ממש מגניב רק בגלל הפיל חשבתי שאת עזרא......
S Sweet Misery New member 22/4/06 #15 ../images/Emo210.gif הכל נפלא. ../images/Emo23.gif את מוכשרת להפליא!
ה השטן השחור New member 22/4/06 #16 איזה כישרון! הכל ממש יפה! אבל בלי שום קשר שזה יפה ממש ממש אי אפשר לטעות אם קתריןןןןןן
F Fairywitch New member 23/4/06 #23 יאאא../images/Emo2.gifאיזו מוכשרת../images/Emo2.gif עשית לי המון עבודה עכשיו- לפתוח אחת אחת ולשמור את הראשון של קתרין הכי אהבתי בינתיים (אני עוד צריכה לעבור על כולם אחד אחד, כאמור)- יש לך אותו אולי יותר גדול, בגודל של רקע? (800X600 יספיק )
יאאא../images/Emo2.gifאיזו מוכשרת../images/Emo2.gif עשית לי המון עבודה עכשיו- לפתוח אחת אחת ולשמור את הראשון של קתרין הכי אהבתי בינתיים (אני עוד צריכה לעבור על כולם אחד אחד, כאמור)- יש לך אותו אולי יותר גדול, בגודל של רקע? (800X600 יספיק )
T thinkimpretty New member 23/4/06 #24 תודה כולם ../images/Emo24.gif אממ אין לי את האחרון בגודל של רקע אבל אני יכולה לנסות ולהכין חדש עם התמונות מאותה הופעה
תודה כולם ../images/Emo24.gif אממ אין לי את האחרון בגודל של רקע אבל אני יכולה לנסות ולהכין חדש עם התמונות מאותה הופעה
F Fairywitch New member 24/4/06 #27 התכוונתי לראשון דווקא. מדהים../images/Emo9.gif וכולם יפים את יכולה להעלות אותם לגלריה, אם את רוצה. איזה כשרון
התכוונתי לראשון דווקא. מדהים../images/Emo9.gif וכולם יפים את יכולה להעלות אותם לגלריה, אם את רוצה. איזה כשרון