כדורגל בסניף..P:|ג'ירפה|
רק בסניף שלנו זה כל כך נורמלי? עשינו היום הכתרה לחניכים,ודני וחנני עשו להם השבעה[עד שהחמור יגיע,נו..]ובשביל שהחניכים ילכו יותר מהר,הם לקחו שוט..הו,וול,לעניין המקורי. למען האמת,אין לי ממש עצה לתת לך כי אני משערת שאנחנו היינו השבט הזה,עד שלקחנו את עצמינו בידיים והיינו מספיק בוגרים.פשוט תנו לשני בנים[אם את אומרת שהבנות לא יכולו להסתדר איתם..]לעשות להם את הפעולה הכי מוציאה אנרגיות שיש,ושיהיה בה מסר קצת וקולע בסוף,ואולי ככה הם יאהבו את אלה שיעשו להם את הפעולה ואפילו יקשיבו להם.אני לא יודעת,אבל אני חושבת שאם תראו להם שאתם אל חושבים שהם מקרה אבוד,אם תתנהגו אליהם כמו חניכים רגילים שעושים בעיות פעם בשנה,תבואו אליהם כאילו זו הפעם הראשונה שאתם רואים אותם,עם חיוך,עם כוונות טובות,ועם תקווה[!!]הכל יסתדר. חברה של אחי הביאה לי סטיקר היום בבוקר,"תן חיוך,הכל מהשם",אני משערת שזה מה שאני רוצה לומר לך.הקב"ה החליט שאת מספיק חזקה,שהשבט שלך,שהסניף שלך כולו מספיק חזק בשביל לגרום לחניכים האלה להיות חלק מכולם,הקב"ה החליט שנוית שיין הקטנה וה ע צ ו מ ה יכולה לנצח אותם,לחנך אותם,לאהוב אותם באמת,אז את יכולה,הקב"ה לא היה מביא לך נסיון שלא היית יכולה להתמודד איתו.ואני בטוחה שזה קשה,ברור לי.אבל אתם יכולים,כולם.תשבו על זה ביחד ותחשבו.תדברו עם החניכים,למען השם!תדברו איתם בכנות,אני בטוחה שגם להם יש הרבה טענות לגביכם. תחפשו מדריכים מכל חור שרק תגיעו אליו.אני מבטיחה לדבר עם דוד שיחפש לכם מישהו שיוכל לעזור מהישיבה שלו.תעשו את כל המאמצים!ואל תגידו "לא,את זה אי אפשר" בלי לנסות!הכל אפשר,הכל! ותחייכו,לא רק כי זה נותן כוח,גם כי זה נורא כיף.לא? לילה טוב.[: