המדריך למשתמש-פורום גיימבויז

../images/Emo205.gifהמדריך למשתמש-פורום גיימבויז

אוקי לאור המצב בפורום,ולאור זה שאני רואה שאנשים פה לא כ"כ יודעים איך לנצל"ש לשרשר נכון ודברים כאלה,החלטתי לכתוב בשרשור אחד על הכלללל,והצעות למנהלוות+עוד דברים שתראו בהמשך.. בקיצר קדימה לעבודה.
הודעה חדשה
מהי הודעה חדשה? בעצם יש שני סוגים של הודעות שאנחנו כותבים, 1.הודעה חדשה 2.תגובה להודעה כל שהיא כדי לפתוח הודעה חדשה יש ללחוץ על הכתובית"הוספת הודעה חדשה" שכתובה בכתום! הודעה חדשה לא נפתחת סתםם! אלא רק לשירשורים בעלי נושא משמעותי. למשל:"שרשור שרון סנדלר" שרשור תמונות וכאלה דברים. אם ברצונכם לשאול מש'ו,להעיר והשאר-הפתרון לכך יפורט בהמשך! כל הודעה חדשה מורידה דברים חשובים יותר למטה. לכן לפני שאתן פותחות הודעה חדשה שקלו טוב טוב אם זה ראוי את זה.
תגובה
תגובה היא ההודעה הכי נפוצה שאנו מגיבים! עם פתיחת הודעה כל שהיא תראה בסוף ההודעה "הוסף תגובה" לחץ שם על מנת להגיב להודעה זו. אם ברצונך להגיב לתגובה אחרת שנאמרה פתח את התגובה, רד לקצה ההודעה ובצע את אותה פעולה! יש להקפיד על שרשור נכון,בכי למנוע אי הבנות ובאלגנים בשרשורים!
ניצול שרשור-נצל"ש
ניצול שרשור זו היא בעצם פעולה שנעשת כדי להעיר על מש'ו,לשאול מש'ו על שרשור אחר! דבר כזה מקובל על כל הדעות,ויותר עדיף מאשר לפתוח הודעה חדשה.. אך,לא בכל שרשור כדאי לנצל"ש. בשרשור שקשור לתפקוד הפורום,הודעות הצטרפות של חדשים,הודעות מנהלתיות לא כדאי לנצל"ש מפני שאלה דברים די חשובים.. שימרו על טאקט ונצל"שו במקומות הנכונים!
קללות וריבים
זה לא חדש לאפ'חד מאיתנו שבאים אנשים לפה לקלל ולהשפיל, ברור לכולנו שהמטרה שלהם זה לראות אותנו מתעצבנים ומפילים עליהם את מטר הקללות האישי של כל אחד מאיתנו. שרשורים כאלה גומרים לסכסוכים,לריבים,ואווירה עכורה בפורום. לכן,אם הנכם רואים הודעה כזו פשוט תתעלמו ואל תגיבו עד שהמנהלות ימחקו את זה! תאמינו לי זה יהיה הדבר הכי טוב בפורום וימנע הרבה בעיות. אני מציעה למנהלות-כל אחד שמקלל ופותח הודעות כאלה לחסום ישר. אבל זה כבר בידכם.
מכתבים לכוכבים
כולנו עדים מדי פעם לילדות שבאות לפה לכתוב מסרים אישים לאלילים שלהם, לא רק שהן פותחות הודעות חדשות אלא גם זה מתבזבז על דברים שטותיים. לכן,המנעו מלכתוב דברים כאלה כמו"אושריי כפרות עליךך יפה שליי אתה הכוכב" וכאלה,יש בשביל זה מסרים אישיים! תכתבו להם מה שבא לכם,רק לא פה! אם אתן מבחינות בשרשור כזה. פשוט נצל"שו אותו וזהו לדברים יותר חשובים.
גל העזיבות בפורום
כולנו ראינו שבזמן האחרות הרבה בנות עוזבות את הפורום מסיבות שבעיני לא ממש מוצדקות. הן טוענות כי יש קללות וריבים אז הן מעדיפות לברוח. לטעמי אנחנו צריכות לאחד כוחות ופשוט להביא את הפורום למצב טוב יותר. אם תעזבו זה לא ישפר את הפורום,זה לא ימנע את הקללות הזה. להפך יתפתחו עוד סיכסוכים מזה.
פרסומי אתרים
אם ברצונכם לפרסם אתרים או קומנות או פורומים! אין לפתוח הודעה חדשה! נצל"שו ואל תביאו לעוד מריבות כמו שהיה כאן לפני כמה ימים וזה היה פשוט גועל נפשו! נשמח לראות כל אתר,להצטרף לקומונה,לפורום בתנאי שתנצל"שו ולא תגרמו לאוסף של הודעות זבל.. זה לא יעיל לא'פד וסתם יתנפלו עליכם.
לסיכום ולעניין
אני רואה שלאף אחד לא נעים מהמצב בפורום. לכן,השתדלו למלא אחר הדברים האלה ולשמור על הסדר. לא לריב לא לקלל ולא להתייחס להודעות שלא שוות יריקה אחת שלכן. כולן פה ילדות מדהימות[וגם ילדים נו] ואני עדה. אבל אם קצת כל אחד יתאמץ נעשה את הפורום הכי כיפי שבעולם! לדעתי המנהלות צריכות למנות עוד מנהל שיעזור להם.. או להיות יותר בפורום כי זה פורום נורא פעיל ותוסס. לא להרשות קללות וריבים,וכל אחד שמציץ או פותח הודעה כמו"גיי בויז" ישר לחסום. אתן רואות למה זה גורם בסופו של עניין. זהו,אני מקווה שקראתן והפנמתם אם לא הבנתן מש'ו או דברים כאלה. דברו איתי. בסופו של דבר רק אנחנו יכולים לשנות. שלכם, קמילה.

I Hate Perverts

New member
../images/Emo207.gif נצל"ש דחוף

אני די חדשה פה ב"תפוז אנשים" ויש כמה מושגים שאני לא יודעת חח אל תתנפלו עליי... מה זה הקפצה? והודעה נעוצה?? אשמח לתשובות.. מיכל

ממ אז קודם כל ברוכית ../images/Emo24.gif

הקפצה ==|> נכון שהשרשור יורד למטה ואת רוצה שכולם ירא אותו? אז את עושה הקפצה וככה הוא עולה ללמעלה [= ממ זה לפחות מה שאני הבנתי חח הודעה נעוצה==|> הודעה שהמנהלות נועצות אותה בפורום למעלה ככה כולם רואים אותה ואחר כמה ימים מורידים אותה ההסברים שלי לא משו =\ סורי מאמי

nata23

New member
גיים בויזז

אני חושבת בדיוק כמוך הכל בידינוו פשוטטטטטטטטטט להקשיבב לכללים והכלל יהיהה טוב וגם יהיה כיףף להמשיך ולהישאר בפורום! גיים בויז>>אתם ה
שלי!! אדםם אוהבת מליון ישוווה!
פורום 1417 חולה עליכןן!
!!

למעלה