../images/Emo204.gif

אני רוצה אותך פשוטה, בלי יותר מדי התחכמויות. שלא יקראו לך בכל מיני כינויים רק בשם שלך. אני רוצה שתאהבי מוזיקה, אפילו לא את המוזיקה שאני אוהבת, אבל שמוזיקה בשבילך תהיה דבר הכרחי. אני רוצה להכיר אותך ולדעת לפרש כל מבט שלך. אני לא רוצה שיהיה לך את המבט חצי אבוד שחצי מהבנות עוטות על פניהם, כי הן חושבות שזה ממש סקסי. המבט החושב המהורהר שלמעשה לא חושבים על כלום. אני רוצה שתהיי את, בלי שום משחקים. שמה שאני אראה זה מה שיש. שתהיי מסתורית בדרך שתרתק אותי אלייך אבל בלי סודות ושקרים. אני רוצה ללכת ברחוב ולהיזכר בך ולחייך. אני רוצה את הודעות הלילה טוב הפשוטות וכל הודעה שתיחתם ב- *חיבוק*. אני רוצה שתודיעי לי כשאת מאחרת ושאני לא אצטרך לחכות לך שעתיים כשבסופו של דבר בכלל לא תגיעי. אני רוצה שיהיה לך כוח עליי, שבמבט תוכלי לשנות הרגשה רעה שליוותה אותי במשך יום שלם. שתופיעי בדיוק מתי שאני הכי צריכה אותך.שתחייכי. שאני אגרום לך לחייך. שתאהבי את החיים. את החיים איתי. שיהיה לך חוש הומור, ושתהיי נחמדה גם לאלה שאת לא כל כך אוהבת. אני רוצה שתגידי מה שאת מרגישה ושאני לא אצטרך לנחש אם טוב לך. שתגידי באופן ישיר מה שאת רוצה. שתדעי להחליט ולפעמים גם בשבילי.כי קשה לי להחליט. אני רוצה שתהיי כל מה שתחליטי להיות. שתהיי נאמנה לעצמך. ואליי.

רוצה

ניסיתי לכתוב תגובה, וכתבתי משהו אבל הוא לא מצא חן בעיניי, אז מחקתי. "שתאהבי את החיים. את החיים איתי"
דבר כל כך אמיתי שתמיד פחדתי לבקש. מאמץ את זה.

Lowpro3

New member
נעים מאוד. מור../images/Emo8.gif

זה פשוט כתוב בצורה מאוד אמיתית... אהבתי את זה...

turbulent

New member
גם אני רוצה.

נראה לי שאני אבחר באופטימיסטיות נצחית (או טיפשות תמידית) ואאמין שיום אחד זה יקרה. אצל כולם, וגם אצלי. אמיתי מאד, לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב בעצמי.

חבל

חבל שאני לא אישה.. אם הייתי אישה הייתי אומרת חד וחלק...בואי אני שלך
מדהים...רק דבר אחד אני יגיד...WOW

למעלה