"Oh, How i wish..."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"Oh, How i wish..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום. - שיר השבוע (כללי): החיים שלי טובים- שלומי שבן. - אלבום השבוע: עיר- שלומי שבן.
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה אתמול בהופעה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את השיר הזה אני מקדיש לבחורה החמודה פה בקהל. " [אני! DD: ] - דבר שהשגתם השבוע: פיצה ב2 בלילה.
- מאכל השבוע: פיצה, חח. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול. DDD: - משהו שהרס את השבוע:
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הולכת ליום הולדת של חברה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מזל טוב ליגאל!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לטוס לחו''ל! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גרמנים, חח. סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
לא קל להיות זונההה קטנהההה...כל היום לתת D:

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום!!! זה הצלצול של המפקד שלי!!!
- שיר השבוע (כללי): ואוו...יש מלא! - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אוהד אדיר ואיתמר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"איך שלא יהיה..אותך תמיד ארצה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תחייכי ציפור קטנה!" - דבר שהשגתם השבוע: כיף!!!!!!!! - מאכל השבוע: פיתיייה!!
- משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע!
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ים והרבה :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לכו תתדנייזוווווווווו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום הולדת וטקסי סיום קורס של הנשמות שלי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שג'נייה לא ירביץ לי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתמר. סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
מגדל הפזמון

-שיר השבוע (של שייגעצ): פקיד אפרורי - שיר השבוע (כללי): בואי נפרד-חמי רודנר - אלבום השבוע: פיטר רוט
- האדם שעשה לכם את השבוע: זוהר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: אממ פגשתי מישו שתכננתי לפגוש הרבה זמן(?), ועוגה טעימה ליומולדת! היה לי צו ראשון - מאכל השבוע: העוגה שזהר הכינה לי)*&^%$#@%(%@$ - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שלומי שבן
היה כ"כ מיוחד - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי להופעה של הדג נחש בגלל הצו ראשון
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בטח רמב"ם... וללמוד לספרות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני אצא לחופששששששששששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר אולי... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה: ה-עוגה שזהר הכינה לי ליומולדת
זה היה כ"כ טעים! תדמיינו: קצפת, שוקולד מומס, אוריאו לבן פשוט יאמ

sweet momo

New member
:p

-שיר השבוע (של שייגעצ):דיילת באל על :) - שיר השבוע (כללי):
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: המחנכת שלי חחח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "למען האמת,זה מזמן כבר מת" [חמי רודנר-בואי ניפרד] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: 95 במתכונת בע"פ באנגלית!!!! - מאכל השבוע: עוגת שוקולד לפנים של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע:
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לומדת למתכונת במנהל :/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תילמדו. אף אחד לא אמר שזה יתן לכם משהו בחיים,אבל מה אכפת לכם לנסות? :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת במנהל,בגרות בע"פ,חופש פסח!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנדרגראונד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

magical89

New member
שבוע../images/Emo112.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): חייל של מאה שערים - שיר השבוע (כללי): מודה אני בביצוע של אלג'יר - אלבום השבוע: אלג'יר - מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עקומבה!!1 - דבר שהשגתם השבוע: מחזיק מפתחות שמיכלי הכינה לי - מאכל השבוע: ג'חנון, לחם וקרואסון (ופיתההה) - משהו שעשה לכם את השבוע: אממ. שהוא נגמר. - משהו שהרס את השבוע: התאבדות... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בבית עם ביקורים מגניבים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היו חזקים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיולים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא תשובה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מורן סתם: - תמונה:

