אז אנשים. D:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאז אנשים. D:

איפה אתם מתכננים לבלות הקיץ? ^_^ חעחע אני נוסעת לחו"ל ביום שני..עד מוצ"ש בלילה ^0^

בקורס קיץ...

בהיסטוריה... ואז טיפה אילת, וטיפה רודוס ואז שבוע רודוס עם החבר!!! (שנוסע לשבועיים לאמסטרדם...
)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאת שוב פעם גונבת לי את פינת

הספאם? :O

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif ;O;

אל תתן לקנאה לאכל אותך *O* אני? לגנוב? אבל רשום בתורה, לא תגנוב! T_T רק גנבתי כמה דברים לאנשים במייפל..אבל לא סופרים את זה!

mamry

New member
יש לי עידוד לכולםםםםםםםםם

נארוטו כן ישודר בעברית אבל גם ביפנית בערב בדיוק כמו סאקורה

תנצלשי כבר!!!!!!!!!!!!!!

די די די די דיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא כ-ז-ה מסובךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamry

New member
סליחה אבל אני לא יודעת איך???

בבקשה מנהל תסביר לי לפני שהיא תתפוצץ ומה זה לנצ"ש

את פשוט מוסיפה תגובה לנושא אחר...

נגיד יש את הנושא של הדיבוב? אז את עושה "הוספת תגובה" ואז את מסמנת בסימן נצלש שעושים אותו ככה (בלי הרווחים של ההדגמה:) |נ צ ל ש| ואז את כותבת בתוכן את מה שבא לך!!! קפיש??

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהנה.. זה היה בקישורים.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=57486761

Riku FanBoy

New member
CCS לא שודרה ביפנית. רק בעברית

אם כוונתך ל-Tsubasa Chronicle, אז את טועה כי זו אינה אותה האנימה. מדובר בדסרה מבית אותו יוצר, אבל העלילה שונה לגמרי, וישנן עוד דמויות מסדרות אחרות שאותם יוצרים יצרו. אל תתבלבלי בלחשוב שזה אותו הדבר. אפילו את האנשים שעשו את הקולות המקוריים של הדמויות, שינו >< (ומדובר כאן על היפנית)

Hikaru

New member
אמ..אוראל ידידי...CCS משודרת

בימים אלה ביפנית בערב. @.@

Riku FanBoy

New member
זה מראה עד כמה אני לא רואה

טלווזיה P: בכל מקרה, ראיתי את CCS ביפנית, בזמן שהיא שודרה בעברית פה, אז אין לי מה להפסיק P: אבל היא מדברת על מצב שבו הסדרה משודרת בעברית ובשפה שמימנה דיבבו, במקביל. כשהיה פוקימון ג'וטו זה היה. אבל במקרה של CCS זה לא. למה הסדרה קודם שודרה בעברית, נגמרה פעמיים, ואז התחילו עם היפנית. המצב הזה לא לא דומה למצב שעליו היא מדברת... תן אותי אם אני טובה, חן-סאמה...

איך יעשו את זה?

אין אפשרות לקנות את נארוטו ביפאנית אין אישור לאף אחד לעשות את זה ולכן כולם קונים את הגירסה האמריקנית (קרטון נטוורק) המצונזרת

למעלה