../images/Emo203.gif

כללי: *שם: *זכר/נקבה: *גיל: *גובה: *משקל: *מידת נעליים: כמה סוכר בקפה/תה? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? * מהו מספר המזל שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? * הוט או יס? * האלופה או השיר שלנו? האם אי פעם: * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? * רצית שיהיה לך זנב? * ראית סרט כחול? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? * בלעת כפתור? * תיקנת מורה על שגיאה? * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\\אמא של חבר\\ה? * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית? וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? * חוטיני זה סקסי? כן\\לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

Superboi

New member
‏../images/Emo59.gif

כללי: *שם: עדן *זכר/נקבה: זכר *גיל: 17 *גובה: 177+ *משקל: לא יודע *מידת נעליים: 41-43 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם? 4 נראה לי * כמה חברים טובים יש לכם? טובים טובים? 4 נראה לי P: מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק בסגנון מי שבחתימה שלי * מי הזמר המועדף עליך? אין * מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל לאבין * מי הלהקה המועדפת עליך? אוונסנס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? כל יומיים זה מתחלף * מה השיר המועדף עליך בכלל? עוד מתלבט * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית!! * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מלאן * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? גם כמות יפה... זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מזה משנה? * גלידה או ארטיק? שניהם * מגנום או מגנום לבן? שניהם!!! * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? לא משנה * חמאה או גבינה? תלוי * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? קשה... :p * טלנבלות או מדע בדיוני? מד"ב * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם, בעיקרון * הוט או יס? לא יודע * האלופה או השיר שלנו? אף אחד האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? לא * הקאת במקום ציבורי? לא נראה לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אולי, אבל לא זכור לי... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא חושב * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, ואני לא אחפור * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יש מצב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? זה שוקולד - הכל!! * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא זוכר * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא שזכור לי * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? לא זוכר * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אולי * התאהב פעם במורה? נדלקתי * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? אממ.. * במישהו מאותו מין? דה... P: * חווית אהבה חד צדדית? כן :( וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) גבהים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן, מאוד * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא על בנות :0 * מה סקסי בעיניך?
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מזה השאלות האלה? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כלום! * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? כן, מהשכנים * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן. בצפר
עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן :p * על מי אתה חושב עכשו? על טום וולינג, כי אני מת לראות סמולוויל * מה אתה חושב על אותו אדם? מה יהיה בפרק הזה P: * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

Beyond Perfect

New member
בוקר טובבבבבב

כללי: *שם: יולי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 18+2 *גובה: 158 *משקל: *מידת נעליים: 36 כמה סוכר בקפה/תה? 1.5 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 * מהו מספר המזל שלכם? 9 * כמה חברים טובים יש לכם? 2 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק קלאסי, שקט, r&b * מי הזמר המועדף עליך? בון ג'ובי * מי הזמרת המועדפת עליך? אאליה ז"ל * מי הלהקה המועדפת עליך? יש יותר מדי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? bon jovi - lie to me
* מה השיר המועדף עליך בכלל? rue du soleil - in my heart * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית =\ * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? יותר מדי * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? עוד יותר זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה עם ריבת חלב * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? בעע... כולי אשכנטוזה.. לא אוכלת את השטויות האלה * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלה * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? לא זה ולא זה * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? בעע האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חחח כן... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? בקטנות * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא זוכרת * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חחח יותר משנה.. 3 שנים!!! חיכיתי לזרוק את האקס שלי * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? עישנתי כן, התחרטתי לא. * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? זה עם העטיפה הורודה * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן, כמעט דרסו אותי בגלל חתול רחוב בת"א * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא.. אבל אחלה רעיון * בלעת כפתור? כן * תיקנת מורה על שגיאה? לא * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא חחח * באבא\\אמא של חבר\\ה? חחחחחחחחחחח בעעע לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? אני לא יכולה לקרוא לזה אהבה... וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? מממ כן.. היה איזה שמפו שאהבתי... לא זוכרת כבר * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? סופר פארם * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: =\ * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) רוסית ופיליפינית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? בפלאפון שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך, מכשפות מתחת למיטה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן * מה סקסי בעיניך? ווי עיניים יפות, אנשים גבורים, גברים שגורמים לי להרגיש ממש קטנה לידם.. תכלס בקבוק יהפוך כל אחד לסקסי חח * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? שקטים * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, גובה, חנונים (כן, אני מודה בזה... אבל לא בהגזמה.. בקטנות).. אבל יש איזה ערס צעצוע שמשגעעעעעעעעע אותי כבר שבוע!! * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? =\ * על מי אתה חושב עכשו? על מתן * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיה לי ממש ממש סבבה איתו אתמול בלילה חח.. חבל שהייתי צריכה לחזור הביתה חחח * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שעמם לי.

