A.N.JELL - You're Beautiful פרקים 1-3

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifA.N.JELL - You're Beautiful פרקים 1-3

אני ונורית גאות להציג בפניכם את הדרמה שמשגעת את כולנו,מעכשיו גם מתורגמת לעברית!ואתם יודעים - כל הזכויות על תרגום שמורות לי ולה~ קיצר לנו
. [ואם אני תופסת מישהו מפרסם את התרגום ללא אישור,הוא מת!מת!
] הדרמה תעקוב על מה קורה מאחורי הקלעים של להקת איידולים. גו מי נאם,הבחור שהיה אמור להצטף אחרון ללהקה,עובר תאונה ובמקומו תופסת את מקומו אחותו התאומה ומתחזה לו. הכינו את המחשבים שלכן להרבה מאוד יופי,וצחוק~ והורדות
. איפה רואים?
כתוביות הכתוביות נמצאות בd-addict [הקישור לוקח אתכם ישר לנושא].שימו
כי יש שם גם קבצי SRT. וגם קבצי ASS. , ככה שכל אחד יכול לבחור את הקובץ שהוא מעדיף.
און ליין יוטיוב פרק 1 [לוקח לחלק הראשון] - http://www.youtube.com/watch?v=JWnJ-YLXUvo פרק 2 [לוקח לחלק הראשון] - http://www.youtube.com/watch?v=kENyHG0oT-g פרק 3 [לוקח לחלק הראשון] - http://www.youtube.com/watch?v=RoND-75lwfU שימו
כל פרק מחולק ל7 חלקים!!!! VEOH הפרקים יעלו לשם במהלך השבוע. תהנו!
תגובות יתקבלו בברכה
!~

kiCkiC

New member
../images/Emo45.gif

בהצלחה!! מי ראה את הפארודיה בסוף פרק 6 ל TELL ME YOUR WITH של SNSD? כל הבנים מחופשים לבנות כולל איפור+בגדים+פיאות...
עכשיו אני כבר מאוהבת לגמרי בטה-קיונג
, אבל את שין-וו אני עדיין לא מבינה, מה הקטע שלו? הוא מתנהג קצת יותר מידי כמו סטוקר מפחיד יותר מאשר הגבר הרומנטי שהוא אמור להיות, במיוחד עם כל הכאילו דייט מאולתר הזה שהוא אירגן, בן אדם תרגיע - עד פחות מזה מוציאים היום צוי הרחקה!!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo2.gif

רגע~ בשיר הזה של SNSD~ הן לא היו עם מכנס סופר קצר?

kiCkiC

New member
כן אבל

נראה לי שהבנים אמרו "עד כאן" בקטע הזה כי הם לובשים מכנסיים ארוכים

Verona04

New member
ועוד אבל אחד...

שימו לב להונגי - הוא היחיד
מבין הבנים שנעל נעלי עקב (די גבוהים) בקטע הזה, והוא רוקד כ"כ מצחיק (תתמקדו בו מ-0:40 בערך) כשהוא עושה את קטע "הבעיטות" בריקוד, היה נדמה שאוטוטו עפה לו הנעל על מישהו...
הזווית האחרת של הקטע

kiCkiC

New member
הוא כל כך מצחיק!

הנה עוד קטע די מצחיק, נראה שהם עושים חיים מאחורי הקלעים.. מה שכן, או שהם צוחקים או שהם באמת חושבים שאומרים MOTHER FATHER... כי הונגי ממשיך עם UNCLE SHISTER BROTHER אחר כך

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifזה נראה כאילו שהוא לא מכיר את הריקוד

אבל זה היה חמוד לאללה

NewNJ

New member
עם כל המעלות של הונגי (וFT ISLAND ככלל)

אף אחד מהם לא יודע לרקוד (ועל כן, בניגוד לרוב להקות "הבנים" האחרות, הם מנגנים ולא רוקדים)

elinoy92

New member
לגבי הפארודיה

יש סרטון ביוטיוב של ג'אנג גונסוק (טה קיונג) אחרי ששמו לו את הפאה והוא סיים להתארגן הוא התקשר שיחת וידאו לטיפאני (מ SNSD למי שלא יודע) הפארודיה היתה קרועה חבל רק שהיא היתה קצרה... ואכן גונסוק הוא שחקן מדהים וחתיך...סופסוף הוא יקבל את הבחורה שלו בדרמה ולא יישאר לבד כמו שקרה לו בהונג גיל דונג,הוואנג ג'יני ובטהובן וירוס...

zoraya

New member
../images/Emo53.gifאתה יפיפה

המחשב שלי לא מכיר קבצים ב-srt או ב-ass, אז ראיתי את הפרק הראשון ביו-טיוב. היה ממש חמוד. הסצינה בה היא נופלת כשהיא שיכורה על הגג עשתה לי מיד דז'ה-וו לסצינה בה מי-רה יקירתנו נפלה לזרועותיו של גוק, והוא תפס אותה בדיוק בחזה... וגם כאן יש להם קטע עם ענייני גוף - הקאות, בידה משפריץ, שמח כרגיל
ושאלתי - איך אני יכולה לראות את הסדרה ב-viiki? האם צריך להוריד איזושהי תוכנה כדי שהמחשב שלי יכיר אחד מסוגי הקבצים? ביו-טיוב זה קצת מעצבן לחפש כל פעם את המשך הפרק. תודה מראש לעוזרים ולמסבירים.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifלVIIKII לא צריך להתקים כלום :)

למה לחפש?
הכל נמצא בכינוי,וכשאני אגלה איך עושים פלייליסט זה יהיה מסודר עוד יותר
אני אישית לא אוהבת את התרגומים בויקי~ הם לא תמיד נכונים ב100%~ לכן אני תמיד מחכה לקבוצות תרגום שיוציאו את התרגום לאנגלית

zoraya

New member
אז פשוט רואים שם כל חלק בנפרד, ולא ברצף?

כלומר - אני למשל רואה חלק 1 של פרק 2, נגמר - עוברת לחלק 2 של פרק 2 וכך הלאה? מצטערת אם השאלות מטופשות, אני פשוט רוצה להבין איך זה הולך.

zoraya

New member
בגלל שהתרגלתי להוריד פרק שלם של סיטי הול

(אחרי שהסבירו לי לאט - ובסוף גם הבנתי
) חשבתי שכך זה הולך בכל אתר. אם ב-viikii זה אחרת, צריך להסביר לי שוב.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifבVIIKII אי אפשר להוריד

אבל כן,זה בדיוק כמו שאמרת. אני אישית מעלה את כל החלקים בחלונות אינטנרנט נפרדים ורואה :)

למעלה