ספאם

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifספאם../images/Emo3.gif

תפסיקו לגסוס על הריצפה, וספרו לי מה שלום נפשכם העדינה היום? ולאן נעלמתם? ולמשל, מה עם מבחנים\צבא\שוטטות שלפני הצבא סטייל רגב? אה כן, וכדי להרגיז את בתאל הנשמאמי (
) ספרו גם על תלונותיכם..שפכו הכל.... אה כן, עמרי, איך אתה מרגיש עם העובדה שגנבתי לך את הספאמים ? אתה בא לכנס המגניב של תפוז? אני באה עם בתאל בן זוגי הנאמן

ליסאן

New member
אני נעלמתי לאונ' ../images/Emo41.gif

מבחנים...עוד לא מדברים על זה זה מפחיד. צבא+ שוטטות עברו מעולמי תלונות? נמאס לי מהציטופלאגלטה שממרר לנו את החיים. דבר עברית בבקשה T_T או לפחות אנגלית מובנית T_T וגם שאנשים יתחילו לתכנן לעצמם את הזמן

¥otamsh

New member
לא נעלמנו? בעע

אוניברסיטה איז קשה! ומה שכן- אל תלכו לתואר במתמטיקה!! סעמק כל האינפםי ותורת הקבוצות האלה הורגים אותי לאט לאט...נפשי העדינה...מתפוגגת, גוססת, טובעת לה במים החשוכים של החשבון האינפיניטיסימלי והשיעורים. בבקשה. הלפ. אה, וחוץ מזה הכל סבבה! ^^

yoNNiNordia

New member
אני מרגיש חייב..

..לשתף אתכם בהרגשה.. כשהתחלתי לראות נארוטו, לא הפסקתי!! וכשנגמר לי מה לראות, עברתי למנגה, וכשנגמר לי מה לקרוא, שקעתי בדיכאון קל.. פשוט נטרפתי על הסדרה הדמויות העולם.. הכל! וחשבתי לעצמי, עכשיו אתה כבר בצבא, הגעת ל-20, אולי הטעם השתפר, אבל אתה עדיין רואה סדרות מצויירות (ואני לא משווה בכלל סדרת אנימציה רגילה לאנימה).. אז באופן טבעי דאגתי טיפה, איכשהו ישר התחלתי להשליך את זה על העתיד שלי ועל מידת הרצינות והבגרות שלי.. כי אם להיות כנא לגמרי, אני לא רק נהנה לראות, אני איפשהו גם מפנטז הרבה (בעיקר אל אנקו, חחח), וחולם טיפה על איך זה להיות בעולמות האלו. אני לא רוצה להיות מהמבוגרים שמדליקים את הטלויזיה רק בשביל חדשות. ואני לא חושב שאני מתישהו אפסיק לאהוב את זה, או את סופרמן, או את אקס-מן, ומידת ההתלהבות שלי לא הולכת לפחות.. מה אתם אומרים? אפשר להשליך דבר אחד על השני?! זה צריך להגיד לי משהו?! או שזה סתם טעם מאוד בריא ?... :]

ליסאן

New member
אני בת 23 ועדיין רואה אנימה ../images/Emo41.gif

בכיף ומקפצת בDDR וכל זה. אל תתן לראיה המעוותת של החברה להשפיע עליך. זכותך לעשות מה שאתה נהנה ממנו. זה לא אומר שום דבר רע עליך. רק אל מי שינסה לשפוט אותך.

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo45.gifאני איתך! גואו ליטל!

הצביעו ל' לליטל

ליסאן

New member
עדן ראש הממשלה ../images/Emo41.gif

אני שרת הדרקונים שכחת? *צקצק* (מבריזנית >_<)

למעלה