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי כוח - שיר השבוע (כללי): how you remind me של Nickelback - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות (קניתי אותו היום! ^^) - האדם שעשה לכם את השבוע: מולק'י - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איך קוראים לעטינים של החתולה?"
- דבר שהשגתם השבוע: טלוויזיה בחדר D: - מאכל השבוע: פוטאטו'ס של מקדונלדס - משהו שעשה לכם את השבוע: נפגשתי עם חברה (מולק'י) שלא ראיתי המון זמן ונסענו לת"א והיה ממש כיף וזה.. :p - משהו שהרס את השבוע: רציתי לראות היום את סוויני טוד ומסתבר שהפסיקו להקרין את זה :'( -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם תחייכו אל החיים החיים יחייכו אליכם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מופע פריסטייל בהיכל נוקיה - הולך להיות ענק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מופע פריסטייל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורלנדו סתם: - תמונה: בדרך מעזריאלי לסנטר XD זה חשוב

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גם לי בא:)

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
אלג'יר- מנועים קדימה. - אלבום השבוע:
אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:
איפי ועמרי.:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
כואב ליייייייייייייייייייי (בבטן) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אמא, מיכל בהריון, נכון?" (האח הקטן לא מראה שמץ של רגישות.) - דבר שהשגתם השבוע:
הרבה כאב בטן, בעיקר היום. אה והסתפרתי. אה, ועשיתי בייביסיטר אתמול. - מאכל השבוע:
היה כלכך הרבה, היה יום אוכל בקיבוץ בשבת. - משהו שעשה לכם את השבוע:
שישי אצל איפי. - משהו שהרס את השבוע:
אתמול, היום. בע. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?
הייתי ביומולדת של שוש, וסופ"ש אני מקווה להיות אצל איפי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
מחזור זה רע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לפגוש את בנצ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכאבטן יגמר, שאני אראה את בנצי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איפי ובנצ. סתם: - תמונה:
זה עם התיספורתDD: (רעז, אני יודעת שהפרצוץ שלי נראה מוזר,אז דיי. אני יודעת. שוּש.
)

AvtipuS

New member
לא אמרתי כלום ../images/Emo3.gif

אבל רואים שכואבת לך הבטן

B a m b o o k

New member
אמאלה מיכלי איך גדלת../images/Emo12.gif

*נשמעת כמו איזה סבתא בת 80* אני צריכה לראות אותך

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אז בואו נעשה....

טוב... לא מפגש פורום, אבל... ממ... כזה.. בואו לת"א וניפגש בטעות!!!! >< טוב אני לא מצליחה להסביר את עצמי>< צליליייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

מיכמיך3

New member
אין לי חופש... איזה חרא. =\

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): Leona Lewis - Bleeding Love אלבום השבוע: עבודה עברית. האדם שעשה לכם את השבוע: המדריכה שלי בטיול שראית אותה שוב. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא מאמין שאני גר בפ"ת, ערסים זקנות ובני עקיבא!" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אם החיים לא מחייכים אלייך, אז תדאג שהם כן יחייכו. דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע: עוגיות של פסח. משהו שעשה לכם את השבוע: הביקור בים, לאחר הרבה זמן שלא הייתי בים. משהו שהרס את השבוע: החופש שהתקצץ לנו והמבחן בהיסטוריה. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא ידוע.. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חייכו הרבה!
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחופש פסח. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יביאו לנו כל מיני עבודות ושיעורי בית לחופש. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד אחד. סתם: תמונה:

ס ט י י ק

New member
היייייייייייייייייייי

שיר השבוע (של שייגעצ):עזבו מי שומע שייגעצ>< - שיר השבוע (כללי):אביתר בנאי-אבות ובנים - אלבום השבוע:בולט החדש - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא ואבא:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"רוצה לדבבר על זה?">< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):נהה - דבר שהשגתם השבוע:כסף?:) - מאכל השבוע:מצות איככככססססססססססס - משהו שעשה לכם את השבוע:פולין - משהו שהרס את השבוע:השעמום של החג והאוכל המגעיל -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?ישנה עד כלות נשמתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פסח זה מגעילללל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר הפסח? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגמר החום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אוררר כפרה עלייייהה סתם: - תמונה:פולין:)

למעלה