סופ"ש!!

חווח../images/Emo194.gif

אני משרתת בבית ליד מול כפר יונה איפה שהוא בנתניה... חח
חח ואממ כן נראה לי... ואולי זה גם יקרה...

שלום, אני נוסעתתת

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): לה לה לה בוםפיההה - אלבום השבוע: אנערף - האדם שעשה לכם את השבוע: מאאמממממממי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בלעדייך זה לא מרגיש נכון בפנים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): >< - דבר שהשגתם השבוע: כייף - מאכל השבוע: אוכלל - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר. בעיקר - משהו שהרס את השבוע: כלום -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? פורים בצפון מסיבה עניינים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טסט בירכא... חבר אתה חסר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שמאמי יבוא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמי סתם: - תמונה:

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): All we know - Paramore - אלבום השבוע: משקאות חריפים - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I put my faith in you, so much faith and than you just trew it away" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני רוצה להאזין לריח הסיגריות!" XD - דבר שהשגתם השבוע: את "משקאות חריפים" של שייגעצ
- מאכל השבוע: פלאפל - משהו שעשה לכם את השבוע: נסעתי לסנטר עם חברה ^^ - משהו שהרס את השבוע: בצפר. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנתי -_-" - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סמים דופקים ת'זיכרון ועוד משהו ששכחתי XD השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הוא
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גשם. אני שונאת את המזג אוויר הזה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא. סתם: - תמונה: אין לי כוח ><

למעלה