Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo204.gif Our SuperNatural Weekend ../images/Emo204.gif

דבר טוב רע שקרה השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\ סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

gali109

New member
קריאות ליהוק לפרק 5 בעונה 5 (ספוילרים)

נראה לי שאין עדיין שם לפרק החמישי אבל יש קריאת ליהוק! כנראה שזה קשור הרבה להיסטוריה אברהם לינקולן גבר. 1.90 שדומה לאברהם לינקולן האמיתי... יחזור הרבה בפרק גנדי גבר. דומה לגנדי האמיתי...... יחוזר הרבה בפרק

gali109

New member
../images/Emo25.gifMy Supernatural Weekend

דבר טוב רע שקרה השבוע: היה לי יומולדת:) וקיבלתי מלא פוסטרים של על טבעי מחברות... שיר שעשה לכם ת'שבוע: your still the one-shania twain וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אמ... http://www.youtube.com/watch?v=XgUtlY6jS7o ספר\סרט\ סדרת השבוע: שונאת ספרים... מעדיפה את התקצירים... (יכול להיות שבגלל זה הלקסיקון שלי על הפנים ) ER שידורים חוזרים:) תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: התחדשות השבוע: גיל חדש... רוצים\ות להוסיף משהו?החופש הכי משעמם שהיה לי אי פעם...

darklighter

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo190.gif

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo205.gifMy Supernatural Weekend../images/Emo205.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: התחלתי לעבוד השבוע, מגיעה עונה חדשה של בניחוש חוקר\\הארי פוטר 6[הסרט] אכזב...
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Linkin Park- New Divide
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\\סרט\\ סדרת השבוע: Vampure Academy, הארי פוטר 6\\הארי פוטר 6
\\על טבעי, המפץ הגדול
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע: קנו לי צמיד חדש :]
רוצים\\ות להוסיף משהו?לא ממש...

A m e l y

New member
הוויקנד השווה ביותר שלי! ../images/Emo13.gif

דבר טוב- רע שקרה השבוע:
ירדתי לאילת עם עוד 6 חברים,שכרנו דירה לחמישה ימים והיה כיף לא נורמלי!!
חזרתי הביתה...
שיר שעשה לכם ת'שבוע: infected mushroom-smashing the opponent
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: חח יש איזה וידאו מטומטם שצילמנו כשהינו באילת כשכולנו מסטולים,וכולם קופצים בדירה ואני יושבת ואומרת "הגחל זז מעצמו" ובוהה בריקנות על הנרגילה
.מן הסתם שאני לא אפרסם את זה פה
ספר\\סרט\\ סדרת השבוע: ---/הארי פוטר והנסיך חצוי-הדם (חרא של סרט-הכי גרוע בסדרה)/ ניפ/טאק
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: וזה רק המקרר...
התחדשות השבוע: 60 שכבות של פיח בריאות,ואיזה 3 קילו אקסטרא מכל הזבל שאכלתי...
רוצים\\ות להוסיף משהו?ב"ה שנה הבאה באיה נאפה :)

A m e l y

New member
חח בואי נאמר שערב אחרי זה, היה הרבה מקום

לאוכל במקרר... לא שזה משנה,זה היה בלילה הלפני אחרון שלנו שם ואף אחד לא רצה לסחוב בקבוקים של אלכוהול במזוודות הביתה, אז השתוללנו קצת

adi455

New member
עונהה..

דבר טוב רע שקרה השבוע: יש לי יוםהולדתתת היום..וההורים שלי בחו"ל אז יש חופפשש... שיר שעשה לכם ת'שבוע: 21 guns green day וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ספר\\סרט\\ סדרת השבוע: גם אני ראיתי הארי פוטר 6.והוא באמת כ"כ כ"כ גרוע@! תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: ........ התחדשות השבוע:אהממ..חולצה חמודהה.. רוצים\\ות להוסיף משהו?
רק אושר ועושר לעצמיי..ושבוע מעולהה..

to the end1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

answering :]

דבר טוב רע שקרה השבוע: אמא שלי הפתיעה אותי בארוחת ערב ביום שישי עם כרטיסי טיסה לי ולבת דודה שלי לניו יורק & פלורידה :) שיר שעשה לכם ת'שבוע: Fire Burning - sean kingston וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: X ספר\סרט\ סדרת השבוע: X\ אני צריכה ללכת להארי פוטר השבוע ... באמת עד כדי כך גרוע ? \ על טבעי, סמולוויל, חח מחכה לבניחוש חוקר :] תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אנייייי באילת ... חחח לא העייניים שלי [ פוטושופ ] התחדשות השבוע: ממממ חולצות ביצפר ? .. רוצים\ות להוסיף משהו? אני בשבת טסה אז אני לא אהיה פה חודש, מישהו יודע במקרה אם ג'נסן יהיה בפלורידה החודש ? [ חחחח ] ומזל טוב לעדי

למעלה