וובה לא'דע
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/1/07 #47 ../images/Emo110.gifשימי אטיאס חחחח ב-ס תעשו ספיר כנפפו סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני סלבבב חחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/1/07 #51 ../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוב הבנאי סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בני סלע סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה לי אין לי ב-ב' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוב הבנאי סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בני סלע סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה לי אין לי ב-ב' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מיכלוש יוסף New member 4/1/07 #48 ../images/Emo41.gifשוקו ../images/Emo99.gif ראיתי את שוקו במציאותתתתתתתת אבל מרחוק :-\ כאילו זה היה מטעם הביצפר ואמרו שהוא יישתתף בנולד לרקוד :][: וגם אורייי :] גם אותו ראיתיייייייייי :][:
../images/Emo41.gifשוקו ../images/Emo99.gif ראיתי את שוקו במציאותתתתתתתת אבל מרחוק :-\ כאילו זה היה מטעם הביצפר ואמרו שהוא יישתתף בנולד לרקוד :][: וגם אורייי :] גם אותו ראיתיייייייייי :][:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/1/07 #50 ../images/Emo110.gifמה??????........ מיזה שוקו האמיתי???Jחחחחחחחחח ומיזה אורי???חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo110.gifמה??????........ מיזה שוקו האמיתי???Jחחחחחחחחח ומיזה אורי???חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/1/07 #53 ../images/Emo110.gifאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומיזה שוקו???............
נ נוני לאהוב אושי New member 4/1/07 #54 ../images/Emo192.gif מנולד לרקודד!! ../images/Emo6.gif זהה עםם הג'יפהה על הראש
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/1/07 #55 ../images/Emo110.gifאה??................ לא מכירה חחחח אני בקושי רואה את זה חחחחחחחחחחחחחח
ד דילבושloveביחוש New member 6/1/07 #71 ../images/Emo15.gifחחח יוצוווררר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דיי אני על הרצפהה מממך אעלק זה עם הג'יפה על הראש
../images/Emo15.gifחחח יוצוווררר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דיי אני על הרצפהה מממך אעלק זה עם הג'יפה על הראש
S ShuSha9 New member 4/1/07 #56 ../images/Emo107.gifאורי זה אורי גלרר חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/1/07 #57 ../images/Emo110.gifאה ליינוי........... את רואה גמאת לא ידעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......................
../images/Emo110.gifאה ליינוי........... את רואה גמאת לא ידעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......................
L lililulu New member 5/1/07 #60 יגאל עמיר../images/Emo4.gif רק כדי שיהיה כבר אות אחרת ולא שוב ו' או י' או כל מיני אותיות שכבר היו