../images/Emo204.gifבנות..כנסו../images/Emo13.gif
בנות,זה ארוך,מתיש,מעיי'ף ומטיף-מוסר.. אבל תקדישו כמה דקות מהחיי'ם וקראו את זה-זה חשוב לי,לבנים,ולמנהלות ולכולם
תקשיבו בנות..אני לא ממש יודעת איך להגיד לכן את זה בלי לפגוע בכן או משהו כזה.. אבל אני חושבת שכדאי שתורידו פרופיל
ומהר
תקשיבו,בזמן הקרוב,הבויז יתחברו לפורום וישלחו לנו הודעות (דבר שכמובן משמח אותנו מאוד
) אבל המצב כבר בלתי נסבל.לא הגיוני שאדם נכנס לפורום ומקבל קרוב ל-300 מסרים בפחות מיומיי'ם
אני לא רוצה לתאר כמה מסרים אושרי מקבל,אבל תהיו בטוחות שזה הרבה-והרבה מאוד.תשמעו,בפורום הרשמי השני,כלפעם שהבנים התחברו הבנות התנפלו עליהם ושלחו להם 101 הודעות כל שניה',ההרגל הזה נגרר לתוצאה כזו שהמסרים פשוט נמחקו-כלומר אי אפשר היה' לשלוח יותר מסרים לבויז
.אז בנות,אני כמעט בטוחה שהמצב הזה לא יגיע לפורום שלנו,אם הם נכנסים וכותבים פה הודעות זה כי אכפת להם מאיתנו,אנחנו לא צריכות לשלוח להם סתם הודעות ש "אני אוהבת אותך","אני חולמת עליך בלילה","אם לא תענה לי אני אמות.." ועוד..תבינו:לא רק שזה מקשה עליהם,זה גם מעיק ומתסכל אותם! אתם חושבים שכיף להם לראות הודעות כמו "אם לא תענה אני אחתוך ורידים" וכאלה..
אז לא..זה ממש לא כיף.. אז על מנת שיהיה לכולנו נוח וכיף,בואו ננהג לפי מספר כללים שבטוח יעזרו לכולנו
(
מי שקראה עד לפה שתסמן בתגובה
)
מסרים
אז ככה,בגלל ההצפה הרבה,הרבה בנות שולחות יותר ממסר אחד..כלומר:שולחות מסר,ואם הוא {אחד מהבויז} לא עונה,הן שולחות עוד כמו "תענה ליי".אז בנות..בואו נסכם שכל אחת תשלח מקסימום 2 הודעות בכל פעם שמישהו מהם מחובר.
זכרו שבאות גם המון בנות,לא מתפוז,מפורומים אחרים,בנות מודיעות באיסיקיו..וזה יוצר מצב של לחץ,כך שהם לא יכולים לענות לכולם.. כי זה שתשלחו מסרים בזמן שהם מחוברים לא יעזור בכלום..הם רק יתבאסו יותר מכמות המסרים,והם יתיאשו מלענות
הודעות בפורום
כפי שכבר הזכרתי למעלה,כל פעם שמישהו מהבויז מתחבר אנחנו מציפות בהודעות של "תענה לי למסר"..אז ככה הבויז לא התחברו לכאן כדי לענות על מסרים ומכתבים...הם כולה רוצים לראות מה שלומכן,איך אתן מרגישות-להתקרב אליכן
.במקום לשאול אותם שאלות,לדבר איתם קצת..אתן מתעסקות במסרים ובמכתבים..לא רק שזה אנוכי ואגואיסטי מצדכן להגיד "תענה קודם על שליי" ,"תענה עכשיוו!" זה גוזל מהזמן שלו להיות בפורום..יש עוד בנות שרוצות לדבר איתם ובמקום זה הם מתעסקים במסרים..-בנות תבינו:אין להם כ"כ הרבה זמן להיות במחשב!! את הרבע שעה שהם מקבלים כזמן פנוי הם מקדישים לכן ורק לכן..ובמקום זה אנחנו עוסקות במסרים..אז בבנות פעם הבאה כאחד מהם כותב פה-אל תתחילו לדבר על המסרים שלכן..נכון זה לוקח קצת זמן אבל הוא יענה לכולכן
צ'אט טי-וי
בדיוק לפני כמה דק',ראינו מה זה לדבר עם אחד מהגיי'מבויז בצ'אט טי-וי.תרשו לי לומר שזה היה זוועתי ואנוכי מצד כולכן
אני לא באה להצדיק את עצמי ולומר שאני התנהגתי הכי יפה..זה שפוט מעצבן שכל שניה' אתן פותחות הודעות של "אדם אתה החיי'ם שלי"-נו? ומה את רוצה שהוא יעשה? יתאבד?!. בנות..תהיו הגיוניות..הוא נכנס כדי ל-ד-ב-ר איתכן..לא לשמוע איומים למוו'ת והצעות נישואין..אופק בקשה מכן לא פעם-ולא פעמיי'ם שתרגיעו עם כמות ההודעות..ואתן
-שמתן פס
-פשוט לא מתחשב מצדכן..! אז בנות.. כאן המגילה הסתיי'מה..מצטערת עם חפרתי לכן בשכל.. אבל כל זה אך ורק לטובתנו..ועכשיו,מי שבאמת קראה הכל.והפנימה..ומסכימה לכל התנאים שתסמן
.(ותעשו טובה אל תכתבו "כן..את צודקת.." בטון כזה של חובה..אם אתן באמת מסכימות תסמנו!! אם אתן רוצות להוסיף\לשנות\להעיר משהו תסמנו בכותר
בנות,זה ארוך,מתיש,מעיי'ף ומטיף-מוסר.. אבל תקדישו כמה דקות מהחיי'ם וקראו את זה-זה חשוב לי,לבנים,ולמנהלות ולכולם