יום הולדת

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifיום הולדת

שלום, חברה קרובה שלי חוגגת יום הולדת 19 שבוע הבא. אני וחברותיי חשבנו לממן לה פגישה רוחנית. אין לנו מושג מה אנחנו מחפשות.. חשבנו על קריאה בקפה\ קלפים, פגישה עם מאמן חיים ועוד. חיפשתי בפורומים על דברים כאלה ונתקלתי בםורום הזה. האם לעולם הרוחניות יש משהו להציע..? פגישה חד פעמית (יכולה גם להפוך לכמה םגישות עם החברה תתחבר) שבאמת תשפיע על החיים שלה ותגרום לה לשנות דברים שליליים ולהסתכל יותר על החיוב. אם למישהו יש רעיונות אני יותר מאשמח אם תעלו אותם כאן. המון תודה, עדי

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifמהי בדיו מפה אסטרולוגית../images/Emo35.gif

מי עושה אותה וכמה זה עולה

Tal_Ya_Tal

New member
מפת לידה אסטרולוגית

היא תרשים של מצב השמיים ברגע הלידה של האדם. מפת הלידה האסטרולוגית היא מעין שיקוף של האישיות של האדם שעבורו היא נעשית. במפת הלידה אפשר לראות את הדפוסים, התפישות והאמונות שיוצרים את נסיבות חייו של בעל המפה בכל תחום ותחום של חייו וכיצד הוא יכול ללמוד לשנות את הדפוסים, התפישות והאמונות הללו על מנת לשנות את תואי חייו. אפשר לראות את מירב הפוטנציאל הגלום באדם, מהם הנתיבים שהנשמה בחרה בחיים הללו (היעוד שלו ) מהם הכישורים שלו וכתוצאה מכך, אילו תחומי לימודים/עבודה והכשרה מקצועית מתאימים לו, היחסים שלו עם בני אדם אחרים , ועוד ועוד ועוד. בעצם, המפה מציירת את התמונה של חיי האדם והנתיב המתאים לו ביותר להתפתחות. המפ היא מעין מורת דרך לצמיחה רוחנית. אם יודעים לפעול עם המפה, אפשר לקצר הרבה תהליכים -כי כש"מבינים בראש, חוסכים את עבודת הרגליים". את המפה האסטרולוגית מכין אסטרולוג והוא אף מנתח אותה. כל אסטרולוג מנתח את המפה ברמת ההבנות הרוחניות שלו. ישנן כמה רמות ניתוח באסטרולוגיה: 1.הרמה הדטרמיניסטית: קובעת עובדות חד משמעיות. 2. רמת הסקת המסקנות: מחשבת תוצאות אפשריות בעולם החמרי. 3.רמת הנתוח הפסיכולוגי: הבנת הצרכים הפסיכולוגים התת מודעים של האדם, על פי אבות הטיפוס המככבים במפתו 4. רמת הנתוח הטרנס-פרסונלי: מתייחסת לבחירותיה של הנשמה בחוויות ספציפיות בתקופת חיים מסוימת והסיבות להן. הבאה למודעות את נושאי הלימוד שבחרה העצמות המודעת דרך ההתנסויות השונות ושפיכת אור על התפישות והאמונות שהביאו להתנסויות אלו , תוך כדי עזרה בשינוי דפוסי החשיבה על מנת להקל על התנאים והחוויות ועד לשינויים כליל. אני מכינה מפת לידה ברמת הניתוח הטרנס-פרסונלית. המפה כוללת ניתוח כתוב בן 11-13 עמ', שיחה במפגש בן 4 שע' הקלטה של השיחה. על מחיר נדבר במסרים
L&L TALYA

למעלה