קוספליי!~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif0______________________0

אני במקומך דוחה הכל בשביל להגיע :X גם אם העולם מתמוטט אני באה! >_<; תעשה מאמצים ותבוא >_>

ashkeloni

New member
שקט את.

יש לי 2 פורומים ואני לא הולך לדחוס אותם במפגשים עם פורומים אחרים. בחנוכה האחרון היו לי כל כך הרבה מפגשים שלא נהנתי בהם כמו שיכולתי להנות בגלל שתיכננתי יותר מדי לאותו היום. אם ייצא לי לבוא למפגש של נארוטו אני אבוא, אם לא, אז מה לעשות.

Kawaii Me

New member
אל תצחקי!!!!

גם איתך לא סיימתי
את נטשת..נטשת את העולם*_*;; את ושירה*_*;; *_* ואני רמה 37 בקרוב אז גם אני די נטשתי :X מייפל? לאX______________X; מייפל זה רע! *מרביצה לקירות*

lily kane

New member
ניאו

אני חושבת שהרוב יודעים שאני מתחפשת לספי*_* ויתכן "שהקמתי קאסט" כן זה התברר לי בצורה מוזרה יתכן שהידיד שלי עושה רנו אבל לא בטוח...ואולי מישהו עושה טיפה ידיד שלי עושה ציבי קלאוד ועוד שמעות מה שבטוח אני יהיה ספי גם אם ימכור את גופי ואפרפו למכור אני עדיין מכונה למכור את הטאמרי והאורצמארו שהכנתי ואם מישהו רוצה מוזמן לדבר עלי עוד הערה קטנה מי שחושב שזה יהיה גדול עליו הצרה אמורה לעלות בין 20 ל40 שקל אצל רוב התפורות

gloom

New member
nande animekon dattebayo../images/Emo66.gif

מה זה אנימה קון??? האם אני נער בעל ילדות עשוקה? האם כדאי לי לבוא???

A K I R A

New member
יש לאנימה קון אתר... רק שאני לא

יודעת אותו. בעקרון זה כנס של אוהבי אנימה שבאים אליו מחופשים (לא חייב) לדמויות אנימה P: ואצלנו זה גם במקרה יוצא בפורים. יש כאלה מלא כנסים בחו"ל.

Adi Chan

New member
ארגגג נתנו לך 548694984906405

רעיונות לתחפושות. פשוט תפסיקי להיות בררנית כל כך. בקצב הזה את לא תתחפשי בכלל

lily kane

New member
את יוכלה

לקנות את הקוספלי שלי ולעשות הצרה אבל עם יש לך רעאחר אני יהיהנה לנסות לעזור לך צרי איתי קשר במסנגר^^ [email protected]

A K I R A

New member
לגרוויטישן?! OMG!

נראה לי שהשנה הולך להיות משהו מפוצץ! D:

למעלה