יי סאן ../images/Emo203.gif פרק 1
נתחיל קצת הפוך... קודם כל הדרמה נראת מבטיחה ביותר. נהנתי מאוד מהפרק הראשון ואני מקווה שזה רק ילך וישתפר. בנוסף אני מקווה שנמצא שמות חדשים לדמויות כי השמות עוד תקועים לי מג'אנג גום בגלל כמות השחקנים ואני חייבת לצאת מהראש הזה
אבל זה יקרה כשנתחיל לקלוט את השמות/מקצועות שלהם חחח אז נתחיל בפרק הראשון... הדרמה מתחילה בהפגזת אופנה וארכיטקטורה קוריאנית של תקופת ג'וסון שאני כל כך אוהבת
דרמה שמתחילה ככה תמיד תמיד תתפוס אותי חזק (ע"ע הוואנג ג'יני
) מסיבה לכבוד המלך והמלכה - אוי כמה שדוקי יפה(פויה מורן
לא להשתמש בשמות האלה
) עם כל הבגדים והתכשיטים ובעיקר סיכת הראש שנקראת בִּינְיוֹ (비녀) שאני כל כך אוהבת
עוד לא הספקתי לבהות בה וכבר יריות ובלגנים, מנסים להתנקש במלך וכולם רצים כמו עכברים.. הרבה רעש, בלגן ומלך אחד שכנראה היה מסטול ומתעורר מחלום בלהות. אחלה דרך להתחיל דרמה - חלום... משם אנחנו עוברים לחפירות ארכאולוגיות בתוך קופסת אורז... המלך הפרנואיד כלא את בנו בתוך
הקטע שהוא הוציא את היד מ
קצת זעזעה אותי
הזכיר לי את האשנב בדואר.... ושוב פעם קרבות ומתים כשעוד לא עברו 10 דק' מתחילת הפרק. הבמאי החליט שכדי להדביק צופים ל
צריך לפמפם להם אדרנלין במינון של אחד ל 5 דק' קול מתחיל להקריא קצת שיעור היסטוריה... הקול הזה כל כך מרגיע שלא הכי ישב לי טוב עם כל הקרבות ברקע......... הקול מסביר לנו מה קרה ומה היה ואז מגלה שהיא בעצם חלק מהסיפור. הילדונת סונג-יון מטיילת לה עם תינוק על הגב ואחרי 5 דק' צריכה להפרד ממנו לתמיד ולהכנס לארמון.. הילדה מוכשרת כמו אבא שלה ומתחילה לצייר לתינוק. היא מודיעה לתינוק שאם יתכער עם השנים היא לא תחפש אותו... ראית אותו
כבר עכשיו הוא יוצור.... בכל אופן זה כבר בונה לנו איזה כיוון שכשהיא תגדל היא תחפש את אחיה. אחריה אנחנו פוגשים את הנסיך הקטן - יי סאן, אוי כמה שהילד הזה בונבון
עקשן הילד - רוצה לראות את אבא בתוך ה
אח"כ הילד השלישי שנראה שיהיה חשוב לדרמה, הסריס הלא מסורס, דה-סו.. אלוהים מה זה היה עם הסירוס הזה
כולם מדברים על איך גבר עם
נכנס לארמון
והילד החמוד הזה יושב ונפרד מה
שלו פרק שלם
כמה זה יכאב
ירד הרבה דם
אייגווווווו מסכן
ואם זה לא מספיק גרוע, חצי מנשות הארמון רואות אותו משחק ב
שלו
סונג-יון נשלחת להביא לו את הכובע שהשאיר כשברח מהבנות. דה-סו בלחץ שואל אותה אם היא ראתה 'אותו' והיא בתגובה מחייכת ונותנת לו עצות מה לעשות כדי שיכאב פחות.. WTF?
בלילה כל הילדים יוצאים לטייל להם בארמון עם תירוצים שונים והם נפגשים כאשר הם מסתתרים... אפשר להריח את תחילתה של ידידות נפלאה אבל תכל"ס הם הכי שלשיית מה קשור שאפשר... הנסיך, נערת חצר וסריס לא מסורס. בלילה אנחנו זוכים גם לעוד מבט על המלכה והתלבושת
הסיכת דרקון שלה נראת מסוכנת ..
הילדים ממשיכים במסע שלהם, דה-סו מודיע שהוא לא מתכוון ללכת אחריהם לחצר, רק למטבח, כמה מפתיע... במטבח הילדים משתוללים קצת עם האוכל וכל אחד לוקח ומשתעשע ומצחקק... אני מצטערת אבל אותי זה לא הצחיק
בעיקר כי אני חושבת על גבירות החצר של המטבח שיגלו את זה בבוקר ומישהו בטח תועף מהארמון על שלא שמרה קמו שצריך... דה-סו נוטש, מה שמשאיר את ה 2 האחרים לבד ללכת לחצר. הנסיך הקטן מגיע לאבא שלו שעדיין בתוך ה
והחליט לגרום לי להתייבש מבכי בסצינה הזאת.. ה
מודיע לבנו שיש ציור שלו בארמון, שימצא אותו ויביא למלך, הנה עוד הורה ששולח את הילד שלו למשימות
דה-סו חוזר ומודיע שמתקרבים אנשים וכדי לברוח ואיכשהו הם מצליחים להשתחל לאיזה חור ונמלטים. בבוקר כל העולם יוצא לחפש מי הביא ל
אוכל ומתרוצצים בארמון. ואז מגיע השוק הכי גדול שלי... צ'ה.. כמה יפה היא ככה טובה היא.. וצ'ה טובה לא יושב לי טוב בראש
איזה ממושמעת ושקטה... מה זה
בא לי להעיף לה כאפה ולהגיד לה להתעורר
לכי תהרגי מישהו אולי זה יעזור...
הנסיך הקטן הולך לסבא ומטיף לו כמה הוא לא בסדר.. המלך עצבני מעיף אותו מהארמון בתגובה בינתיים החיילים מחפשים את ה"פושעים" שהאכילו את ה
. הם מוצאים את הנעליים המלוכלכות של דה-סו ומצליחים לעצור את הדוד המוזר שלו שהקפיא לו את ה
החיילים גוררים את הילד לגבירות החצר הצעירות והוא מגן על סונג-יון ומוכן שיענו אותו... באיזו קלות שולחים שם אנשים לעינויים ומוות.. מפחיד... לסיום הגבירות המבוגרות יותר חושדות שסונג-יון היא זו שהחיילים מחפשים ומתעללים בה עד שמגיע הנסיך הקטן ומגן עליה... היא קולטת מי הוא ונתראה בפרק הבא.. רק למה שלמה גרוניך והמקהלה שלו שרים את שיר הסיום לא הבנתי