../images/Emo204.gif The New Order
אהלן חברה. קיבלנו מסרים, הקשבנו לתלונות על גבי הפורום ומחוצה לו. באמת שקשה לשלוט בקצב הספאמים פה. כל גולש מרשה לעצמו לכתוב שטויות חסרות תוחלת
אז ככה, הדבר הבא הוא דבר שתלוי בשני צידי המטבע- כדי שלכולם יהיה פה טוב, אנחנו המנהלים נבטיח לעשות את המאמצים כדי להתגבר על הבלגן הלא קטן פה. אבל זה דורש משהו גם ממכם, יקירים. לעצור את עצמכם בכל פעם שאתם כותבים הודעה חסרת משמעות, פוגעת או כזו המציתה ריב, וכן להתאזר בסבלנות ולהפסיק עם פרסומי הספאמים האלה (שכמובן רובם נעשים ע"י אנשים מחוץ לפורום, בהם המנהלים יטפלו). אני לא מתעלמת ממסרים אישיים כמובן, אז אם משהו נוגע לכם באופן אישי אני אטפל בו אם יועלה על גבי מסר, או לחילופין במסנג'ר שלי שאת כתובתו תמצאו בפרטים האישיים שלי. אני מודיעה רשמית על מחיקת כל ספאם ללא התראה או הבחנה, כדי להתגבר על הבאלגן, לפחות עד שיחלוף. ספאמים לא רצויים כאן. וכמובן, לגבי הגלריות, הוחלט דבר כזה: הגלריות ימחקו לחלוטין (או כמעט לחלוטין) ודף חדש שכולל בתוכו הפסקת אש ינתן לכם, חלק ולבן. אני מזהירה, כל משתמש שרואה לנכון לשים תמונות לא לעניין בגלריות, יחסם. המשך יום נעים. נ.ב היום ב4 עד יום שני הבא אני לא אהיה כאן, כי אני בחופשה בחו"ל. יאי~
אהלן חברה. קיבלנו מסרים, הקשבנו לתלונות על גבי הפורום ומחוצה לו. באמת שקשה לשלוט בקצב הספאמים פה. כל גולש מרשה לעצמו לכתוב שטויות חסרות תוחלת