שרשור יומי 24.10

onix 88

New member
גםפ בזיקים מסוכן, נופלים קסאמים

באיזור. זיקים זה החוף שאני הכי אוהב, אבל עכשיו לא מומלץ לנסוע אליו =/ ניצנים לא כזה נורא כמו שחשבתי, הייתי בו לפני חודשיים בערך והיה ממש נחמד.

SuperGirl711

New member
אם אתם מרחיקים עד ניצנים...

אז בואו לחופים באשקלון, אני מכירה חוף ממש נחמד, והוא גם מבודד.

onix 88

New member
באשקלון הייתי בחוף דלילה (?)

ובחוף של הפארק הלאומי. את שניהם לא מאוד אהבתי.

SuperGirl711

New member
איכס, כל אחד עם שכל בראש לא מתקרב

לחוף דלילה, יש שם מלא ערסים. והפארק הלאומי חביב, אבל אני מדברת על חוף שקרוב לחוף של הפארק, אבל מאוד מאוד מבודד ושקט, חוץ מכמה דייגים מדי פעם, ובודדים ומעטים שיודעים את סגולותיו של החוף. זה החוף עם הסלע.

SuperGirl711

New member
אנשים בלי מוח, כמו שאמרתי.

זאת אומת - ערסים ופאקצות. (ואלוהים יודע שאשקלון מלאה בכאלה)

כי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה

והרחובות בה יתומים.. עמ.. אני הולכת עם החברה המדוכאת שלי(פרידה מחבר) לב"ש לתקן את המטענים ובמטרה לשנות לה קצת את מצב הרוח, ואחר כך עובדת משש בערב(כן, הפסקתי להתעלם מהעבודה) עד סביבות 11. עוד יום למלווה. :) לא שזה עוזר לי, אבל נו..

יו.

אני זוכרת כאילו רק אתמול אמרת שיש לך עוד חודשיים למלווה והנה הוא כבר נגמר! איזה כיף :)

נכון. :)

והזמן משום מה ממש טס לי כשרק שמעתי שעברתי, ב-25.7, הסתכלתי על זה בייאוש וחשבתי שזה בטח יעבור כמו נצח בכלל לא שמתי לב ואני זוכרת את היום ההוא כאילו הוא היה כולה לפני חודש, או משהו. :) ולא ידעתי שאת קוראת(וכותבת, מסתבר. P:) כאן. :)

Gal isr

New member
עבודה ומדרגות ../images/Emo3.gif

אתמול עליתי סט של 273 מדרגות שלוש פעמים (עולים יורדים עולים יורדים ועולים שוב..) ואח"כ עוד סט דומה במקום אחר. היום שוב

Gal isr

New member
1144 מדרגות בעזריאלי

היום מדדתי זמנים אפילו. 273 מדרגות ב 2:55 דקות בערך, שזה נחמד מאוד בתור התחלה

SuperGirl711

New member
אני עולה ויורדת כל יום 98 מדרגות,

בתוספת עשר דקות הליכה לכל כיוון.

K e R e N18

New member
היום הבר מצווה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

טרילללילילי