....................

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif....................

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
"...אז מה כבר רע בקצת לברוח..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים. - שיר השבוע (כללי): היהודים-עוד ארון אחד. - אלבום השבוע: אנערף. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...אז מה כבר רע בקצת לברוח..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פרה עם קרניים!" [רוסי שראה יעל בטיול שנתי] "מה שלא היה,לא היה" [מישהו בטיול שנתי] המדריכה בטיול מודה באוטובוס לכל מי שעזר באותו יום,שאומרים לה להודות לנהג היא אומרת בצחוק "על מה?" ותוך שניה הנהג דפק ברקס וכמעט העיף אותה לשמשה
זה היה קובר.הנהג כולו גרוזיני ערס שנראה כמו רוזנשטיין
באוהל הבדואי שישנו בו בממשית אחד מהשכבה אסף משו עם שקית ניילון ואז חבר שלי בא ביציאה "חירבנת?" והוא הרג אותנו מצחוק
"יושי!!"
בטוח היו עוד דברים מצחיקים ששכחתי
- דבר שהשגתם השבוע: טיול שנתי אחרון. - מאכל השבוע: שווארמה בלאפה בקסטינה ויטבתה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול המצחיק. - משהו שהרס את השבוע: היו כמה מסלולי שואה בטיול הזה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנתי מאתמול ב 18:30 עד היום בבוקר מתישהו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מחזור ס"א-אין מצב שהבי"ס קיים 61 שנים,מישהו פה טעה בספירה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר המלווה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום חמישי יגיע מהר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכלי!
סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"Crawling in my skiiiiiiin"

-שיר השבוע (של שייגעצ): מממ...להפסיק לאכול עוגות
- שיר השבוע (כללי): ג'וני שועלי - מה את מבינה ארי גורלי ורעות יהודאי - דבש אביתר בנאי - אבות ובנים The Darkness - Love On The Rocks With No Ice The Beatles - In My Life
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: בוּבי :)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאלך, מה אקח? אם לא את הרגע הזה כאן איתך..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -"מי?" -"סתםםם איזה אחד, את לא מכירה"
- דבר שהשגתם השבוע: סווצ'ר מושלם מS-Wear
- מאכל השבוע: סלט
- משהו שעשה לכם את השבוע: שהייתי עם רועיקי הרבה :)...והסיטיהול בחמישי...
- משהו שהרס את השבוע: פיטורים
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? חמישי-סיטיהול אתמול-רועיקי היה אצלי היומ-נראה..:)
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני צריכה עבודה! ואני צריכה להתחיל לחרוש!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ...לאדעת..אני דיי מפחדת מהשבוע הזה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאלמד כמו שצריך..ושאבין!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועיקי :)
סתם:
- תמונה:

מיכמיך3

New member
אני מוזרה. ../images/Emo11.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): שרון חזיז - תיראי עכשיו.
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי, ראיתי אותה אחריי שבועיים שהיא הייתה בצבא.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חשבתי שיהיה רומנטי, איך שכוכב נופל.." אוהד חיטמן חשבתי שיהיה רומנטי.
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע: פופקורן.
משהו שעשה לכם את השבוע: הפעילות שהיה לי בבצפר במסגרת מגמת התקשורת.
משהו שהרס את השבוע: אחת מהכיתה שלי + אימא שלה, אין לתאר עד כמה אפשר להטריד בנאדם.
מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? התנחלות אצל ידיד שלי.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו לאנשים להטריד אתכם יותר מדי. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור בשלום המבחן במתימטיקה.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה שיקרה, אז... בכיף.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משתוקקת לראות מישהו מיוחד. סתם:
תמונה: סוף סוף פעם אחת יצאתי נורמלי.

B a m b o o k

New member
השתקפות

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Jack Jonson-Cocoon
- אלבום השבוע: גבע אלון-Wall of Sound - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אלוהים מי שיחד את השמש הזאת?!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "צלייייל צלייייל צלייייל! שקט"
נוי הורגת אותי מצחוק
- דבר שהשגתם השבוע: בדיקות חדשות
- מאכל השבוע: ממרח נוטלה - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה יום חמישי הייתה מבדרת
- משהו שהרס את השבוע: שיעמום יתר... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי ברמב"ם וישנתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנים דתיים מתבגרים מאוחר יותר
(בב"ש לפחות) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי מסיבה של דויד, יום שני מסיבה של גל, וחינה יום רביעי ואני מתספרת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנלך למסיבה של דויד בשישי ושיהיה שבוע מעניין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משיח סתם: - תמונה:

גבם שפות

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יודעת - שיר השבוע (כללי):אבות ובנים/ אביתר בנאי - אלבום השבוע: שוטי הנבוא בכללי - האדם שעשה לכם את השבוע:רוניקטנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע: מתחילים ב10 ועשיתי גבות ג'יזס - משהו שהרס את השבוע:פאפ -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הופעה של ריטהXDD - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מבחן בהיסטוריה [: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הציון במבחן סתם: - תמונה: פעמיים מאיה:|

Gal15il

New member
WTF :| ? איפה אני?

-שיר השבוע (של שייגעצ): ראש הממשלה - שיר השבוע (כללי): ביער של המכשפות (סתם סתם, הוא שני, שיר של אביב חייב להיות מקום ראשון, אז אני אקח את אלימות ברנדומליות) - אלבום השבוע: חלולים (עד העשור..) - האדם שעשה לכם את השבוע: רופא ברמ2? אנערף :| - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תסתכלו עלינו ותראו אנו מתים משעמום אנחנו זבל של האלף הנוכחית פסולת רעילה" או "החיים זה רק תור לפגישה עם המוות בולעים את אלוהים כמו כדורי הרגעה" אבל זה מאפיין את כולנו. ממ. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני חושב שהוא גס מדי לפה, אבל הוא מופיע בקומונה של נועם ממ - דבר שהשגתם השבוע: תדיסק של אביב לפני שהוא יצא לחנויות :\ אבל זה לא כ-ז-ה מרגש. - מאכל השבוע: טבעות בצל. - משהו שעשה לכם את השבוע: גימלים - משהו שהרס את השבוע: שעמום? -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? המון. אבל שומדבר מעניין במיוחד. קלוברפילד עשה קצת בחילה, אבל הוא מומלץ. + מכבי ניצחו גם זה מומלץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "רציתי להגיד רק שאני פה לצידך ולתמיד אני אוהב אותך" (מתוך אני פה לצידך של אביב גפן, מכירים?) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נועם ב29? סופש? לראות השרדות האמריקאי? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עוד גימלים? שיכסו גם תשבועות הבאים? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו :\ רק לראות מישהו ... הבדידות ...:X אוף, זה לא היה כיף בכלל :\ ויצאתי הומו יותר משתכננתי. אני רק מתנחם בזה שרז פה, אז יהיה בסדר.

למעלה