בקשה מאמייי=]
מ מיכלוש יוסף New member 12/6/07 #51 ../images/Emo175.gifתודה ,, [: איזה מושלם שרוון !!!!!1 ומה זה השיער לא גודל לאדם ?? , הוא כול הזמן עושה קרחת או מה ? , שיאריך את השיער . [:
../images/Emo175.gifתודה ,, [: איזה מושלם שרוון !!!!!1 ומה זה השיער לא גודל לאדם ?? , הוא כול הזמן עושה קרחת או מה ? , שיאריך את השיער . [:
ד דילב לוי XD New member 11/6/07 #43 ../images/Emo210.gifאביחי&אושרי&שרון ... כל כך כל כך כל כך יפייייייים !
ח חן XD New member 12/6/07 #50 ../images/Emo221.gif הרשי לי להסכים עם דברייך ../images/Emo6.gif כפרה על שלישיית המוסקטרים הזאת
א אוראליי XD New member 11/6/07 #44 ../images/Emo210.gif פיייי שרון?! חתיךך ע ו ל מ י ! מה זזהההה? זה לא גלובוס, זו ג ל ק ס י ה של חתיכייייםם ו.. שרון הסתפר או שנדמה לי? לא משנה כפרה עליו כל מה שהוא יעשה בשיער הוא יראה חתיך 3333>
../images/Emo210.gif פיייי שרון?! חתיךך ע ו ל מ י ! מה זזהההה? זה לא גלובוס, זו ג ל ק ס י ה של חתיכייייםם ו.. שרון הסתפר או שנדמה לי? לא משנה כפרה עליו כל מה שהוא יעשה בשיער הוא יראה חתיך 3333>
מ מריה סנדלר New member 11/6/07 #46 ../images/Emo108.gifשרון הוא פשוט מושלםםםם איזה יפה הואאאאאאאאאאא ואביחי איזה חמוד הוא היה הוא כזה אומר למצלמה כזה: "מזה?מזה?" חחחחחחחח כשתום אבני ניכנס בקטע שהוא היה צריך לשיר...(כשהם רקדו עם הילד הזה) קיצור כולם מושלמים שם אחד אחדדד!!! ואוראל? כן שרון הסתפר חחח..
../images/Emo108.gifשרון הוא פשוט מושלםםםם איזה יפה הואאאאאאאאאאא ואביחי איזה חמוד הוא היה הוא כזה אומר למצלמה כזה: "מזה?מזה?" חחחחחחחח כשתום אבני ניכנס בקטע שהוא היה צריך לשיר...(כשהם רקדו עם הילד הזה) קיצור כולם מושלמים שם אחד אחדדד!!! ואוראל? כן שרון הסתפר חחח..
י ירדנושששששש New member 12/6/07 #53 ../images/Emo42.gif מריוש הסתדרת? את יודעת בקשר למה.. ואת ילללדה מזה חמווודה P: שמחתי להכיר אותך :]
מ מריה סנדלר New member 12/6/07 #54 ../images/Emo108.gifלא בסוף לא הסתדרתיי:[ ואני עדיין צריכה את המס' שלוו בגלל מישהי אחרת חח.. וגם את ילדה מאד מאד חמודהההה:]
../images/Emo108.gifלא בסוף לא הסתדרתיי:[ ואני עדיין צריכה את המס' שלוו בגלל מישהי אחרת חח.. וגם את ילדה מאד מאד חמודהההה:]
ה הדרושLOVEשרונוש New member 11/6/07 #45 מתי יש שידור חוזר שוב?! בואנה שרון כזה כוסון שםם אני מתה ראיתי תמונות התעלפתי ואושריי יאא וואי ואדם איזה בגדים יפים את ערן ואביחי לא הצלחתי לראות ברור בתמונות=[
מתי יש שידור חוזר שוב?! בואנה שרון כזה כוסון שםם אני מתה ראיתי תמונות התעלפתי ואושריי יאא וואי ואדם איזה בגדים יפים את ערן ואביחי לא הצלחתי לראות ברור בתמונות=[
ש שירלי יוסף New member 13/6/07 #56 ../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif סקר על הבויז http://eazyseker.net/seker.php?num=71
נ נופר בוסקילה New member 13/6/07 #57 ../images/Emo20.gifעניתי ../images/Emo13.gif אבל שירלי למה לא ניצלשת לאופ ? למה יש אופ ? למהה להגיב שוב לשירשור הזה ניברחי הילדים היו , זה עבר למה להשאיר את זה בדף ??, \ :
../images/Emo20.gifעניתי ../images/Emo13.gif אבל שירלי למה לא ניצלשת לאופ ? למה יש אופ ? למהה להגיב שוב לשירשור הזה ניברחי הילדים היו , זה עבר למה להשאיר את זה בדף ??, \ :
ש שירלי יוסף New member 13/6/07 #60 ../images/Emo109.gif לא יודעת אנאערף אוף זה משהו שלא קשור לבויז חחח