orianagm ?

shandror

New member
../images/Emo204.giforianagm ?

האם פעם זימנת רוח של אדם שנפטר מיוזמתך והוא בא? האם עזרת לאנשים בדרך זו? או שהם באין אליך לבד? השאלה שלי האם תוכלי לבקשר בשמי איזהשהוא מסר עבורי מאמא?

שלום לך

אני מבין את הרצון שלך לחצור קשר עם קרוב שלא בחיים, זו תופעה נפוצה מאוד אצל רבים וטובים. לפעמים אני שואל את עצמי האם נכון הדבר או שאולי לטבע יש טבע משלו ואם השאיר לנו דברים לא סגורים, אולי הוא התכוון לכך. אני עונה לך כאן כי אני חש שאני יכול להתחבר למשהו, אשמח לעזור. יום טוב

shandror

New member
../images/Emo204.gifתודה...

על ההתעניינות, אך השאלה שלי איך אתה יכול לעזור? ולמה אתה יכול להתחבר? פרט יותר ואשמח לתמיכה

האמת

. אני לא יודע איך אני יכול לעזור כי אנני יודע מהי העזרה שאת מחפשת חוץ ממסר. לא חלילה שאני מקטין בערך של מסר ממקום לא נודע אלא שחשוב לדעת איזה מסר אנחנו מחפשים, מהו בא לשרת אותנו.

shandror

New member
../images/Emo204.gifבעקרון..

כל מסר ממישהוא אהוב - שמתברר כמסר נכון!! איזושהיא עובדה שהיא נכונה רק לך ולאותה נשמה מוכיחה לך שוב ושוב שאותה נשמה קיימת, רואה, ויש חיים אחרי.. ומעבר.. וזה מאוד מאוד מרגיע ומעודד!! מנחם ומשקיט..

זהו ש...

לפחות בתפיסה שלי , אני לא מזהה נשמות אלא חתימות אנרגטיות שהשאיר אדם שהלךלעולמו. ואם להרגעה את מחפשת מסרים הרי זה מכובד אם בשביל לחפש הןכחות אזי אין בזה טעם ממשי.

shandror

New member
../images/Emo204.gifבן יומו ירח..

אתה מדהים!!!! תודה רבה רבה , פשוט השארת אותי ללא מילים!!

רותי 11

New member
shandror יקרה

לפי פנייתך לאוריאנה אני מבינה שתא מבקשת מסר - אבל הפניה שלך היא לא נכונה ועימך הסליחה אוריאנה - ציינה שהיא מתקשרת עם רוחות או נשמות תקועות - למה את חושבת שאימך במצב הזה? בכל אופן לגבי רוחות - ואם הבנתי נכון היא מתקשרת גם לא עם רוחות - והפניה שלך צריכה להיות לכיוון הזה

shandror

New member
../images/Emo204.gifהשאלה שלי היתה..

בדיוק זה - האם היא מסוגלת לתקשר ולקרוא לנשמות מלמעלה - ולאו דוקא לנשמות תקועות..

orianagm

New member
הי, מצטערת על התגובה המאוחרת, בימים אלו

אני עובדת כמו משוגעת. עד שעות מאוד מאוחרות. רק לעיתים נדירות, ושניתן לספור על יד אחת, זימנתי רוח של אדם שנפטר מיוזמתי, ברוב המוחלט של המקרים הם תמיד אלו שפנו אלי. אני לא במצב שאני צריכה הוכחות למשהו שהוא קיים, איש איש על פי אמונתו יחיה, מבחינתי עולם זה קיים באותה מידת ממשיות שהעולם "הפיזי" על פני כדור הארץ קיים, כך שאין צורך בשום הוכחות. אני מאוד מתחברת לתגובה שקיבלת, יש לבחון את המוטיביציה לבקש את המסר. מה מסתתר מאחורי זה. בכל אופן,אני לא עוסקת בתקשור. אני משתמשת בו רבות בטיפולים שונים ובכלל ביום יום, אך איני עוסקת בו כמקצוע. ליל מנוחה

shandror

New member
../images/Emo204.gifכבר אין צורך..

זה בסדר, קיבלתי את כל מה שרציתי וחיפשתי ומעבר לזה!! מ-בן יומו ירח! אשמח לשמוע אותו יותר וללמוד כל מה שיהיה לו ללמד!! אני מרגישה שמצאתי את מי שחיפשתי הרבה זמן - וכולי תודות לו ולכשרונו. ולילה טוב גם לך

למעלה