כללי: *שם: עירית *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 13 *גובה: 1.57 *משקל: 56 משהוכזה *מידת נעליים:40+ כמה סוכר בקפה/תה? הרבה D: * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם?2/3 * כמה חברים טובים יש לכם? לא יודעת מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, אלטרנטיבי, פרוג, מטאל בלי הרבה גראולים, פאנק, רוק כבד, בלוז, קאנטרי. * מי הזמר המועדף עליך? צ'אד D: (נו הסולן של ניקלבק) * מי הזמרת המועדפת עליך? לא יודעת * מי הלהקה המועדפת עליך? אין אחת * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? הייט של פליין וואיט טיס * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין אחד * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחי וראפ כבד * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מלא <: * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? מלא XD זה או זה: * סופגניה או לביבה? שניהם
* ספגטי או מקרוני? מה ההבדל? * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? איכס * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שניהם D: * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? גם וגם ^^ * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? שניהם D: * סלט ירקות או סלט פירות? איכס, רק סלטונה * מסטיק או סוכריה על מקל? איכס * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? גם וגם >< * טלנבלות או מדע בדיוני? בלעכס. נראלי מדע בדיוני Oם * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? איכ האם אי פעם: * שברת פעם שן? הממ לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? WTF * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן אני ועוד כמה ילדים בכיתה ו' נמאס לנו מהחוקים של ביתספר אז החלטנו שאנחנו לא נכנסים לכיתה עד שלא משנים את זה
כמובן שזה לא עזר XD * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) שיפסקו הכאבי גרון גאדמט!$#^@ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא איכס אני לא טיפשה * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? שונאת * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) בערך * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? כשהייתי קטנה בטח * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? יש מצב
* בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? אהע. מורה לתנ"ך מזורגגת שחושבת שהיא מורה ללשון. * נתקעת במגלשה? הממ לא חושבת * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? ישמצב * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? הממ לא חושבת. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אופיס דיפו ואני לא צוחקת XD אה וגם חנויות דיסקים *______* וחנויות נעליים. בחנויות בגדים פשוט לא כי שונאת למדוד ליד אנשים T_T * ואחת אהובה שפשטה רגל? נממ לא זוכרת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לפעמים ורוד רדיו אקטיבי * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)בדידות, מוות, סרטים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? עיניים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער, עיניים, נעליים
* זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- אין כזה * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? רק אתמול חזרתי אליה אז XD עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא /: הוא ישן. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? בערך * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? הרבה אנשים * מה אתה חושב על אותו אדם? הומ * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אפשר לומר X_X

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

כללי: *שם: שֹהם *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 14 *גובה: לאדעת *משקל: 40 *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? ממ אפשר לספור אותם על כף יד אחת מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל. * מי הזמר המועדף עליך? M שאדוס3333> * מי הזמרת המועדפת עליך? היילי מפרמור, איימי לי * מי הלהקה המועדפת עליך? אוונג'ד סוונפולד * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Trashed and Scattered של אוונג'ד * מה השיר המועדף עליך בכלל? ממ אין ספציפי * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 2-3 לאדעת * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין זה או זה: * סופגניה או לביבה? כלום * ספגטי או מקרוני? כלום * גלידה או ארטיק? כלום * מגנום או מגנום לבן? כלום * תותים או דובדבנים? כלום * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? כלום * בשר או עוף? כלום * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? כלום * אורז או פתיתים? כלום * מלווח או ג'חנון? כלום * חמאה או גבינה? כלום * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? כמסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? לא משנה * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? O_ם * המומינים או דרדסים? וטפ * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? מממ שניהם * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? לא האם אי פעם: * שברת פעם שן? בערך * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא שזכור ליO_ם * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא._. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? הא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, בנוגע לשיער שלי. שהכריחו אותי להוריד את הצבע בשיער בעוד שמלא מפגרות תקועות עם בלונדיני מסריח בגוונים * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? טחח לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) פירסינג * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? -.- * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא O_ם * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כה * רצית שיהיה לך זנב? כה, זה מגניב * ראית סרט כחול? כה * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחח לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כה * נתקעת במגלשה? O_ם לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כה * התאהב פעם במורה? לא O_O * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כה * במישהו מאותו מין? כה * חווית אהבה חד צדדית? כה וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? סטארבקס קופיי * ואחת אהובה שפשטה רגל? -.- * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב._. * יש לך חיית מחמד? כה *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) מבינה שוטף ספרדית אבל לאדעת לדבר |: * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מוות, דגים, מחטים, ליצנים. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא; לא * מה סקסי בעיניך? ממממ. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? וטפ * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, ידיים, גוף ._. * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כה * היום שצריך למחוק מהשבוע- מממ לאדעת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כה עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? בערך * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כה * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? הא? * על מי אתה חושב עכשו? כלום * מה אתה חושב על אותו אדם? וטפ * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? בעיקרון אני צריכה להיות בביהס. אבל ההורים לא העירו אותי @________@

../images/Emo15.gifעונה.

