הפינה וזה... :]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifהפינה וזה... :]

שיר השבוע של שייגעצ: שיר השבוע לא-של-שייגעצ: קליפ השבוע: דבר הכי טוב שהיה השבוע: דבר הכי רע שהיה השבוע: בילוי השבוע: עיסוק השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית(טלוויזיה)השבוע: תמונת השבוע: אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: ולסיכום, איך עבר השבוע: שבתשלום:]]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif18 ויומ:] *מתלהבת../images/Emo3.gif*

שיר השבוע של שייגעצ:אין
שיר השבוע לא-של-שייגעצ:אחד?! וואי..מממ.. Ok Go - Get Over It Our Lady Peace - Clumsy ו"יומולדת" של ברי
קליפ השבוע:לא נראלי שיש..
דבר הכי טוב שהיה השבוע:יומולדת!
ומישו
3>
דבר הכי רע שהיה השבוע:ביצפרביצפרביצפר.
בילוי השבוע:הוו, ישבתי 3 פעמים אצל ידיד שלי-בית ריק, אתמול הייתי עם שתי חברות וידיד בפאב בכרמל והיומ בע"ה אני יוצאת לגאלה
עיסוק השבוע:אירגון היומולדת, בגרות באנגלית ושיט..
התחדשות השבוע:המתנה שחברהשלי קנתה לי!! נרגילה קטנה מושלמת [אנטולי-טוליק שמה], חולצה של נירוונה שהייתה לי ואיבדתי לפני שנתיים בניצנים, מראה ופנקס קטן כזה.. ותיק יפייפה שקניתי היומ..
תוכנית(טלוויזיה)השבוע:"הכי גאים שיש"
תמונת השבוע:טוליק החדשה
אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?:ליומחמישי!! אני חוגגת יומולדת והוא בא אליי!!
ולסיכום, איך עבר השבוע:מדהימ ברמות.
|הדג

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifתודה! :]

ו...הפסקתי להשתמש רק ב-מ' סופית.. הרגל.. הנה-ץףך
מ.

"הדפוק הזה עושה לך טוב"

שיר השבוע של שייגעצ:משקאות חריפים שיר השבוע לא-של-שייגעצ:ירמי קפלן-הדפוק הזה קליפ השבוע:האהבות הראשונת דבר הכי טוב שהיה השבוע:ההעצרת של הזדהות דבר הכי רע שהיה השבוע:לא זווכר בילוי השבוע:אין עיסוק השבוע:צופים התחדשות השבוע:אין תוכנית(טלוויזיה)השבוע:סאות' פארק תמונת השבוע: אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?:כן לסמינר אמצע למרות שזה על ההופעה של שייגעצ ולסיכום, איך עבר השבוע:פסדר

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif שלום לכולם =)

שיר השבוע של שייגעצ: מרלין מונרו שיר השבוע לא-של-שייגעצ: Beyonce - Listen קליפ השבוע: של חמי רודנר דבר הכי טוב שהיה השבוע: הטיול השנתי של השוחרים לאילת דבר הכי רע שהיה השבוע: השמירות בילוי השבוע: אילת =) עיסוק השבוע: התחפשנות? התחדשות השבוע: 2 תיקים, עגילים, סנדלים, חולצה.. ועוד... תוכנית(טלוויזיה)השבוע: לא ממש ראיתי טלוויזיה השבוע... תמונת השבוע: ---> אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: למומלדת שלי =) ולסיכום, איך עבר השבוע: מעולה! =)

dsol

New member
גלושששששששששששש_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של שייגעצ:
שיר השבוע לא-של-שייגעצ: ג'נגו - לב
קליפ השבוע: רם אוריון - אינסוף דבר הכי טוב שהיה השבוע: היו כמה
דבר הכי רע שהיה השבוע: עזבו....
בילוי השבוע:
עיסוק השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית(טלוויזיה)השבוע:
תמונת השבוע: אולי יותר מאוחר אני יעלה משהו אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: כן
חכו ותראו ! עוד יומיים ! (אם תכנסו לקומונה של רם אוריון תבינו
) ולסיכום, איך עבר השבוע: דיי סביר

ססילייה

New member
דו יו האב א טופיק?דא?../images/Emo6.gif

שיר השבוע של שייגעצ: משקאות. שיר השבוע לא-של-שייגעצ: ג'נגו-לב!!!
קליפ השבוע: אחריות של יונייי!
דבר הכי טוב שהיה השבוע:רביעי D: דבר הכי רע שהיה השבוע:רביעי ;[ בילוי השבוע:רביעי D::: בדבר הזה של 24.. עיסוק השבוע: O_ס שטו? התחדשות השבוע: סיגריות, תחתונים וכסף. תוכנית(טלוויזיה)השבוע: מחשבות פליליות!!!הו מת'יו
תמונת השבוע:דוואי-> אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: שישי בבארבי
ולסיכום, איך עבר השבוע: סבבה, האמת.

עונה^^

שיר השבוע של שייגעצ:אממ..אני מניחה שהמילים הכי יפות. שיר השבוע לא-של-שייגעצ:אממ..מה עוד ביקשת-אריק ברמן קליפ השבוע:לא רואה קליפים
מקסימום חורשת על 24XD דבר הכי טוב שהיה השבוע:אני מניחה שלא היה, או שלפחות לא זכור לי. דבר הכי רע שהיה השבוע:גילו על ההברזות שלי:-\ בילוי השבוע:קולוע
עיסוק השבוע: לימודים.. פאק איט התחדשות השבוע:נעליים^^ תוכנית(טלוויזיה)השבוע:השיר שלנו, ומעבר לזה אני לא רואה טלוויזיה, רק במקרה שיש חברים. תמונת השבוע:ממ..של יובל מהסרט של מישהו לרוץ איתו
דיי נוו החברים מאשימים אותי בהתמכרות! אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?:ממ..כן, סרט עם אחותי..ויום הורים שזה בעיקר לא. ולסיכום, איך עבר השבוע:סביר.

