The New Order

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif The New Order

אהלן חברה. קיבלנו מסרים, הקשבנו לתלונות על גבי הפורום ומחוצה לו. באמת שקשה לשלוט בקצב הספאמים פה. כל גולש מרשה לעצמו לכתוב שטויות חסרות תוחלת
אז ככה, הדבר הבא הוא דבר שתלוי בשני צידי המטבע- כדי שלכולם יהיה פה טוב, אנחנו המנהלים נבטיח לעשות את המאמצים כדי להתגבר על הבלגן הלא קטן פה. אבל זה דורש משהו גם ממכם, יקירים. לעצור את עצמכם בכל פעם שאתם כותבים הודעה חסרת משמעות, פוגעת או כזו המציתה ריב, וכן להתאזר בסבלנות ולהפסיק עם פרסומי הספאמים האלה (שכמובן רובם נעשים ע"י אנשים מחוץ לפורום, בהם המנהלים יטפלו). אני לא מתעלמת ממסרים אישיים כמובן, אז אם משהו נוגע לכם באופן אישי אני אטפל בו אם יועלה על גבי מסר, או לחילופין במסנג'ר שלי שאת כתובתו תמצאו בפרטים האישיים שלי. אני מודיעה רשמית על מחיקת כל ספאם ללא התראה או הבחנה, כדי להתגבר על הבאלגן, לפחות עד שיחלוף. ספאמים לא רצויים כאן. וכמובן, לגבי הגלריות, הוחלט דבר כזה: הגלריות ימחקו לחלוטין (או כמעט לחלוטין) ודף חדש שכולל בתוכו הפסקת אש ינתן לכם, חלק ולבן. אני מזהירה, כל משתמש שרואה לנכון לשים תמונות לא לעניין בגלריות, יחסם. המשך יום נעים. נ.ב היום ב4 עד יום שני הבא אני לא אהיה כאן, כי אני בחופשה בחו"ל. יאי~

Mana Sama

New member
הו,בוקר טוב באמת..

אם הפורום לא היה מתלונן הייתם יכולים שהפורום ימשיך עם הספאם עד שנה הבאה..תבינו,הפורום לא צריך לעורר אתכם-אתם צריכים להתעורר לבד =/ בכלאופן,מקווה שזה לא יהיה רק מחיקת ספאם ואז שוב העלמות לכמה חודשים טובים,סומכים עליכם פה,בהצלחה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהו?

לא רק ספאמים יש כאן בעיה חמורה>_> של ריבים. אני מקווה שפנים לשלום מעכשיו >>;

הריבים הם...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

בעיקר בגלריות. אני אישית חושבת שבזמן האחרון אין ריבים בכלל. פשוט יש אנשים ששמים תמונות, ולא נראה לי שהם בכלל בפורום. בגלל הגרסה החדשה של הגלריות אפשר לראות מי שם כל דבר- ככה שאפשר להעיר לו במסר או משו...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif כן.

מחקתי את הכל, כמעט הכל. >.> עוד מעט הגלריות יפתחו שוב.

Mana Sama

New member
בדיוק

הבעיה היא שעד עכשיו לא הייתם פה כדי לפתור אותה,אלא רק אחרי שהתחננו בפניכם >.>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהו2?

לפעמים צריך להתאמץ כדי לפקוח את עיניו של מישהו. עדיף מאוחר על לעולם לא..הגיע הזמן להשיב לפורום את ימי הזוהר שבהם העיניים שלי היו נוצצות מדמעות מרוב אהדה לפורום. -_-

Mana Sama

New member
הייתם עד כדי כך עיוורים?

הפורום היה במצב נואש! בכלאופן,לא משנה,העיקר שאת כאן -.-

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהעיקר הוא העיקר

T.T ביקורות זה קשה ולא נעים, אבל מה שנכון נכון. הגיע הזמן לקחת את המצב לידיים. חבל שיש קטיעה כי אני בחופשה. נאמ. אבל השרשור למטה כבר לא רלוונטי יותר.

אבל קסואי צודקת.

אני לא יודעת אם אתם עוד אוהבים את אינויאשה או לא, אבל עדיין, צריך להתאמץ קצת יותר משתופיעו פעם בשבעים שנה ואז תלכו שוב. אי אפשר להסתובב איתכם סחור סחור כל חמש שניות. התאמצנו כי אכפת לנו מהפורום- מה שכנראה לכם לא. אני לא מאשימה אותך ממש כי את לפחות באה לכן מדי פעם. האחרים לא באים לפה, ואני רואה אותם פעילים בפורום אחר. אני חושבת שאם תמשיכו ככה, עדיף פשוט להחליף מנהלים. מצטערת, אבל זה יותר עדיף. |:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifובקשר למנהלים האחרים..

למה שלא תאמרי להם בעצמך?

PakoLina

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

לאורן יש פרוטקציות בתפוז ולא יעזור כלום X_X

Mana Sama

New member
האי..

תראי עדן זה לא שאני באה אלייך ורוצה לחנוק אותך..אבל באמת לא מבינה מה הקטע =/ סורי..אבל אני לא יכולה גם להתעלם לגמרי ולא להגיד כלום,כי היו רגעים שהייתם מאוד נחוצים ולא הייתם שם..אבל די,עבר

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif..ידוע..

אבל אני מרגישה את נטל הפורום קצת עלי לבד? הוא מתחלק בין שלושה אנשים. טוב עבר עבר..

harar8

New member
יופי^_^

אני מקווה שמעכשיו יהיה יותר טוב:) ותהני בחופשהD:

למעלה