סלבריישן..תעודות!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסלבריישן..תעודות!

אז איך היה סמסטר א'? מרוצים? לא מרוצים? רוצים לשפר? אני מאמינה בכם שאתם יכולים לשפר..תמיד יש מה לשפר! ולא רק ציונים
לשפוך את הלב , קדימה

Shankip

New member
אנחנו מקבלים תעודות רק עוד

10 ימים
אבל מקווה ששלכם היו טובות והכל ^__^

little Inu girl

New member
אנחנו מקבלים תעודות רק עוד

17 ימים אבל לפי מה ששמעתי הציונים שלי הם בערך 90-100 XDDDD

Lust chan

New member
רק ב26 ;|../images/Emo135.gif

בהתחלה היצורים האלה רצו לעשות את זה ב24 שזה ביומולדת שלי, כמעט רצחתי מישהו XD אבל אם כבר פתחת שירשור- מה איתך?

NoAmItA ChAn

New member
אנחנו מקבלים מקבלים תעודות

ב-25. יש לנו "לילה לבן" בבית הספר. XDDD; לא ישנים בבית הספר XDD באים בשש בערב, יש שמונה תחנות שמהן כל אחד בחר ארבעה שמתוכן הוא הולך לשלושה (אצלי הראשונים היו טורניטר טאקי ושש בש, הכרת גו ושאנטי), בשמונה וחצי יש אוכל שכל כיתה מארגנת לעצמה (אני מביאה ככל הנראה עוגת מייפל *~* מי שזוכר *אהמעומראהמ* שהבאתי ללונה פארק אז XPP) ואז מקבלים בעשר תעודות והולכים הביתה. בקיצר, הולך להיות כיף ^.~. אה ובט"ו בשבט אנחנו הולכים לנטוע שתילים ^^ ועוד מעט יש לנו טיול שנתי שבו יש מסלולים ואני כנראה הולכת למסלול אומנויות, שזה מפסלים במתכת, מציירים, מצלמים, הולכים למפל יפה כזה, מפסלים בחימר, הולכים למצבה ועוד כל מיני כאלו ^.~ נשמע לי ממש כיף XP (ומי שרוצה לדעת, שאר המסלולים הם השרדות (3 ימים, רמת מטיבי לכת), מסלול מים (הייתי שנה שעברה למרות שהשנה זה שונה, יומיים, רמת קושי בינונית) ועוד אחד ששכחתי מהו XDDDD;;

mikokikyo

New member
אמג, איזה כיף לך;;;;

יש לך בית ספר מגניב;; וככל הנראה, יש לו תקציב;; גם אני רוצה;;;;;;;;;;; טובנו, תהני מכך שיש לך בית ספר מאגניב אומשוXD 3>

NoAmItA ChAn

New member
תודה XDDD

אבל על מה את מדברת שזה כיף?
(לא שוויצרית, נו, סתם מעניין אותי כי דיברתי על הרבה דברים בהודעה אחת XPP;).

mikokikyo

New member
בארור שלא שוויצריתXD

לא חשבתי על זה בכלל
ונו, הלילה הלבן המאגניב הזה והטיול שנתי המאודמאוד מאגניב הזהDDDD:

mikokikyo

New member
אבל את לא בתיכון?XD

ואני רק בכיתה ח' ם: חוץ מזה, איפה את גרה בכלל?XP

NoAmItA ChAn

New member
ת"א XDDDDD

אז תעברי שנה הבאה XP חוצמזה יש דברים מגניבים בכל שנה O: לדוגמא, בז'-ח' מסיבות הסיום היו בבריכות עם גלידות ומוזיקה והיה מגניב D: רגע, איפה את גרה? O:

mikokikyo

New member
אמ, השם "טבריה" אומר לך משהו?XD

ואמג, למה יש לך בית ספר כל כך מגניב ורב תקציב?;; גם אני רוצה;;;;;;;;;

NoAmItA ChAn

New member
טובנו זה הגימנסיה XD

הם גם ככה קיבלו עוד כסף על הפרסמות של ג'טיקס XDDD;;; וגם הוא מאוד גדול ומערכת החינוך_נורא_נדיבה P=

Lust chan

New member
../images/Emo45.gif באמאשלי מאיו, בואי!!../images/Emo135.gif

אצלה יש מספיק אוטאקואים!!! גמאני רוצה ;; בואי לעירוני ד' ;;~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאז הבצפר שלי מטורף..צקצק..

לכולם יש תאריכים שונים! קיצור היה מעפן (אני מצטיינת אבל חרא של ציונים)

MichelleLev

New member
נממ.. אני לא קיבלתי עדיין ^^;;;;

וגם אין לי מושג מתי אני הולכת לקבל את התעודות המזדיינות 32973\2)%&@)&@#$)@37 ._. הידעתם שלמעשה אמורות לומר מתזיינות, אבל בגלל תופעות מוזרות בלשון הנקראות סיכול עיצורים וכל מיני שיטים כאלה, אומרים "מזדיינות?"

mikokikyo

New member
בטח שיודעיםOOOOO:

אמנם רק כיתה ח', אבל המורה שלנו ללשון אוהבת ללמד אותנו דברים שלא מופיעים בתוכנית הלימוד, סתם לכיףXP ונו, הת' הופכת לעוד ז' ואז היא אמורה להתחבר לז' השנייה ואז אמור להיות בז' דגש אמ... מלא אומשו כזהX_X;; נונונו, לא למדנו את זה מסודר כי זה לא בתוכנית הלימוד וגם למדנו את זה מזמן, אז לאזוכרת לגמרי;; (לשון רולז3>)

lovesessh

New member
בטח שלשון רולז D=

אלא אם הכיתה שלך מפגרת... אה, אבל יכול להיות שזו רק אני שגאונה וכל השאר ממוצעות D= סתם^^ בהצלחה לכולם עם התעודות^^ לאב רוזה

למעלה