יום חדש התחיל

salt of earth

New member
../images/Emo204.gifיום חדש התחיל ../images/Emo204.gif

מה שלומכם? איך קמתם? עדיין ההודעות שלנו נקטעות
רק שתפוז לא יקטע את ההודעה הזאת. הנה תפילה באנגלית להתחיל את היום בה (קיבלתי במייל)- ובן ישוע אל דאגה אתרגם לך אותה

You never know when God is going to bless you!! Good things happen when you least expect them to !!!!!!!! Change the number in the subject box when you forward it by adding one!!! Dear Lord, I thank You for this day. I thank You for my being able to see and to hear this morning. I'm blessed because You are a forgiving God and an understanding God. You have done so much for me and You keep on blessing me. Forgive me this day for everything I have done, said or thought that was not pleasing to you. I ask now for Your forgiveness. Please keep me safe from all danger and harm. Help me to start this day with a new attitude and plenty of gratitude. Let me make the best of each and every day to clear my mind so that I can hear from You. Please broaden my mind that I can accept all things. Let me not whine and whimper over things I have no control over. And It's the best response when I'm pushed beyond my limits. I know that when I can't pray, You listen to my heart. Continue to use me to do Your will. Continue to bless me that I may be a blessing to others. Keep me strong that I may help the weak... Keep me uplifted that I may have words of encouragement for others. I pray for those that are lost and can't find their way. I pray for those that are misjudged and misunderstood. I pray for those who don't know You intimately. I pray for those that will delete this without sharing it with others. I pray for those that don't believe. But I thank you that I believe. I believe that God changes people and God changes things. I pray for all my sisters and brothers. For each and every family member in their households. I pray for peace, love and joy in their homes that they are out of debt and all their needs are met. I pray that every eye that reads this knows there is no problem, circumstance, or situation greater than God. Every battle is in Your hands for You to fight. I pray that these words be received into the hearts of every eye that sees it. If you prayed this prayer, change the number in the subject box before forwarding the message so people can See how many people have done so. God Bless!!!!!!!!!!! Just repeat this phrase and see how God moves!! God, I love you and I need you, come into my heart...​

lion 7

New member
אמן שאלוהים יברך את הפורום הזה

וימשיך להדריך אותנו גם , בלענות על שאלות הגולשים , להתחזק באמונה ולו בפסוק אחד או חוויה אחת לכל הפחות , השבוע איבליס ניסה לפתות אותי בלשבור אחת מעשרת הדברות , אל תגנוב , בהרבה מובנים , תודה לישוע שלא נפלתי בפח , אלא הדריך אותי האדון לדרך אחרת בכדי שהוא יתהלל בנו ...תאמינו לי אחים באמונה , איבליס חכם מאד , ואם ניתן לו הזדמנות להכנס דרך המחשבות , לכן עלינו להיות על המשמר .. סוף שבוע רגוע , ותחילת שבוע מבורך עם האדון אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב פורום יקר שמחה שהתקלה

טופלה, והיה ניתן לעשות קצת סדר פה לפני שאני טיפה נעלמת לכמה ימים, זה השבוע האחרון בקורס שלי בת"א.. עד חמישי בלילה אחזור, אכן אתחבר קצת מהנייד כשאוכל אבל זה לא כמו שאני פה, יש לי מבחן היום וביום חמישי, תזכרו אותי בתפילותיכם
. ישוע יברך אותכם יקרים, וישמור עליכם מכל משמר ושיהיה יום האדון היום מבורך ויפה, להתראות אחרי "קצת" זמן
.
אלרב מעאקום
.

che guevara85

New member
בוקר טוב חברים../images/Emo42.gif

בוקר טוב שפרד, לכל הסטודנטים בסימן החזרה לסמסטר ב' הנה תפילתי להבוקר: يا رب ان لا أستطيع ان أفهم من ذاتي ، أنت تجلس معي وتفهمني وأشكرك بعد ذلك لأنك كنت معي وأنا أذاكر ليس من اجل العلم ولا من أجل مستقبلي إنما من أجلك أنت لكي يعرف الكل أن أولادك ناجحون وأن أي عمل يقومون به يكونون أمناء فيه ويكون الرب معهم ويأخذ بيدهم ويقويهم فيحبك الناس بسببهــــم. آميــــــــــــــــــن שיהיה לכולם יום מבורך ומוצלח, אמן.

