הפרק השישי

Fergie7

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טיירה צעקה על טיפאני. קישור למטה!

אין לי רמקולים במחשב../images/Emo58.gif

תוכלו להגיד ל-מה טיפאני גרמה לכך שטיירה תצעק עליה?

../images/Emo58.gifטיירה צעקה עליה כי.........

טיירה אמרה לטיפאני שהיא מאוכזבת ממנה ואחרי שטיירה התחילה לצעוק היא אמרה לה שהיא צריכה לקחת אחריות כי אף אחד לא ייקח אחריות בישבילה [זה מה שהבנתי]

הפרק של היום

התחלתי לחבב את קיילן..היא חמודה שכזאת
בריטני יצאה שולטת בתמונה
למרות שהיא קצת צריכה להרגיע עם השתייה.. רבקה- באמת משעממת שכזאת מישל- האף שלה מזעזע
היו לה איזה 2 תמונות יפות... אבל זהו..מעבר לזה היא לא יפה
..והאף שלה מטריד אותי..
ליובי- חמודה...למרות שהתמונות שלה באמת לא משהו לטטיאנה יצאה תמונה יפה..אבל היא לא קשורה שכזאת..

4mor4

New member
../images/Emo58.gifלסופגנייה16

נראה לי שטיפני התחילה לדבר על המצב שלה (הבעיות הכלכליות וכל מיניי כאלה) וטענה שאף אחד לא דואג לה ואז טיירה התעצנה ואמרה שתספיק לרחם על עצמה כי וכל מיניי כאלה..(אני לא בטוחה ב-100%....זה מה שנראה לי שהבנתי)

CharmedSource

New member
קיילן פשוט מדהימה!

אין מה להגיד היא כל כך יפה! ומישל הזאת ... פחחחח מה היא עושה שם בכלל ? היום בפרק בצילומים היא היתה בכלל כל כך מכוערת יש לה סיכוי להשתתף בטינה 3 בקצב הזה.

Miss Silence

New member
שאלה חשובה!!

אחרי המסיבה של האיפור..שהבנות עמדו בחוץ ואמרו להן מה השופטים חשבו עליהן... והכריזו על קיניה כזוכה של המשימה... מי אמר להן את הביקורת, טיירה או ג'יי? זה חשוב כי התערבתי עם חברה שלי. ואם יש לכן גם תמונות סטילס מהפרק כהוכחה זה יהיה מעולה. תודה רבה לכל העונה והמקדיש זמן! שבת שלום.

אני לאהוב

למעשה, היה פרק נורא מגניב. חוץ מזה שליובי עפה
ושימו לב שכל פעם שהיא אומרת: "אם אני אהיה היום בין האחרונות..." והיא תמיד גומרת שם!
דיי מסכנה, חבל לי עליה
טטיאנה רולֶז
וגם קיילן

shiki shik

New member
XD

תכלס, ליובי תמיד אמרה את זה XD בסוף מה שהביא אותה לשם היה החוסר ביטחון שלה, אז חבל והכול.. אבל תודה לאל. P: וקיילן!!
היא בהחלט הפייבוריט שלי ^^

אלמה 3

New member
הפרק השישי ../images/Emo204.gif

פרק כמובן מהמם!! איך שהבנות השתגעו במיוחד בריטני איך שהיא השתכרה והתחילה לעשות שטויות אבל היא הייתה מצחיקה איך הבנות דיברו שהן לא אוהבות איך שהיא מתנהגת ובעצם היא מייצגת גם אותן ת'כלס הן צודקות. במסיבת ההשקה: חחח בריטני כמה היא שותה איזה מצחיקה היא..
וטיפאני היא ברחה למוצרים במקום לדבר עם האנשים
וקיניה באמת דיברה יפה והגיע לה לזכות
ואת נאימה כמעט ולא שמעו
הצילומים: התמונות שלדעתי הכי יפות הן של קיילן איזה פוזה היא תפסה וטטיאנה הפנים יצאו יפה

SummerNightCity

New member
אני חושבת שקיניה אולי דיברה יפה,

אבל בתכל'ס היא לא הייתה עצמה, והיא הגזימה. באתגר הזה דווקא ליובי הייתה צריכה לזכות, וחבל ]:

../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif

"בדרך כלל אני לא מתאפרת אבל אני יכולה לשים הרבה איפור של קאוור גירל ועדיין להיראות טבעית". איזה התחנפות! יש לי הרגשה שהיא ידעה שזה אתגר!

אלמה 3

New member
לא נראה לי שהיא הייתה חנפנית פשוט

בדר"כ היא דיי שקטה ולא כל כך שמים לב אליה אבל הפעם היא הייתה דיי בטוחה בעצמה ובגלל זה התייחסו אליה וזה נתן לה ביטחון עצמי ובגלל זה אני חושבת שהתמונה שלה לא יצאה משהו ובד"כ התמונות שלה טובות ונראה לי שרובן ידעו שבוחנים אותן כי הן ראו ששואלים אותן שאלות ומתעניינים בהן וזה דיי חשוד.. לא??

אלמה 3

New member
לא נראה לי שהיא הייתה חנפנית פשוט

בדר"כ היא דיי שקטה ולא כל כך שמים לב אליה אבל הפעם היא הייתה דיי בטוחה בעצמה ובגלל זה התייחסו אליה וזה נתן לה ביטחון עצמי ובגלל זה אני חושבת שהתמונה שלה לא יצאה משהו ובד"כ התמונות שלה טובות ונראה לי שרובן ידעו שבוחנים אותן כי הן ראו ששואלים אותן שאלות ומתעניינים בהן וזה דיי חשוד.. לא??

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifפרק יפה

טטיאנה יצאה מדהים בצילומים
וגם קיילן
תגידו זאת רק אני או שהעונה הזאת פחות מעניינת מהעונות האחרות?
נממ אני רוצה כבר לראות את הפרק של שבוע הבא אפילו שראיתי כבר על מי טיירה צועקת והכל, אבל לא הצלחתי להבין למה...

shiki shik

New member
אומאגאד איזה פרק.

אז ככה:
בריטני- היא ממש הופכת לזונה מרגע לרגע >< אבל היא יפה
קיילן- דמט, היא פשוט מעולה. אני מתה עליה. שתנצח ;[
מישל- בוא'נה הפרצוף שלה שלה תמיד אדום! O: אבל היא כול כך אמיתית, כמו שהסטייליסט ששכחתי את שמו אמר, שזה נוגע בי.
ליובי- איכ. פשוט איכ. כול שנייה היא בוכה. היא ממש לא ידעה מה לעשות עם עצמה. ובתמונה ההיא, היא בהחלט ניראתה כמו צ'יוואווה על אספרסו.
טטיאנה- אממ היא בסדר והכול, אבל היא כזאת סתם. היא לא מיוחדת.
כריסטינה- מסתבר, שרק כשהיא בוכה היא יפה P: חה. חבל.
טיפאני- אומגאד אני שונאת אותה. זה נראה כאילו היא מתנכלת לכולם. "טוב שקיניה ובריטני התקרבו, צריך להעיף את שתיכן ביחד." ?!
רבקה- פאק, היא דומה לקאסי מהעונה השלישית! O: הייתה לה תמונה מעולה, אבל השופטים צדקו בזה שאין בה משהו מיוחד כול כך.
קיניה- שיואו איזו פוסטמה. מאז שהיא ניצחה באתגר היא חשה ת'צמה ואז היא מתפלאת שלא הולך לה טוב יותר.
נאימה- וואו, היא ממש שקטה. מוכשרת, אבל יותר מדיי מופנמת. "!!you're all fat"

למעלה