שהיה עמוס ורע. :/ מקווה שאצלכם זה בכ"ז יותר טוב

XWDxel

New member
../images/Emo8.gif

זה בהחלט עמוס ולא הכי כיפי, אצלנו היו גם כאלה שבכלל רצו לפרוש מזה.. בהתחלה די הופתעתי שהקורס ממש תובעני ודורש השקעה ענקית גם מעבר למה שעושים בשיעורים, אבל בכל זאת שווה לסיים עם זה כבר השנה שהמוח עדיין בראש של לימודים בלי הרבה דאגות ולא אחרי צבא, שהשד יודע מה יהיה אז :\

אז זהו, שהרבה לא מודעים

למה הם נכנסים, וחושבים שזה כמו בי"ס רק בחופש... וזה ממש לא. אבל אין מה לעשות, צריך לעשות את זה מתישהו ועדיף עכשיו מאחר כך, מה גם שהקורס לתיכוניסטים הוא הרבה יותר קצר ומתומצת והרבה פחות מפרך מהקורס הרגיל (שגם עולה בערך פי 6). אני מעדיפה לקרוע את התחת למשך חודשיים ולהוציא ציון טוב ככה שאני לא אצטרך לעשות את המבחן הזה שוב.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifהקורס שלי התחיל כבר מלפני חודש...

זאת הייתה מכינה ואז התחיל הקורס.

למעלה