ספאם

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifיותם!!~~~

אני תמיד איתך! (מנטלית
) ותמיד פה כדי לתת לך תמיכה נפשית P: ואל תשכח! אם אתה צריך איזה כוס שוקו מדי פעם אתה יותר ממוזמן לבוא 3:

Reyoga

New member
אחרי 3 שבועות בבסיס - עדיין יש פילר

ובנוסף לכל - נשבר לי המסך של הדיוידי. זתומרת שאני לא יוכל לראות אנימה בבסיס - אני לא יראה בבית כי אין לי זמן, אז יצטברו לי הרבה פרקים, איזה כייף לי! יש מצב עד שאני יקנה חדש יגמרו הפילרים?... (אשליות....)

Ikari Shinji

New member
המחשב שלי מת T_T

אני לא יכול לכתוב פה עד שהוא יחזור מהמעבדה ויתוקן T_T גם לא לצפות באנימות. אין שום דבר שימנע מימני מלהפוך לפריק מורעל צבאי T_T הלפ!!! חוץ מזה, הכל טוב, מה איתכם? XD

Adi Chan

New member
אני כל היום אוכלת!!!!!!!!1

אני לא מפסיקה!!! הכל בגלל הטיול הארור!! זה מה שקרה!! אה ויש לי מבחנים וכאלה-.- אוף אין לי כוחחחחחח ואני גם רוצה מפגש פורום כבר>_<

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifספאם ספאם סתפאם

שלום נפשי העדינה הוא בסדר... בנתיים... עושה הרבה מתמטיקה... אין לדעת מתי תישבר... וכן יש לי מבחנים T_T צבא? הא? עדיף שלא לדבר על זה בפורום P: חחח... שטויות שלפני הצבא... הממ... את מתכונת לביצפר? P: תלונות? :O אני רוצה מפגש כבר T______________T ולא בטוח אם אני אוכל להגיע להוליק...T^T חוץ מזה... לימודים משעממים יש הרבה ******* ו... זהו נראה לי, החיים יפים
~ הכנס המגניב של תפוז? O.ם

ofirule

New member
נהנהנהנ

שלומי אחלה יש לי טיול שנתי שלישי-חמישי הזה
אבל המחשב הטוב בבית הרוס ): בקרוב טסט

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifתהנה הרבה! =)

חבל על המחשב... :/ והמון בהצלחה! ושלא תקבל בוחן מעפן!!~~~ ><

elula17

New member
גברררררררררררררררררררררררררררר

בהצלחה בטסט! איך היה בטיול שנתייי?

לוחם 96

New member
הי...

סתם קופץ להגיד שלום אין לי זמן ממש להיות פעיל.. או לראות פרקים אבל אני קורא בפורום... וסתם באלי להגיד לכם שאתם חמודים xD הנה תמונה שלי ללא מעודכנים.. אני בקורס M24 כרגע

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאממ קחי להפעם >,<

ואני לא יודע אם אני אבוא בשלישי... הגשה מכרעת בראשון הבא ואני קצת לא בריא.. =[

למעלה