אז ככה..

../images/Emo205.gifאז ככה..

לי אישית? כבר נמאס משאלונים.. זה לא משחק מתמשך או משו.. וכבר נמאס מ-"זה או זה" וכו'.. לדעתי? כןןן? אז בואו נשחק משחק כזה.. אני שמה פה מפורסם נגיד.. אממ.. - רן דנקר [היה צפוי לא?!
] ובאות האחרונה למצוא עוד מפורסם.. נגיד.. רן דנקר אז מהאות ר' אני אומרת מפורסם אחר.. לדוגמא: רוני הבנתם? ומ רוני ל.. תמשיכוו.. חחחחחחחח.. נתחיל במילה...

../images/Emo205.gifהראל סקעת [XD]

ובנוות? לא לשכוח!! חייב לכתוב גם את השם משפחה של אותו מפורסם ומהאות האחרונה של השם משפחה שלו מביאים מפורסם אחר;]

../images/Emo41.gifתמיר גל ../images/Emo3.gif

חח פתאום נזכרתי בוו
אעאעאע הראל סקעת
------------- לא להגיב! שהשרשור יהיה מסודר
ותגיבו רק להודעה של לירון זאת שהכי למעלה שהיא רשמה "אז ככה.." אז רק בהודעה הזאת [של לירון] תעשו "הוספת תגובה מהירה"!

../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifהראל סקעת../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

תשרשרו את זה להודעה הזאתת.. יאללה!! ובלי דיבורים!

../images/Emo205.gif../images/Emo41.gifהראל סקעת../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif

להמשיך מפה.. בלי דיבורים ולשרשר ת'הודעה הזאת לפה! י'חסרות קליטה [יותר נכון זאת רק מיכלXD]

../images/Emo187.gifיההה לירון

מה יש לך? למה את מקללת אותה?? רשמתם הראל סקעת ואז מה===>ת' הם המשיכו לתמיר גל הזה או איך שלא קוראים לו....

../images/Emo41.gifחחחחחחח XDD

היא לא התעצבנה עלי כ"כ XDD זה היה בצחוק
טוב יאללה לירון תרשמי שוב -הראל סקעת- חחחח [כפרעליו] ואז נתחיל משם :]

../images/Emo205.gifכפרע זה היה בצחוק../images/Emo6.gif

וצריך לשרשר ת'תמיר גל הזה להראל סקעת!! לא להודעה הראשית שליXD

hen love noli

New member
משחק יאפה

יאללה נו מאיזה מילה??כל הזמן אתם חוזרות "הראל סקעת" "הראל סקעת"..עזבו אותווו יאללה נו מאיזה מילה וזהו..

למעלה