פרפרים

vered 37

New member
אז רק ממני ברחו ה-../images/Emo204.gifים ?

בתקופה שנסעתי לרודוס זה היה בספטמבר..עונת הפרפרים עלאק...לא ראיתי פרפר אחד אפילו...אולי אם הייתי מביאה מהבית זכוכית מגדלת הייתי רואה משהו.. זוכרת איך הלכתי מכופפת עם זוג עיניים פקוחות לרווחה צמאה ..לראות פרפרון אחד...

מוזר........כי אני הייתי שם בחודש

ספטמבר, והיו המוניםםםםםםםםם אולי בדיוק הם יצאו לקפיטריה לקפה?????

maof

New member
וואלה סופי...רודוס כמעט מחכה לי../images/Emo13.gif

אני מאמין גדול בכחול לבן יכול לספר לך... שרמת הגולן ושדה מלא כלניות הפרפרים ממלאים את האוויר. מעוף

ברור שיש גם בארץ מקומות יפים

ומראות מדהימים אבל את תופעת הפרפרים כמו ברודוס, אין בארץ לצערי צריך לראות כדי להבין על מה אני מדברת

יערית

New member
לא מאמינה בהם כ"כ

רק אוהבת אותם כייצור חי.חושבת שהתאהבות באה לא עם פרפרים,היא באה בליווי אחר,משהו יותר מוסיקלי,כמו מופע אורקולי..אבל בטח לא בצורת פרפרים או בהרגשה שלהם,סתם אגדה אורבנית שנדבקו אליה

d a n i e l s 5

New member
דמייני...

משק כנפיים (מוסיקלי) + צבעים מרהיבים (מופע אורקולי)= פרפרים. לא אגדה, בטח שלא אורבנית.....רק דימוי ! עכשיו.....את מאמינה או לא?

יערית

New member
ניסיתי

תמיד טענתי ביני לבין עצמי שלא פרפרים חוגגים אצלי בבטן התחתונה ,העליונה וביתרת הגוף,זה משהו אחר,אלו זרמים של מוסיקה שאיתם מרחפים וצריכים להיזהר לא לנחות בצורה מסוכנת
. את יודעת מה יפה בהתאהבות ובאהבה? שאין לה כללים/פירושים/צורות ומימוש חד משמעיים . ותחשבי על זה גם את:)

d a n i e l s 5

New member
חשבתי....

והמשוואה מקודם בעינה עומדת.... את מדמה את החגיגה אצלך בבטן התחתונה למוסיקה..... ואחר/ת מדמה את אותה חגיגה אבל בדיוק אותה חגיגה לפרפרים..... העיקר החגיגה, והכי חשוב שהיא תתרחש שם למטה בבטן התחתונה, ולא רק :) את הבנת את זה?

ד ו ל ה

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo204.gif ../images/Emo204.gif

מחייכת..
משום מה אני ממש אוהבת את השרשור הזה... דולה (פרפרית בדימוס)

r o n i t 3 7

New member
בדיוק עכשיו ../images/Emo204.gif אחד...

נכנס לי אל תוך הבטן... יווו... שלא יבריח את כלום....

גלי10

New member
מחווה עדינה

של פרפר לפרח והפוך יופי של רגע , מיקי רגע פסטלי....

למעלה