שאלות קטנות

mamry

New member
למה אתמול לא יצא פרק של נארוטו :(

אחרי בערך 3 שנים סוף סוף מראים את קאקשיייייייייייייייייייייייי ישששששששששששששששששש סוף סוף חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי וסוף סוף הוא יופיע מקווה לעוד הרבה פרקים עשרה פרקים או יותר כדי שיהיו תמונות חדשות וגם כדי לשמוע את הקול שלו איזה בישייייייייייייייייייייייייייייייי

rummikub

New member
למישהו יש מושג מתי נארוטו חוזרת ל..

לערוץ הילדים? הם הגיעו לפרק 50 והתחילו לשדר מהתחלה... האם הם ימשיכו אחרי שיחזרו שוב פעם לפרק 50? ( איזה באסה איתם לא יכולים להדביק את המנגה כמו שצריך הנבלות האלה ).... האם מישהו יודע? ומי לדעתכם הדמות הכי חזקה כרגע בסידרה? אני מתלבט בין איטאצ'י לג'יראייה אבל מהמר על איטאצ'י ( ועוד לא לשכוח שאיטאצ'י צעיר בהרבה מג'יראייה והוא התחמק מהמתקפה של ג'יראייה בקלות עם האש השחורה )... מה אתם אומרים?

super girl 15

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif יש משהו שמטריד אותי

והגעתי לכאן כדי לשאול אותכם המומחים! :) התחלתי לראות נארוטו מלפני חודש - חודשיים בערך... מפרק 23... אני מאוד אוהבת את הסידרה... אפילו שאני קצת טרייה בענייני נארוטו מאוד היתחברתי..
ועכשיו לשאלתי..
האם העונה הנוכחית היא הפעם הראשונה שנארוטו שודר? מתי התחילו לשדר בפעם הראשונה את הסידרה? הדבר שמטריד אותי זה ששמעתי שב15 לפבואר תתחיל העונה השנייה של נארוטו? "מסעות ההוריקן" אם אני לא טועה?... עכשיו שהתחילו לשדר את הסידרה מההתחלה התלהבתי..
אני יכולה לראות הפעם נארוטו מההתחלה עד הסוף... בכל מקרה... אני יכולה לסמוך על ערוץ הילדים שלא יפסיקו את הסידרה שוב באמצע כמו שהם עשו כשהם הגיעו לפרק 52? העונה החדשה תצתרך להתחיל בפבואר, אז יש סיכוי שיפסיקו את השידורים של הפרקים שאנחנו רואים עכשיו?
תשובה ממש חשובה לי...

באיזה פרק נארוטו?

אני הייתי בפרק מאתיים ומשהו לא זוכר כבר אבל משהו בהתחלה....מאתיים ועשר... כבר התחיל קאקשי גאיידן?

Hikaru

New member
חחחח התבלבלת קצת

מתי התחילו לשדר בפעם הראשונה את הסידרה? - לפני כמה חודשים. לא זוכר מתי. אבל עכשיו זו הפעם השניה שמשדרים את שתי העונות הראשונות (1-52) הדבר שמטריד אותי זה ששמעתי שב15 לפבואר תתחיל העונה השנייה של נארוטו? "מסעות ההוריקן" אם אני לא טועה?... - נכון. *ביפן*. אני יכולה לסמוך על ערוץ הילדים שלא יפסיקו את הסידרה שוב באמצע כמו שהם עשו כשהם הגיעו לפרק 52? - אם הם קנו עונות נוספות, כן. אם לא, אולי הם ישדרו את שתי הראשונות עוד פעם. אף אחד לא ממש יודע. אבל הסדרה השניה של נארוטו (לא עונה! סדרה!) מתחילה רק *ביפן*, ארץ המקור של נארוטו, לאחר יותר מ-215 פרקים של "נארוטו". מקווה שהבנת. אין קשר בין שידורי ערוץ 6 של נארוטו לבין שידורי TV-TOKYO של NARUTO shippuuden ("מסעות ההוריקן").

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאו בקיצור "אל תראי את זה

בערוץ הילדים" זה פשוט לא משתלם ולא כדאי! נ.ב חן תגלה לי למה פינקי מתחפש!!! >.<

super girl 15

New member
נממ.. למה? ../images/Emo3.gif

יש עוד דרך לראות פרקים של נארוטו חוץ מערוץ הילדים ומה שנשאר בHOT V.O.D ???

benedek22

New member
יש אבל אסור לדבר עליהן בפורום

את מוזמנת לפנות אליי במסנג'ר [email protected] או במסרים של תפוז ואני יעזור לך למצוא אותם ^^

¥otamsh

New member
אממממ אני לא באמת יודע, אבל לדעתי

אם האמריקקים עושים כמו עם כל הסדרות שהם קונים, אז בשנה הבאה יהיה לך את ההמשך...

למעלה