הצילו

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif הצילו ../images/Emo70.gif

שלום לכולם (הרבה זמן לא כתבתי...) אני מחפשת (שוב) חווה עם מרעה שמטפלת טוב בסוסים באזור המרכז והשרון כל המלצה תתקבל בברכה ולצערי העניין דיי דחוף לי. תצביעו ותשפיעו

שירלי317

New member
נצל''ש (מצטערת../images/Emo122.gif)../images/Emo207.gif

מחפשת לקנות ארון לציוד עם מקום לאוכף והכל.. ארון כבד עם מנעול חזק.. אם מישהו מעוניין למכור יד שניה או יודע על חברה שמוכרת אני נורא נורא נורא אודה לכם על כל פרט קטן... זה ממש דחוף! תודה=]

popi199

New member
יש

בהום סנטר מיני מחסנים כאלה מעולים. הם אומנם מפלסטיק אבל להרים אותם ולקחת זה מאוד קשה. יש להם גם מקום למנעול. זה עולה 1000 שקל למחסן בלי תוספות של קירות, יש מקום שם להכל. אם יש לך מקום לשים כזה דבר אז זה מעולה.

שירלי317

New member
אני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת

אבל אין לי מקום לכזה דבר.. זה אפשרי כחדר אוכפים או מכולה בפני עצמה.. אני צריכה ארון שמספיק גדול לכל הציוד אבל לא עד כדי כך תודה בכל אופן..

אני חושבת

שזה משהו שמישהו (נגר) צריך לייצר לך קסטום-מייד, לפי הדרישות המסויימות שלך. את צריכה מתקן מתאים לאוכף בפנים, מתלה לשמיכה, ווים לתליית ראשיות וקסדה וחלל מספיק לכלי טיפול (מברשות וככה). האמת שזו יוזמה נחמדה, ומישהו שייצר משהו מוצלח כזה, יוכל למכור עשרות יחידות בתחרויות.

שירלי317

New member
כן, אני שוקלת לפנות לדוד שלי

שהוא רתח, העניין שלבנות את הארון כולו ממתכת זה סיפור לא זול בכלל, אמא שלי הגתה רעיון, לבנות שלדה מעץ ועליה להרכיב כמו סורגים כאלה, משהו כמו כלוב ממתכת ככה שלא ניתן יהיה לפרוץ ולגנוב בקלות. הבעיה היא שהארון מתוכנן לעמוד בתוך המבנה של האורוות שהמבנה עצמו לא ננעל במשך היום והליל (רק התאים עצמם והמגרש) כך שאני חייבת ארון ממש חזק ועמיד בפני פריצות
אשמח לעוד הצעות.. המון תודה!

jgut

New member
../images/Emo62.gif ראיתי בקטלוג של איקאה

החדש מין ארונות לוקרים ממתכת. לא יודעת מה הגודל שלהם ומה המחיר אבל אולי שווה לך להציץ בו. יש אותו גם באתר שלהם

למעלה