הדיון השבועי

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהדיון השבועי

פינה חדשה
בכל שבוע אני אקח סוגייה כלשהי מהפרק האחרון שנצפה [או שלא] ואעלה אותו לדיון כאן בפורום (כי זה פורום נ-א-ר-ו-ט-ו, אנשים!
) והדיון הפעם:
לשיפודן 1,2 האם לדעתכם היה נחוץ להוסיף את הפרולוג לעונה החדשה, בו מראים ספויילרים לטווח רחוק (סאסקה לדוגמא), או שהיה צריך להוריד את הקטעים האלה?

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifלדעתי זה היה קטע ממש טוב

זה כמו ברומאו ויולייה שמתחילים מהסוף, או לפחות סוג של סוף (-.- אין סוף אחרי הכל) ואז חוזרים אחורה ומספרים הכל מהתחלה. זה מוסיף למתח וכן לדעתי זה היה במקום. פתיחה עצומה לסאגה עצומה

ליסאן

New member
אז זה מה שעשית../images/Emo41.gif

כל הכבוד עדנ'צ לאב. ממ אני נהנתי מהספויילר . אחרי כלכך הרבה זמן בצורת היה צריך טיזר. לפחות זאת דעתי. למרות שהייתי ככה O_O איך כבר סאסקה??????? אבל בכיף

baroolit8

New member
לדעתי...

מאחר ואני לא סבלתי מתקופת הפילרים ואיך שסימתי לראות את הפרק הראשוניים (עד 136) יצאו החדשים אני לא ממש יודעת כמה זמן היו הפילרים וכמה גרועים הם היו (אם בכלל) אבל לדעתי זה באמת היה מגניב לראות כבר את ה"עתיד" כי זה ממש גורם לרצות לראות מה יקרה בהמשך. למרות שזה בא לי ממש בהפתעה ולא הבנתי מה קשור סאסקה פתאוםP: חוץ מזה זה נראה לי בסדר ולא יותר מידי ספוילר=]

¥otamsh

New member
אני בהחלט מסכים.

זה היה צעד ממש נבון מצידם... הרבה סרטים סדרות סיפורים בנויים בצורה הזו, של להראות את הסוף ואז להתחיל מההתחלה ולהתקדם אליו, וזה בונה את המתח ואת הציפייה בצורה מרשימה, ובהחלט אחרי כ"כ הרבה זמן של ציפייה מצד הצופים... גם הקטע עצמו היה ממש מעולה, עם הריצה שלהם והמסתוריות ולאחר מכן, השיחה עם השועל, היה ממש מותח ומסתורי ומאוד מאוד עשה חשק לעוד. אחח. היה טוב!

benedek22

New member
צעד נבון אבל מאכזב...

בתור קורא מנגה אני יודע שכל מה שציפיתי לו ויצר לי מתח רב זה הציפיה לסאסקה ועכשיו לכל צופי האנימה אין את זה וזה קצת מאכזב...

¥otamsh

New member
כן, ההשלכה הזו קיימת

שנהרס כאן משהו שהיה אמור לבוא מסיבה בהמשך. אבל... זה כן עושה את שלו בתפקיד המתח... בתור "טיזר" הטיזינג שלו מעולה...

lgmtk

New member
ממ טוב ../images/Emo58.gif

בתור קורא מנגה קשה להגיד אבל אם לא הייתי יודע מה קורה הייתי טיפה מתאכזב, זה מעין ספויילרון כזה. למרות שאהבתי לשמוע את הקול של סאסקה, כבר שנה לא ראיתי נארוטו וזה
מנגה העיקר לא שמו את סאי :>

TheDucky

New member
לדעתי זה היה צעד גרוע, מכיל../images/Emo58.gif

אין אף סיפור (לא עדן, גם לא אצל שיקספיר) בו יש קטע מסוג זה בהתחלה..... זה משהו שנבנה עם הזמן והעובדה שסאי מופיע, דמות חדשה, גם הורסת. זה בעצם יכול להיות סוג של פילר כי זה בעצם לא קרה עדיין והם לא הולכים לפי המנגה אני לא סובל את זה, וכקורא מנגה רואה את זה כצעד מאוד לא נבון

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמה אתה אומר ../images/Emo6.gif

לך לך תקרא רומאו ויוליה

idani300

New member
מה שעבר לי בראש כשראיתי את זה:

הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשראיתי את הספויילר הזה: " מההההההההההההה אולי עד עכשיו זה לא היה רק פילרים וכולם בפורום הזה עבדו עליי רק כי אני כורדייייייייייי?????????????? " אבל כן היה מגניב אהבתי את כל שיפוד 1-2 הזה או איך שלא קוראים לזה.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifשיפודXDDDDDDDDDDDDDD

עידן..הרגת אותי
זה שיפודן! שיפודים צורת רבים של נקבה~

sapir aloud555

New member
לדעתי ../images/Emo121.gif

זה היה צעד נכון. לא ספיילרו יותר מדי, ז"א.. כן. סאסקה. אבל בקטע הזה במנגה יש הרבה יותר ממה שראו שם. עשה חשק לצפות באנימה שוב. D:

למעלה