סגור, תבחרי יום ותתפרעי D: לא יותר מידי
S SasuNaru New member 18/10/06 #22 יאיי D: בסדר בסדר, אני אשאיר את זה מתחת לNC17 >>... *ממרמרת לעצמה*
ל ליסאן New member 17/10/06 #12 גל הולך לבכות לך ../images/Emo41.gif ובהצלחה עם הפינות החדשות . אני דווקא אהבתי את הרעיון של פינת הOOF אז אם לא ירצו אותה אני אחטוף בשמחה^^ אבל היא תהיה בחמישי כזה זה הזמן היחידי שיהיה לי זמן
גל הולך לבכות לך ../images/Emo41.gif ובהצלחה עם הפינות החדשות . אני דווקא אהבתי את הרעיון של פינת הOOF אז אם לא ירצו אותה אני אחטוף בשמחה^^ אבל היא תהיה בחמישי כזה זה הזמן היחידי שיהיה לי זמן
K Kawaii Me New member 17/10/06 #17 ../images/Emo204.gif האוף היא שלי ^^" עד שימאס לי מישהו אחר יקבל אותה~ בכל אופן גל יכול לבכות עד מחר הוא פרש מהפינה מזמן~ משבועית היא הפכה לסימסטראלית
../images/Emo204.gif האוף היא שלי ^^" עד שימאס לי מישהו אחר יקבל אותה~ בכל אופן גל יכול לבכות עד מחר הוא פרש מהפינה מזמן~ משבועית היא הפכה לסימסטראלית
G Galmon New member 20/10/06 #36 אני לא אבכה! הרבה~ ; ______ ; סתם~ 3: הגיע הזמן להעביר את הירושה לדור הצעיר~ XD *מדדה בעזרת המקל סבא שלו*
אני לא אבכה! הרבה~ ; ______ ; סתם~ 3: הגיע הזמן להעביר את הירושה לדור הצעיר~ XD *מדדה בעזרת המקל סבא שלו*
D dndboy New member 18/10/06 #27 ../images/Emo103.gifרציתי להציע אותך אבל זה לא חוקי שאני אציע את זה XD
ו ווילו רוזנברג New member 20/10/06 #35 333>! תודה שהצעת ^^'' לא ממש הייתי פה בימים האחרונים- נסעתי למסע שואה ["משואה לתקומה"] פה בארץ וזה וזה X__X' ולמען האמת, שרון יותר מתאימה XD
333>! תודה שהצעת ^^'' לא ממש הייתי פה בימים האחרונים- נסעתי למסע שואה ["משואה לתקומה"] פה בארץ וזה וזה X__X' ולמען האמת, שרון יותר מתאימה XD
S SasuNaru New member 19/10/06 #30 ר-רגע... ם.ם אחד זה לא פינת השונן-איי/שוג'ו-איי? לא אמרת שאני? T.T *twitch*
ה השמלאני New member 19/10/06 #31 מוכן לקחת את פינה 3 (גמככה אין לי מה לעשות ויותר ממוכן לקחת את הOFF כשלא יבוא לך יותר XD
S Sakura Kinomoto New member 19/10/06 #34 הו!O:מה עם פינת המדובב השבועית?O: אני יכולה לעשות אם אוצים><
T tom58 New member 20/10/06 #37 ../images/Emo208.gif מישו יכול לעזור לי שלא יצא לי פדיחות... (בפינת הדמות השבועית-שיעשה אותה חד-פעמית\ידריך אותי)
../images/Emo208.gif מישו יכול לעזור לי שלא יצא לי פדיחות... (בפינת הדמות השבועית-שיעשה אותה חד-פעמית\ידריך אותי)