"Ohhh Baby i love your way!"

עדי D

New member
חג שמח../images/Emo170.gif../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק - שיר השבוע (כללי): Pixies - Where Is My Mind - אלבום השבוע: ניו יורק רפיח - האדם שעשה לכם את השבוע: לורההD: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא, אתה יפה! - דבר שהשגתם השבוע: יש דבר שאני אשיג השבוע! עדשות בעזרת השם. - מאכל השבוע: כרגיל.. סיני חח - משהו שעשה לכם את השבוע: ממ.. אתמול.. היה מדהימ. - משהו שהרס את השבוע: מתכונת ביהדות:\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אין אני לי.. רדי לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחרD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בואי נשחק משחק של ילדים... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ
סתם: - תמונה כלשהיא:

עדי D

New member
אני יודעת../images/Emo122.gif

סתם כאילו 'שרתי אותו'... אתה יודע. חחח

Hezi The One

New member
עוד מעט על האש:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה:] - אלבום השבוע:גבירותי ורבותי-משינה - האדם שעשה לכם את השבוע:לאדע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:לאזוכר - מאכל השבוע:סבארו - משהו שעשה לכם את השבוע: אליפות בסיטי אוף מנצ'סטר - משהו שהרס את השבוע:בצפר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:סתמו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:צ'לסי-מנצ'סטר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ננצח את צ'לסי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:HIGH -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאדע סתם: - תמונה כלשהיא:

kessler2

New member
אני ../images/Emo94.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): שייגעצ - חייל של מאה שערים - שיר השבוע (כללי): מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח - אלבום השבוע: מופע הארנבות - ההופעה החיה - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תראו אותי, אני שמח סתם פתאום, תראו אותי הכל נראה לי יפה היום כמו חלום סתם פתאום" P: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: מצלמה חדשה (הזמנתי, שבוע הבא אני אקבל אותה) - מאכל השבוע: שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: מוטומיוזיק - משהו שהרס את השבוע: ל"ג בעומר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשמחו, החיים טוביםP: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את המצלמה, הופעה של מוניקה סקס, להיפגש עם שירה (חברה שלי), בר מצווה של חבר שלי, בר מצווה של עוד חבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמצלמה תגיע בשלום =) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא שמעתי מוזיקה האמת >< וגם עוד לא נפתח השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שירה סתם: - תמונה כלשהיא: אין

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): מתנדנד ונופל-יהושע - אלבום השבוע:איפה הילד-זמן סוכר - האדם שעשה לכם את השבוע:בר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אלף נשיקות לך אהובתייייייייייי איך זה ממשיך בכלל?" - דבר שהשגתם השבוע:ראיתי אנשים - מאכל השבוע:עוגת שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: אממ ל"ג בעומר ויום שני שהיה את ההופעה של שייגעצ.. אבל לא ההופעה עשתה את השבוע - משהו שהרס את השבוע:שלא הלכתי ליום הסטודנט
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני גאון מחשבים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבור המבחן בלשון בהצלחה
וגם הבגרות במחשבים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אנערף.. אני אפכם לא שמה לב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל אחד שלא ראיתי שנים
סתם: - תמונה כלשהיא:

B a m b o o k

New member
כמה תיקונים לשבוע הבא עלינו לטובה../images/Emo13.gif

משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבור את המבחן בלשון ואתהבגרות במחשבים... וביום שלישי הופעה של אביתר בנאי
ואולי אולי אולי אם רק יכניסו אותנו לבארקה, אז מחר הופעה של חמי רודנר מארח את יוני בלוך
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיכניסו אותנו לבארקה מחר

keeeren

New member
לכן אני ביער נורא נורא מסכן

ותוווווום אבני מעצבן
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):פקיד אפרורי.. - שיר השבוע (כללי):מה עוד ביקשת-אריק ברמן - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:וואו הרבה.. השכב"ג המדהים שלנו, נכון עוזה? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מוטב היה לולא חזרת, ובכלל שלא היינו מכירים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קרן, קרן, פיבי! פיבי!" - דבר שהשגתם השבוע:הרגשתי אזרח תורם ומועיל במדינת ישראל
- מאכל השבוע:סיני כרגיל - משהו שעשה לכם את השבוע: לג בעומר כמובן.. היה כיייף:] - משהו שהרס את השבוע:היותר מדי עבודה בסופ"ש האחרון והמתכונת שתבוא בשישי.. בעעע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שום דבר לא קורה סתם, אף פעם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של מוניקה בשישי בערב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמתכונת תעבור בהצלחה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת.. סתם: - תמונה כלשהיא: תמונה מהמפגש שהיה לנו בים נראה לי.. אחת הישנות!!

AvtipuS

New member
סחתיין לצלם המוכשר

ואיפרת צודקת שזה היה בגן המשולש,לא זוכר מתי. חזי צריך לזכור [וגם להבין למה]

keeeren

New member
וואללה..

ולמה בדיוק פתחו ליצור עם עין אחת קומונה?

זה לא קרן קרן פיבי פיבי

זה קרן! קרן! *שקט* פיבי! חחחחחחחחחח איזה צחוקים היה בלג בעומר מסכן חי טוביה חחחח

מיכמיך3

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע (של שייגעצ): שיר השבוע (כללי): טיפקס ועלמה זק - פרח השכונות. אלבום השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: ידיד לי. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בא לך למצוץ לי כמו גייז?" "מה?" "יש לכם טייק אוואיז?" דבר שהשגתם השבוע: הדבר הזה שתולים בפלאפון מההופעה באורבן שלצערי לא יצא לי להיות בזה. מאכל השבוע: נקנקיות. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו: לסופ"ש. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה פחות עצבנית. שיר שפתחתם איתו את השבוע: גלי עטרי ויזהר אשדות - איך לאהוב אותך. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השבוע אין אחד כזה. סתם: חייכו הרבה, זה טוב. תמונה כלשהי:

AvtipuS

New member
דגנחש היו ענקיים ביום הסטודנט!

ביחד עם פורטיס בכלל היה טירוף
השילוב של חליפות ושל נעליים היה ממש טוב... נעלייםםםםםםםםםםם נעליייייייים ומקרררררררררר ומקרררררררררר ומקררררר שיקרר לי את המוחחחחחחחחח צירפתי תמונה שצילמתי

למעלה