חדשות וירקות~
M Mokona Modoki New member 21/12/08 #2 ../images/Emo204.gif מי לא זוכר את הנרי מסאם סון שיגיד "אני"! ואלה שכן זוכרים והתגעגעו חדשות טובות! דניאל הולך לשחק ב"וולורין" הסרט שיוצא במאי 2009. את הטריילר לראות פה.
../images/Emo204.gif מי לא זוכר את הנרי מסאם סון שיגיד "אני"! ואלה שכן זוכרים והתגעגעו חדשות טובות! דניאל הולך לשחק ב"וולורין" הסרט שיוצא במאי 2009. את הטריילר לראות פה.
מ מקלון וניל New member 23/12/08 #12 עוד הצצונת להאנה יורי דאנגו../images/Emo39.gif ממש הצצה קצרצרה של 7 דקות ...טוב שלא נתנו את כל הפרק הראשון כטריילר לדרמה.
עוד הצצונת להאנה יורי דאנגו../images/Emo39.gif ממש הצצה קצרצרה של 7 דקות ...טוב שלא נתנו את כל הפרק הראשון כטריילר לדרמה.
מ מקלון וניל New member 21/12/08 #4 מי אמר../images/Emo22.gif הפרידמנים גרסאת קוריאה ולא קיבל? שימו לב לבחור החננה הזה עם המשקפיים והפפיון.
מי אמר../images/Emo22.gif הפרידמנים גרסאת קוריאה ולא קיבל? שימו לב לבחור החננה הזה עם המשקפיים והפפיון.
M MaNcHi 135 New member 21/12/08 #5 שכל הפרידמנים יראו ככה! בעזרת הנס חנוכה של הנר הראשון!!! ונאמר אמן!!!!!!
A ASSIAGIRL New member 21/12/08 #6 עוד חננים כאלו../images/Emo132.gif בארץ ואנחנו מסודרים../images/Emo6.gif לא משנה באיזה מצב הוא,חנון, גנגסטר, עם חולצה בלי חולצה הוא עדיין חתיך..
עוד חננים כאלו../images/Emo132.gif בארץ ואנחנו מסודרים../images/Emo6.gif לא משנה באיזה מצב הוא,חנון, גנגסטר, עם חולצה בלי חולצה הוא עדיין חתיך..
S shui chan New member 22/12/08 #7 אם כבר ב HYD עסקננו.. יצאה גרסת הדיוידי של הסרט והיא משוטטת לה באינטרנט מצאתי אתר אם אפשרויות של 2.4 GB 1.4 GB או 700 MB (מי שמעוניין יכול לפנות אליי במסר =) ) וזהו! ממש ציפיתי לזה ואני מקווה לא להתאכזב!~
אם כבר ב HYD עסקננו.. יצאה גרסת הדיוידי של הסרט והיא משוטטת לה באינטרנט מצאתי אתר אם אפשרויות של 2.4 GB 1.4 GB או 700 MB (מי שמעוניין יכול לפנות אליי במסר =) ) וזהו! ממש ציפיתי לזה ואני מקווה לא להתאכזב!~
מ מקלון וניל New member 22/12/08 #8 גם אני אתמול ראיתי את גרסאת ה 2 וחצי ג'יגה משוטטת לה בנט ולרגע חשבתי להוריד אותה אבל אז אמרתי לעצמי שאם אני רוצה שהמחשב שלי ישרוד עדיף לי לא להוריד ולחכות לגרסת ה 700MB.
גם אני אתמול ראיתי את גרסאת ה 2 וחצי ג'יגה משוטטת לה בנט ולרגע חשבתי להוריד אותה אבל אז אמרתי לעצמי שאם אני רוצה שהמחשב שלי ישרוד עדיף לי לא להוריד ולחכות לגרסת ה 700MB.
מ מקלון וניל New member 22/12/08 #11 מצאתי תודה../images/Emo140.gif רק שהתירגום (לגרסה של ה 700MB) לא בסינק עם הוידאו...ככה שלראות את הסרט אני לא יכולה.
מצאתי תודה../images/Emo140.gif רק שהתירגום (לגרסה של ה 700MB) לא בסינק עם הוידאו...ככה שלראות את הסרט אני לא יכולה.
E elinoy92 New member 22/12/08 #9 שאלה קצת סתומה אבל איך טוענים כתוביות בZOOM PLAYER? משום מה לא כתובלי בלל כלום על subtitles...