שונאת לקום מוקדם. שונאת!

שיר השבוע של שייגעצ: את יפה. שיר השבוע לא-של-שייגעצ: ג'וני/אריק ברמן קליפ השבוע: אחריות/יוני בלוך [אח של ידיד שלי ביים את זהP:] דבר הכי טוב שהיה השבוע: יום שלישי, הפקה של הבית ספר "הלהקה" כמה שזה שיחרר אותי! דבר הכי רע שהיה השבוע: השבוע עצמו. נקרעתי כל יום ב4 אוטובוסים, בית ספר ושבעה של דוד שלי. הייתה גם אזכרה של הידידים שנרצחו|: בילוי השבוע: אתמול,עם הדודים בחוץ בגשם. עיסוק השבוע: מה זה? התחדשות השבוע: כלום תוכנית(טלוויזיה)השבוע: אין תמונת השבוע: סקסית,הגיטרה אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: תעודות. ולסיכום, איך עבר השבוע: זוועה.

DarkDevil1

New member
ממ עונה[?]

שיר השבוע של שייגעצ:אינטרקום שיר השבוע לא-של-שייגעצ: מי אימורטל של אונסנס קליפ השבוע: המילים הכי יפות [זה אחד הקליפים היחידים שיש לי על המחשב!] דבר הכי טוב שהיה השבוע:ההצבעה לסקר נסגרה ו90% שייגעצ זכו אין עוד תוצאות דבר הכי רע שהיה השבוע: טל הודיעה שהיא לא באה לטיול =[ בילוי השבוע:שבוע בבית, גשם דאמט. עיסוק השבוע:ללכת לקן ולנגן על החשמלית שם התחדשות השבוע:רמקולים לאמפי תוכנית(טלוויזיה)השבוע:סאות'פארקקקקקקק תמונת השבוע:ממ אני אחפש משהו נחמד אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?:לתוצאות בסקר ולסיכום, איך עבר השבוע:חרא, לא יצא לי להתאמן על הגיטרה שלי

עדי D

New member
בוא ונשחק משחק של ילדיםם..

שיר השבוע של שייגעצ: יש לה שיר השבוע לא-של-שייגעצ: Spin Doctors - Two princess קליפ השבוע: - דבר הכי טוב שהיה השבוע: שביתה ביום רביעי:) דבר הכי רע שהיה השבוע: אין טיול שנתי:\ בילוי השבוע: גאלהה.. עיסוק השבוע: התחדשות השבוע: קניתי עגילים חדשים חח תוכנית(טלוויזיה)השבוע: - תמונת השבוע: אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: לא ממש.. רק לעוד שבועיים. זבלללל בגאלה חח ולסיכום, איך עבר השבוע: אחלה את האמת..

עדי D

New member
אמן אמן אמן!../images/Emo99.gif

שרמוטה שלי! ואז נראה את יגאל! ונגרור אותו לשירותים!!! מועחעחעחעח חחחח

עדי D

New member
סלחה בעצם..

נראה את יגאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח><"

ערב זח ערב צח.

שיר השבוע של שייגעצ: - שיר השבוע לא-של-שייגעצ: SO WHAT - MILES DAVIS קליפ השבוע: אחריות- ג'וני בלוך דבר הכי טוב שהיה השבוע: הכל טווווווווב :) דבר הכי רע שהיה השבוע: שום כלום בילוי השבוע: שקשק. עיסוק השבוע: כלום? התחדשות השבוע: הוווו קניות לקיץ [!] תוכנית(טלוויזיה)השבוע: מסודרים תמונת השבוע: נהההה אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: שיהיה טוב בכללי ולסיכום, איך עבר השבוע: לא רע לא רע.

דא?

שיר השבוע של שייגעצ:אם את בעניין שיר השבוע לא-של-שייגעצ: Migration - camel קליפ השבוע: - דבר הכי טוב שהיה השבוע: יום הולדת של שראל דבר הכי רע שהיה השבוע:לימודים בילוי השבוע: יום שישי [הדבר היחיד שעשיתי משהו השובע חוץ מלחרוש >< ] עיסוק השבוע: לימודים? >< התחדשות השבוע: 2 קילו פחות תוכנית(טלוויזיה)השבוע: לא צופה תמונת השבוע: אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: בארבי וקוסמטיקאית ולסיכום, איך עבר השבוע: לימודי

סינטטית

New member
אני

שיר השבוע של שייגעצ: רוצה ללכת שיר השבוע לא-של-שייגעצ: עד אלייך - סינרגיה קליפ השבוע: המ דבר הכי טוב שהיה השבוע: יום שלישי דבר הכי רע שהיה השבוע: יום חמישי והלאה
בילוי השבוע: יום שלישי... עיסוק השבוע: המ התחדשות השבוע: מסך חדש SUMSUNG 20" דק ושטוח ומגניב! תוכנית(טלוויזיה)השבוע: מועדון לילה תמונת השבוע: לא בדיוק השבוע אבל אני ואבי מהעמ"י X: אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: אני מחכה שהוא ייגמר, ואז חופש. ולסיכום, איך עבר השבוע: התחיל טוב, נגמר רע

למעלה