חדשות וירקות D:

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifEnya מעכשיו גם ביפן?!

אז ככל הנראה שכן,או ליתר דיוק לא היא בעצמה אלא שיר שלה. הזמרת האירית Enya שהתבקשה ע"י Fuji TV,הולכת לבצע את שיר הנושא של הדרמה החדשה בשם "Arifureta Kiseki".זאת תהיה כנראה הפעם הראשונה ששיר שמבוצע על ידה הולך להיות שיר נושא בסדרה שמשודרת בטלוויזיה.השיר שנבחר הוא "Dreams Are More Precious" שמופיע באלבום החדש שלה "And Winter Came". "Arifureta Kiseki" תהיה משודרת החל מ11 בינואר.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאמריקה ולייב אקשן...בררר ../images/Emo122.gif

לאונרדו דיקפריו כי חברת ההפקה שלו מחכה בימים אלה,לסיום כתיבת התסריט ללייב אקשן שיהיה מבוסס על המנגה Akira מאת Katsuhiro Otomo.חוץ מזה אמר דיקפריו כי כמעריץ גדול מאוד של אנימציה יפנית [AKA אנימה] הוא ינסה להפוך את Akira ואת Ninja Scroll [עוד פרויקט לעתיד] לסרטים מעניינים ביותר והתחלת צילומים תדחה עד שהסתריט לא יהיה מושלם. בינתיים 20th Century Fox הודיעו כי יציאת הסרט של "DragonBall" נדחתה לאפריל 2009. ואני אומרת- תפסיקו להרוס מנגות/אנימות/דרמות
.

kiCkiC

New member
זו בעיה עם האמריקאים...

כי נראה שבשנים האחרונות נגמר להם החומר המקורי והם עוברים לגנוב רעיונות ממדינות אחרות... וברוב המקרים הורסים אותם.

GnomeBubble

New member
וכשהם כבר באים לגנוב

הם לוקחים מנגה לא ברורה כמו אקירה (עם גרסת אנימה לא ברורה עוד יותר), וסרט אנימה סוג ז' כמו Ninja Scroll. נו טוב, אם יצא להם גרוע לפחות לא נוכל להאשים אותם הפעם.
למרות שזה יהיה מצחיק לראות איך הם יצליחו להרוס את Ninja Scroll יותר משהוא כבר הרוס...

מה קורה כשמכשפה, ג'ירף ושפמנון ../images/Emo69.gifנפגשים?

יוצא ראיון הזוי (מה היה הקטע עם הידיים בהתחלה? מה זה, הפאוור ריינג'רס?) לסרט שאני כבר מתה לראות! הג'ילט
ג'ל מקציף לגילוח הצרפתי הזה שקט שקט אבל הביא לנו בסוף את השוס של כל הראיון המוזר הזה.

giligil11

New member
הזוי לגמרי, מה זה הכובע המכוער הזה?

הוא כזה חמוד, למה לכער? באמש'ך? ועוד כובע של אנטונלה! ו-
רוצה לקוחות חתיכות
! הכי חמוד היה ג'ירף!

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כובע של אנטונלה.. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שנים שלא שמעתי את השם הזה...
אבל את צודקת... אוי הג'ירף הזה.. פשוט הורס
את הבריאות...

dayana3

New member
היי היי בנות ../images/Emo123.gif

אני מבקשת לרסן את עצמכן..
ג'ירפי הוא בעלי החוקי

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif אם אחותי היתה רשומה בפורום היא היתה

חולקת על דעתך... אני חושבת שהיא דיי בטוחה שהוא שלה
מצידי, את יכולה לשמור אותו לעצמך.. יש לי רק אהוב אחד ויחיד והוא כרגע בשירות הצבאי שלו.. נו, ברור כבר מי.. שמתי גם תמונה שלו
אויי... הוא באמת הורס לי את הבריאות

dayana3

New member
הוא שלי ורק שלי!! ../images/Emo123.gif

(ברור לך שזה רק בצחוק וברוח טובה, כן?
) וכמובן שיש לי בעלים נוספים כמו היון בין (ביני בייבי) וג'ונקי ושינגון ועוד רשימה שלא נגמרת.. אבל ג'ירפי זה בכל זאת ג'ירפי..
לא קמו ולא יקומו לו מתחרים!!!

giligil11

New member
בוא'נה כמה בעלים יש לך?

תשאירי איזו חתיכה בשבילי.... גמר את כל הרשימה! טוב נו, אני אסתפק ב-HYUN JOONG המטריף!

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gifברורררר!!!

כפי שאמרתי לך לי אין בעיה.. לי יש את הנסיך שלי
.. אני חושבת שיותר מידי בעלים כ"כ יפים יהרסו
לך לבסוף את הבריאות.. חבל, תשאירי קצת לשאר הבנות..
טוב, אולי אני חולה על גונג יו, אבל זה לא אומר שאסור לי להסתכל על אחרים.. נכון?
אוףף יש כ"כ הרבה מבחר שזה מבלבל..
למה הקוריאנים כאלו יפים? למה???

dayana3

New member
אני מפנה יום בשבוע לכל אחד מהם..../images/Emo6.gif

קשה לעמוד בעומס, אני יודעת..
אבל אני לא מסוגלת לוותר על אף אחד מהם..
ואתן צודקות, זה באמת לא טוב לבריאות.. אבל זה לא בשליטתי

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי..

איזה כיף לראות סרט שאת נהנית רק מלהסתכל על השחקנים
... אני מקווה שכשהסרט ייצא יהיה קל להוריד אותו פה... למרות שיש לי דיי ספק
.. ה
.. איפה הוא שיחק.. הוא פשוט מוכר לי ואני לא יודעת מאיפה!! והרביעי ביניהם (כלומר לא הג'ירף וה"וופל גאי"..) הוא שיחק בקופי פרינס?? או שפשוט אני מתבלבלת בשחקנים
..

giligil11

New member
ה-../images/Emo69.gif הוא הנסיך מגונג

ג'ירף שיחק ב ב"בין כלב לזאב" את שומר הראש של הגנגסטר וההוא עם הכובע של אנטונלה ביחד עם הרביעי שיחקו בקופי פרינס.

ASSIAGIRL

New member
יווווווווווו איזה חתיך הוא כאן!!! ה-../images/Emo69.gif

אני שעה אומרת לאחותי שהוא מוכר לי רצח (
) מהרגע שראיתי את הפרומו וגם לה.. ואני לא יודעת מאיפה!! את הרביעי דיי זיהיתי.. אבל פשוט לא הייתי בטוחה!!! את הג'ירף וה"וופל גאי" אני מזהה בהחלט!! אני מתה
כבר לראות את הסרט הזה

למעלה