חבר'ה, אני בדילמה..

אני חושב שמחנה סיירים

זאת היתה אחת החוויות היותר טובות ומלמדות שהיו לי בחיים ומאז שהייתי שם אני כבר לא אותו בן אדם אם לא הייתי במחנה סיירים אז לא הייתי מדריך וגם לא הייתי מכיר אף אחד חוץ מחברים שלי פה מהעיר וגם לא הייתי יורד מהטראומה שלא עזבה אותי כל פעם שאני רואה חברים שלי מהמקום הקודם שגרתי בו קיצר מחנה סיירים זאת חוויה של פעם בחיים וגם משצים אבל לדעתי פחות

נויתו'ש נשמונת...

דוגרי מה שיהודית (הכל לטובההה) כתבה היה ממש לעיניין בקטע של המשצ"ים.. משצ"ים באמת זה פעם בחיים ואת מכירה פול אנשים ואת נהנת וכו'.. וזה לא נגמר רק בקורס אחד... זה עוד הרבה דברים מעבר.. לעומת זאת במחנה סיירים..אוקי, זה גם פעם בחיים אבל את עושה עם אותם אנשים כבר שנים מסעות ומחנות...אז...זה שונה.. (וגם תמיד אפשר להיות מערי"ת)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אממ.. בקשר לשנות מחנות..

זה לא מדוייק.. המחנה הראשון שיצאתי אליו היה מחנה הרא"ה..
אבל השאלה היא מה יצא לי מלהיות משצי"ת, ועזבי לרגע את הקטע של להכיר ופעם בחיים. אם אני יוצאת למשצי"ם, אני רוצה שהתשלום של ההורים שלי יהיה שווה את החוויה ויתרום לי לעתיד. מי אמר שאני ארצה להשתמש בתעודת משצי"ת בעתיד? הרי כמו שיעל אמרה, אפשר לעשות את הקורס הזה בלי קשר גם אחרי התיכון.

אז ככה

אם את רוצה חויה ולא רוצה להצטער אח"כ>>>סיירים אם את רוצה ללכת עם חברות ואת רוצה להדריך בעתיד ובלה בלה בלה>>>משצי"ם אני הייתי מעדיפה סיירים..יותר סאטלה..

כן הא איזה כיף היה בסיירים

ממש ממש כיף אחד הדברים הטובים בארץ איתמר השחור עדין מתאר לי כמה שהיה לו עצוב ביום האחרון תאמת הוא אמר לי את זה רק שלשום פעם אחרונה...

הממ...ידידי...

הקב"ה לא נתן לנו לסתם את סימני הפיסוק. מה כל-כך מיוחד במחנה סיירים?

דבראשון

אני אף פעם לא כותב עם סימני פיסוק זה סתם מסבך אותי אבל אם אתה רוצה: אם אני לא טועה את לא היית במחנה סיירים נכון?, טוב זה כיף ומועיל בעיקר מהסיבות הבאות (זה מתייחס לחוויות שאני עברתי ויש מצב שאני שונה מאחרים למרות שלא נראה לי) מכירים שם אנשים מכל הארץ ובזכות מחנה סיירים אני מכיר היום אנשים כמעט מכל חור בארץ בעקבות המחנה המשכתי להכיר אנשים וזה לא נגמר עד היום חוץ מזה אתה גם קושר קשר ממש טוב עם אנשים סתם ככה אני דיברתי שם עם איזה משהו והיות אנחנו חברים ממש טובים. דוגמא: דרך מחנה סיירים אני מכיר את נועה זה עושה כזה שינוי בחיים כמו מין התבגרות כזאת אני אישית נהייתי הרבה יותר פתוח ומבין והתחלתי אשכרה להתחבר מהר לאנשים דבר שלא קרה עד אז הגעתי שם להחלטה שאני רוצה להיות מדריך וגם הגעתי שם להחלטה שאני רוצה לנגן על גיטרה ועובדה שהיום אני מנגן ותאמין לי זה לא כזה קטן כמו שזה נשמע... הדעות שלי בתור בן אדם התגבשו שם ממש טוב נהייתי יותר מגובש עם עצמי וגם המחנה הראשון שלי זה מחנה הרא"ה אז ככה שאם סיירים זה המחנה הראשון שלכם כדי להתעדכן איך הולכים הדברים במחנות

למעלה