I Never

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo40.gifI Never../images/Emo40.gif../images/Emo70.gif

אוקיי אז בגלל שהפורום יבש ואין לכך סיבה מוצדקת (לא כולם בשביתה או משו?) אז החלטתי לפתוח משחק.
המשחק I Never (בעברית: "אני אף פעם..") הוא משחק שנדמה לי שכולם מכירים.. מי שמתחיל אומר משהו שהוא אף פעם לא עשה ומי שכן עשה אותו ממשיך אחריו ואומר משהו שהוא אף פעם לא עשה וכך הלאה... ד"א למי שזוכר שיחקו את המשחק הזה במגרש ביתי בפרקים הראשונים ראשונים שנייתן התגרה בלוקאס
אוקיי אני מתחילה אני אף פעם לא השתנתי בשירותים של בצפר
(אם הייתם רואים אותם גם אתם לא הייתם משתינים שם)

D e l i l a h

New member
DRINK

כי כעיקרון מי שעשהאת זה אמור לישתו, כמו באלפי פעמים במגרש ביתי חחח גם שיחקו את זה בעונה 3 אצל רייצ'ל יש שם קטע אחד הטובים! שבוין שותה כשרייצ'ל אומרת "IVE NEVER BROOKE MYSELF" ואז סקילס שואל את בווין אם היא יודדעת מה זה בכלל ואז היא אומרת לו "כן אני עושה את זה כל הזמן" חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב בכל אופן חזרה למשחק... אני השתנתי חח השירותים שלנו בבצר זה כמו בבית מלון , באלוהים! חחח אני אפעם לא הייתי בארה"ב... [:'(]

TaMiRMo

New member
גם אני לא הייתי בארה"ב

אבל מה אני אמור לעשות עכשיו לשאול גם משו שלא עשיתי ? לא הייתי בחו"ל בחיים חח נראה לי אם זה היה עכשיו אמיתי כולם היו שותים

xX DaNa Xx

New member
אם היית בארה"ב אתה ממשיך אם לא אז לא חח

אף פעם לא ראיתי מגרש ביתי ביאס :p [תמיד ראיתי במחשב כי גם אממ אין לי יאס חח :]

ענבררר

New member
../images/Emo72.gifDrink../images/Emo72.gif

אהבתי את המשחק
אחלה רעיון =] אמ... אני אף-פעם לא הברזתי יום שלם מהביה"ס
(מה אני ילדה טובה, אם אני רוצה להשאר בבית אני פשוט אומרת לאמא שלי "היום אני נשארת בבית" XD)

D e l i l a h

New member
drink

אפעם.... לא עשיתי בגרות D: [בנתיים אני יכולה להגיד את זה >_> עוד מעט כבר לא.]

o R it

New member
drink

אל תדאגי...זה עוד יבוא...
אפעם לא עישנתי...(ואני גם לא רוצה...)

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif Drink..../images/Emo72.gif

כיתה ו'..זה גם נחשב! אבל לא באמת דיברתי..סתם הוציאו אותי!!!! (כן כן זה מה שכולם אומרים...) אני אף פעם לא עברתי דירה (כילו עברתי שהייתי בת חצי שנה..זה לא נחשב! מי זוכר את זה בכלל חחח)

Drink

אני אף פעם לא חציתי כביש באדום (מה לעשות, אני חושבת שני היחידה בעולם שלא עשתה את ז )

TaMiRMo

New member
Drink

אף פעם לא ראיתי את הDVD של מגרש בשום ספריית וידאו

למעלה