כללי: *שם: שי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 *גובה: 1.63 *משקל: 51
*מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם? לא יודעת * כמה חברים טובים יש לכם? אין מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? כל מיני, אין לי כח לרשום כל פעם מחדש. * מי הזמר המועדף עליך? ברט מיי לאב
[הסולן של דה יוזד כמובן] * מי הזמרת המועדפת עליך? אין * מי הלהקה המועדפת עליך? דה יוזד * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? סיי דיז אדו
. * מה השיר המועדף עליך בכלל? נממ זה כל פעם משתנה. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? כל מיני * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? המון * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אסור לכתוב בפורום
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? אותו דבר, לא? * גלידה או ארטיק? גם וגם * מגנום או מגנום לבן? מנגום * תותים או דובדבנים? גם וגם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? גם וגם * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז, אבל גם פתיתים# * מלווח או ג'חנון? איכסססססססססססס * חמאה או גבינה? גם וגם * סלט ירקות או סלט פירות? גם וגם * מסטיק או סוכריה על מקל? גם וגם * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? תלוי * המומינים או דרדסים? וואייי גם וגם. * טלנבלות או מדע בדיוני? תלוי איזה מד"ב. * בידור או דרמה? תלוי מתיייייי * אמטיוי או וי אייג' ואן? נו תלוי ><" * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו נגידD: האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא נראה לי * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) נממ, אולי הספר. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? - * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לאXDDD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא
* ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בערך
* בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן, נראה לי. * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן@# הייתי קטנה
* במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא נראה לי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? נראה לי שכן * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין * יש לך חיית מחמד? לא
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) וואי יש לי נראה לי פחד במה#$ * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא
* מה סקסי בעיניך? ס.ס * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ס.ס * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? הרבה דברים * זכית בהגרלה כלשהי? לא נראה לי, אבל יש מצב. * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- לא יודעת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן, ועכשיו שיניתי אותה <: עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? המנהלת שלי, יש לי שיחה איתה עוד מעט
* מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא זונההה אמן שתמות!!!!!!!!111 * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

../images/Emo203.gifוכשקצת שותים הכל נראה פתאום כל כך יפה

כללי: *שם: נועה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 14.4 *גובה: 1.66 *משקל: :| *מידת נעליים: ארבעים כמה סוכר בקפה/תה? שתיים * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? הו מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי * מי הזמר המועדף עליך? אביב הוא אלוהים * מי הזמרת המועדפת עליך? בר בלפר? לא אוהבת זמרות תכלס * מי הלהקה המועדפת עליך? כנסיית השכל * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? יש לי סיכוי.. * מה השיר המועדף עליך בכלל? חלומות גדולים, מגיע לך יותר, גן החטאים.. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית אבל בגלל ש' כבר לא כ-זההה חח * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? סביבות השלושים.. אולי יותר קצת * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין, אני שומעת במחשב לא צורבת אם זה לא קנוי זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה חמה ומתוקה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? תלוי * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר זה רצח.. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? גם וגם * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? ? * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) חחח בטוח שכן אבל אני לא זוכרת כרגע משהו ספציפי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) הארי פוטר חח. אהבה. וזה. :) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? חלילה * טעמת קליק XL? הו ממ לא נראה לי אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מיזה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חח לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא יודעת.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור * רצית שיהיה לך זנב? הו לא * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא או בטעות אולי * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? חח כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כןןןןן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן
* במישהו מאותו מין? כן * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? סוכריות אש!!!!!!!!!! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? התו השמיני? * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? ממ אולי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) פגיעה ובדידות * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? חחחחחחח רק אני * חוטיני זה סקסי? כן\\לא בטח * מה סקסי בעיניך? שפתיים, לחישות, ליטופים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? הו * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? הכל * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- חחח תלוי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לפעמים * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? דווקא כרגע לא עכשיו: * צריך לשירותים? כן * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חח לא * על מי אתה חושב עכשו? הו * מה אתה חושב על אותו אדם? איזה חמודי קטן * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חלילה

