שרשור יומי 24.10

shiran™

New member
עבדתי

ואיך שחזרתי נפלתי למיטה גמורה מעייפות.. אחרי קניות עם אמא.. עוד מעט לראות אחיות או לא להיות.. וזהו

אני מתחתנת!!!!

כאילו, עדיין לא.. אבל למקרה..
בכולופן חבר'ה.. היה לי יום הזוי היום וחיפשתי כותרת הזויה (מצאתי, לא?
) ועכשיו אפשר להמשיך... אכלתי פיצה ממש טעימה... (כן, אמא הכינה
'אמא, אני גאה בך
') וקיימתי שיחות הזויות.. המשכתי לעופף בעבודה.. (תאמינו לי לא צריך רדבול...חוסר ברזל עושה עבודה יותר טובה
) ואממממ ביטלו לנו שעות עבודה נוספות מ17:15 עד 22:00 [מזל] בקיצור... אני מסטולה (טוב זה טבעי
) ומתה מעייפות... וגם קצת לחוצה ועצבנית.. ואין לי עם מי לשחק כדורסל.. אז אני הולכת להתארגן ולרוץץץץץץץ (מהר מהר מהר) אולי זה יעזור..
לילה טוב לכולם

yanivtr

New member
יש פה סופת ברקים!!

משו משו! אבל עכשיו התחיל לרדת שילוב של גשם וברד וזה סתם הורס! הייתי בחוץ איזה רבע שעה הסתכלתי על הברקים...

shiran™

New member
גם אני ראיתי את זה

רק את הסופת ברקים.. הייתי בחוץ עם הכלבה וזה היה מדהים. ת'אמת אף פעם לא ראיתי דבר כזה בלי גשם. מדהים
ואני מטיפוסי הקיץ!

ניצחתי את הפונקציה ! מוחעחעחע.

אשכרה התיישבתי והכנתי שיעורים. ואפילו הצלחתי. למה אני צריכה מת'? למה? אבא שלי אמר שהוא ראה ברקים מעל ת"א. זאת אומרת, אפשר להסתכל מפה אל עבר ת"א ואז לראות בשמיים והכל. קיצר, מחר יהיה חורפי וטוב
. לילה טוב שיהיה :].

onix 88

New member
ערב טוב.

בבוקר עבדתי, ולא מזמן חזרתי מהסרט "אדמה משוגעת". סרט קצת קשה, אבל ממש טוב. הוא ניפץ לי כמעט את כל האשליות שהיו לי על הקיבוץ, ובתור אחד שמכיר טוב את הקיבוץ, היו לי די הרבה. הסרט מתאר את הקיבוץ של פעם, למרות שאני לא מאמין שהרבה השתנה. עוד מעט אני חושב שכבר אלך לישון. לילה טוב!

tuti100

New member
דווקא יש שחולקים על העניין..

היתה לנו שיחה על הסרט הזה, ודווקא הקיבוצניקים הותיקים (מבוגרים ) אמרו שהסרט מציג פן שיטחי מאוד בכל מיני דברים, ומצד שני אם חושבים על מאחורי הסרט אז יש דברים קשים..

אני יכול להגיד לך

שאני צפיתי בו עם אבי, קיבוצניק לשעבר, שללא ספק שייך לקבוצת הקיבוצניקיפ שעברו דברים קשים, והוא מאוד התחבר לסרט. ואם את בקטע של סרטי קיבוץ, אז אני ממליץ לך לראות את הסרט "אסקימוסים בגליל", כשהוא יצא לקולנוע.

Taam YutvatA

New member
מישו נרצח פה :|../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

היום בערך בשעה שמונה, בהיכל התרבות, פה בעיר שלי, נשר. אח של ילד, שהיה איתי בכיתה ביסודי.. נרצח כנארה מסכסוך בין עבריינים, אותו הנרצח היה מוכר היטב למשטרה. דיי זה מפחיד.

למעלה