פרובאבלי
A A K I R A New member 9/5/06 #17 (תזכורת לעצמי: לא להוציא את עדן ממייפל בפעם הבאה >> ..... היא מכורה ...)
K Kawaii Me New member 9/5/06 #23 ../images/Emo204.gifחוצפנייה! :0 את זאת שנמצאת שם 7\24 >_<!!!!! כל פעם שאני מתחברת, את שם!! תמיד!!! חרשנית!!
../images/Emo204.gifחוצפנייה! :0 את זאת שנמצאת שם 7\24 >_<!!!!! כל פעם שאני מתחברת, את שם!! תמיד!!! חרשנית!!
T The Purple Fairy New member 9/5/06 #21 יאי בטח שכן.. אה הנה ../images/Emo45.gif אבל שמישהו יאסוף מתחנת אוטובוס/רכבת ... נה?
K Kawaii Me New member 9/5/06 #26 ../images/Emo204.gifסוקלת!!! צריכים להגיד לאנשים כמה כסף להביא..אז תחליט מהר ;-;-;-;-;-;!~!~!~!~
R Riku FanBoy New member 9/5/06 #30 אני בעד שיחכו עם כמו בנתב"ג עם שלט אבל במקום שיהיה רשום פורום נארוטו יהיה פשוט נארוטו... נ.ב. הקלדה עיוורת זה משהו שאני טוב בו ^L^
אני בעד שיחכו עם כמו בנתב"ג עם שלט אבל במקום שיהיה רשום פורום נארוטו יהיה פשוט נארוטו... נ.ב. הקלדה עיוורת זה משהו שאני טוב בו ^L^
A ARA SAMA New member 10/5/06 #34 גל את אתה שוכח עד יום חמישי... אני לוקח לך את הקביים ובורח... הולך משם Muhuhahahahahaha!!!!
G Galmon New member 10/5/06 #39 ; ___ ; אבל זה אורי, הוא משגבניק... ואין לו מושג איך לשרשר בגרוש~ XDD אני כבר ארביץ לו בבי"ס~ 3: (עם הגבס..... XD)
; ___ ; אבל זה אורי, הוא משגבניק... ואין לו מושג איך לשרשר בגרוש~ XDD אני כבר ארביץ לו בבי"ס~ 3: (עם הגבס..... XD)
G Galmon New member 10/5/06 #43 ממממ~ 3: אני עכשיו כבר רשמית אלוף העולם בקפיצה על רגל ימין, אז תיזהר לך~