MispIaced

New member
נמנמ

כללי: *שם: נעים *זכר/נקבה: זכר *גיל: 15 *גובה: 1.75 או משהו *משקל: יותר מדי *מידת נעליים: 44 נראה לי כמה סוכר בקפה/תה? 2 כפיות * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 * מהו מספר המזל שלכם? 8... * כמה חברים טובים יש לכם? 0? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מטאל * מי הזמר המועדף עליך? אין * מי הזמרת המועדפת עליך? טאריה טורונן * מי הלהקה המועדפת עליך? לורדי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? יש כמה * מה השיר המועדף עליך בכלל? יש כמה. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? הרוב * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא יודע * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 0, מה שאני צריך אני שם על המחשב וזורק O: זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? אותו דבר * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? לא יודע * תותים או דובדבנים? לא זה ולא זה * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף זה צמחוני? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז. אני מת על הריח של אורז D:: * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? לא זה ולא זה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לא זה ולא זה * המומינים או דרדסים? דרדסים. * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? לא זה ולא זה * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? לא זה ולא זה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא * רצית שיהיה לך זנב? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? הרבה פעמים * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: הרבה. * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? כן ולא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) להיות בכלל במקום עם הרבה אנשים. לא אוהב אנשים. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא :S * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? whos ur daddy של לורדי. (נו באמאשלכם) * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- כולם * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

Superboi

New member
עוף זה ציפור!../images/Emo59.gif

פרה זה חיה... אני יודע שזה טחון P:

טחון לגמרי מכל הצדדים האפשריים

למעלה, למטה, שמאלה, ימינה ועוד צדדים שאין להם שמות. אבל אני מודה שזה היה מתבקש

MispIaced

New member
באמת?!

נמנמ "בשר או עוף?". זה אותו דבר, ואפשר לחשוב מהשאלה הזאת שעוף זה לא בשר. אני לא עד כדי כך מפגר

דנטל

New member
אבל גם לא ממש מחובר לאירועי השנים האחרונות../images/Emo12.gif

זו ירידה על הפוסטמה שהיתה בריאליטי של הדומניות, קריסטינה או משהו כזה, דומה לפריס הילטון. היא אמרה שהיא צמחונית ואז הסתבר שהיא אוכלת עוף.

MispIaced

New member
ידוע ידוע

היא אמרה שעוף זה חיה. הפוסטמה אמרה שעוף זה ציפור ופרה זה חיה.

shaharrr53

New member
מחשב חמור.../images/Emo69.gif

כבר פעם שלישית.
כללי: *שם:שחר *זכר/נקבה:
*גיל:עוד מעט 14 *גובה:1.68 *משקל:64 *מידת נעליים:44 כמה סוכר בקפה/תה?2 או 3 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם?23 * כמה חברים טובים יש לכם?7 נראה לי מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?Fאנק מטאל,רוק כבד,רוק אלטרנטיבי,מטאל בלי יותר מדי צרחות
,ראפ * מי הזמר המועדף עליך?מייק פאטון * מי הזמרת המועדפת עליך?איכ,אין * מי הלהקה המועדפת עליך?רד הוט,פיית' נו מור,רייג' אגאינסט דה משין,ניקלבאק * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Faith No More-Be Agressive * מה השיר המועדף עליך בכלל?מה שכתבתי למעלה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ודכאון
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?נדמה לי 20 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 2
זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי!!
* גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום,הלבן נמאס
* תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת גבינה * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה על מקל * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רוק כבד D:: * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?VH1 * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן?כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?לא נראה לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא יודע * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא יודע * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך?שוקולד פצפוצים * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)בערך * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?אהא * רצית שיהיה לך זנב?לא
* ראית סרט כחול?לא
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אחח לא
* בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?הלוואי
* נתקעת במגלשה?חחחחחחחח בכוונה
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כן * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?שו?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא חושב * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן * ואחת אהובה שפשטה רגל?כן * צבע שיש לכם סלידה ממנו:שחור * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?אהא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)במה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?אהא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא -אהא * מה סקסי בעיניך?בחורות ערומות?
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודע * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?אממ...גוף? * זכית בהגרלה כלשהי?לא
* שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-חמישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כן * על מי אתה חושב עכשו?על ריתה
* מה אתה חושב על אותו אדם?שיש לה טעם טוב במוזיקה D: * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?אהא

../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שחר הוא הבן אדם הכי לא שטחי בעולםםםםםם!$@

למעלה