salt of earth

New member
../images/Emo142.gif בוקר טוב

בוקר טוב פורום מקסים
בוקר טוב שפרד שיהיה לך בהצלחה בשני המבחנים
בוקר טוב צ'ה תודה על התפילה אכן נזדקק לה בסמסטר ב', מה שעוד שביטלו את השביתה
בוקר טוב ליאון
בוקר טוב סטנלי3, תמשיך להעשיר אותנו במידע רפואי
בוקר טוב מיכאיל
בוקר טוב פרפר יצירתי
בוקר טוב לקרי ולינדה ולמה אני שמה אייקון של שעון? כי ממחר הוא יחזור לצלצל בשעה 06.30
ביטלו את השביתה שבניתי עליה

ערב טוב ושבוע טוב לכולם

שלום לכולם רציתי לאחל לכם גם שבוע טוב ולכל הסטודנטים סימסטר ב' מוצלח. מלח, אני מחר צריכה לקום בחמש:( איזו באסה..גמני בניתי על השביתה הזאת. מקווה לפחות שלא יעלו את שכר הלימוד ואפילו יורידו את השכר. אז בהצלחה לכולם/ן ושיהיה שבוע טוב ומבורך!!!!

salt of earth

New member
../images/Emo204.gifיום חדש התחיל../images/Emo204.gif

בוקר טוב לחברים היקרים ולקוראים הסמויים, מה שלומכם? איך בעבודה? לימודים? בבית? הנה משהו קטן על הבוקר מתהילים 121 שיהיה לכם יום מקסים והרבה שלווה
’’رفعت عيني الى الجبال من حيث يأتي عوني معونتي من عند الرب صانع السماء والارض لا يدع رجـلك تزل ، لا ينعـس ولا ينـام الــرب يحفظـك ، الــرب سـتر لـك لا تؤذيك الشمس في النهار ولا القمر في الليل يحفظك الرب من كل سوء، يحفظ الرب نفسك يحفظ الرب ذهابك وايابك، من لآن والى الابد‘‘ (مز 121) שולחת את ההודעה מהר מהר לפני שהשיעור מתחיל

salt of earth

New member
לשפרד ../images/Emo23.gif

סורי שגנבתי לך את האייקון
אנחנו מאוד מתגעגעים אליך פה, להודעות המקסימות שלך וכמובן לאייקון
שפותחים בו את היום. תשמרי על עצמך שם

lion 7

New member
מצטרף באיחולים

ושלום לכל הקוראים כאן , ומלח שיהיה לך לימודים קלים והרבה אושר בחייך ..

salt of earth

New member
סוף סוף ../images/Emo178.gif

שמתי את ההודעה בשמונה ואחרי 12 שעה מישהו הגיב. תודה ליאון איפה כולם
בן ישוע ג'וניור צ'ה ג'יווארה לינדה קרי סטנלי3, מיכאיל, איש הפיל, שפרד- את בעצם משוחררת כי יש לך תירוץ. וסליחה אם שכחתי מישהו

lion 7

New member
כן , איפה כולם ?

הרבה שמחה ואושר לבאי הפורום הצנוע והקטן .. מצטער שלא הגבתי לשרשור הלימוד על מתי ,, ושיפרד בהצלחה בקורס ושבסוף נחזור גם לעשות תחרות ...גם אני עסוק מאד ומקוה לכתוב ולתרגם על ועידת ניקיא ...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיקיריי..זהו..הקורס המתיש מאחורי

חזרתי עם שפעת קשה, וחסך רציני בשעות שינה.. אבל אני והמלאך שגדל בתוכי דיי מאושרים יחד עם האבא המדהים, נהנים מאהבת ישוע וברכותיו, מידו המלטפת והמחבקת, איזה חסד נפל בחלקנו שזכינו להיקרא בני מלך המלכים, אלוהינו שבשמיים, אבינו היקר
הללוייה. התגעגעתי אליכם המונים, מצטערת על הנטישה הקשה למרות שליבי היה איתכם
תודה רבה על האיחולים, המבחן הקשה מאחוריי, נדע איך היה בעוד שבועיים שלושה.. אבל ישוע היה איתי במבחן אז אני לא דאגת
נתארגן בשבוע הבא כנראה לעוד סבב שאלות שיענה עליהם 2סיס אלברט סליבא, חלקם שנשאל עליהם ולא הספיק לענות מפאת חוסר הזמן, והשאר אולי דברים שיעלו בהמשך.
יסוע מענא, אלרב ביחיבנא, איתו אנו חזקים, עם ישוע אנו סופר אנשים
הללוייה אלוהנו חי, אלוהנו שומר מלמעלה, וממהר לרדת אלינו ולהרים אותנו בשנייה הראשונה שאנו על סף נפילה, כי לא ינטשנו ולא יעזבנו הוא הבטיח, והוא נאמן, לא יכול לסתור את עצמו, نستطيع كل شئ في المسيح الذي يقوينا

למעלה