בהצלחה!!!
מ מאיר לבן New member 14/8/07 #18 ../images/Emo45.gif ברור שכן.... אחד הדברים הכיפיים יותר ללמוד בגיל ההתבגרות....
M m o r r i s s e y New member 15/8/07 #41 ../images/Emo88.gifמי נתן לךִ רישיון כלבה, מי נתן לך רשיון
E eranmc New member 14/8/07 #24 ../images/Emo45.gif לא זכור לי הרבה מקרים של סקס ברכב. רק כמה הושטת יד לנהגי מוניות
מ מאיר לבן New member 14/8/07 #25 וואו... אין לך בושה אתה, הא? סחטיין עליך!! אבל לא דאגת? בכל זאת, נהגי מוניות... יכולים להיות פתאום איזה בבונים פרימיטיביים או הומופוביים, לא?
וואו... אין לך בושה אתה, הא? סחטיין עליך!! אבל לא דאגת? בכל זאת, נהגי מוניות... יכולים להיות פתאום איזה בבונים פרימיטיביים או הומופוביים, לא?
W wiseman19 New member 14/8/07 #29 כע ../images/Emo13.gif ככה זה שאתה בצבא... הכל לפי פז"מ ולו"ז... שאל את החבר שלי חחח
מ מאיר לבן New member 14/8/07 #30 מה עוד חוץ מזה? ואם אני אפז"מ את התקופה שיש לי רשיון, זה יוצא... וואו, שנתיים וחצי כבר!!! פאקפאקיישן... בלי עין הרע, טפו טפו טפו... כבוד!!! במונחי צבא, אני מתקרב לסמ"ר שלי.... רק חבל שעדיין יש את החוק האידיוטי הזה של להסיע 2 אנשים עד גיל 21...
מה עוד חוץ מזה? ואם אני אפז"מ את התקופה שיש לי רשיון, זה יוצא... וואו, שנתיים וחצי כבר!!! פאקפאקיישן... בלי עין הרע, טפו טפו טפו... כבוד!!! במונחי צבא, אני מתקרב לסמ"ר שלי.... רק חבל שעדיין יש את החוק האידיוטי הזה של להסיע 2 אנשים עד גיל 21...
M m o r r i s s e y New member 15/8/07 #42 ../images/Emo88.gifלא... ../images/Emo128.gif ככה זה כשאתה צעיר! ואני ישישה כבר לא סופרת :-O