Tuesday

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gif אנחנו טו מאץ'.../images/Emo4.gif

חמישה ילדים אחי-בן עוד שניה בן 25 באוניברסיטה או משהו כזה אחותי-בת 23 נשואה+2 ותכלס אנשים שמתחתנים בגיל נורא צעיר ומביאים ילדים בגיל כזה לדעתי זה לא אחראי וכל השיט הזה ותמיד לי יש פרצופים אבל בלעדי הילד הראשון שלה לא הייתי כאן.והוא אפילו לא יודע את זה. אחותי-בת 19 המפ יש לה פיגור שכלי היא גרה בהוסטל ברעננה כאן והיא עדיין בלימודים כי בבתי ספר של חינוך מיוחד מסיימים בגיל 21 אני-סתם מעפנה
אחותי-בת 10 וחצי קרציה. באמאשלי.

eynav br

New member
ועונה לשאלה של עצמי../images/Emo3.gif

יש לי 2 אחים.. אחד - 24 במאי 25, עובד ולומד בארץ. שני - 23 מטייל בעולם! עכשיו בצ'לה, היה בארגנטינה, עבד בארה"ב והיה גם פה
כל המשפחה מפוזרת בעולם....

הוו יש הרבה אחים

יש אח גדול בן 18 וחצי בישיבה לפני צבא יש אותי אח"כ אח בכיתה י'-לומד איתי בבצפר אח"כ אח בכיתה ז'-לומד איתי בבצפר אח"כ אח בכיתה ג' ואז אחות קטנטןנת בגן חובה

Grey Faerie

New member
3 אחים

שתי אחיות ואח. האח הגדולה בת 28 בקיץ, האח הגדול בן 27 ואחותי הגם גדולה אבל פחות
בת 18 (בדיוק היה לה יומולדת לפני כמה זמן
) אני הכי קטנה והמפונקת מכולם:]

ואני עדיין חולה../images/Emo103.gif

קמתי בבוקר..הלכתי לרופאה...היא נתנה לי כדורים בגודל החיים שלי והיא באמת מצפה שאני אצליח לבלוע אותם
עכשיו לא משעמם לי כי גלי נשארה בבית ויהיה לי כיף
בכללי...חרא יום!!! הייתי אמורה להפגש היום עם שני אנשים מאוד מאוד חשובים
אבל בגלל השפעת הארורה הזאת זה התבטל
וגם אפילו לקיקבוקס אני לא יכולה ללכת כי אין לי כוחות אמרתי כבר החיים בזבל?!?!

גליזה

New member
../images/Emo23.gifהם לא, הם במטבח על השיש

אם את רוצה נשארה חתיכה מאתמול :] יאללה, אנחנו צריכים לצאת מהזבל הזה שכולנו שקענו בו. הלו! החיים יפים! (תראו מי מדברת
) תרגישי טוב
$%^@#$%#@#$
יאללה יהיה פסדר!

אין לי קול!

ב"ה בכלל!! אני לא מסוגלת לדבר! אני אשכרה סותמת את הפה!!!!!! אני מתחילה ב11 אז אני עוד 2 דקות עפה מפה. היום הפרק האחרון של מרחק נגיעה!!!!! והתשובה שלי: לא.

בבקשה!

ב"ה אממ.. אני לא מרגישה רע. זה רק הקול שלי, מה היו התגובות? "יש לך קול מגניב!" "מה לעזעזאל עבר לך על הגרון?!" "יש לך קול סקסי!" [מאחת הבנות הדוסיות של הבי"ס!] "את נשמעת כמו צפרדע" וככה זה המשיך! היה הזוי

Ben Dor

New member
אעהעאהא

יותר מחצי שכבה שלי בפולין אז יש שבוע שכונה ממש!.. "למדתי" היום 4 שעות.. ואוףףף קרה היום תדבר הכי מציק בעולםםםםםם!! באו לעשות תרומת דם אצלנו בבצפר ובאתי להתרים ואז אמרו לי שאנלא יכולה כי יש לי עגיל שהוא פחות משנה עליי... גרררררררררררררררררררררררררר

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif כן, די הרבה

היום יום שלישי! טוב, הייתי בביה"ס.. אממ, היה מה זה סתם יום.. ואני נורא עייפה כי הלכתי לישון ב3 אתמול
הייתי צריכה כמשימה לכתוב עם חברה שלי דיאלוג על אלימות בשביל המופע שלנו.. כתבנו אותו, יצא נחמד, נראה איך יהיה.. יכול להיות שאני נפגשת היום עם אקס שלי [אקס מיתולוגי שלי
] פעם ראשונה מזה 3 חודשים, פעם ראשונה מאז שהתגברתי עליו וכ'ו.. אני צריכה לפגוש אותו כי הוא רוצה להחזיר לי ספר שאני השאלתי לו לפני 3 חודשים.. מעניין איך זה יהיה, ואם זה יהיה
[הוא תמיד מתחמק ברגע האחרון, איכשהו] הייתי אמורה ללכת לקואצ'ית שלי היום, אבל אנחנו כנראה מבטלות, ונפגשות מחר.. בערב עד הלילה יש לי חזרה למופע.. וזהו, בעיקרון. בביה"ס לא היה משהו מיוחד בכלל. היה אפילו דיי משעמם, אלוהים
לא אוהבת כשמשעמם לי
אני פה עכשיו, אמא שלי הזמינה לי בורגר קינג [
] ואני מחכה לאוכל, אני מורעבת! זהו

m i c k e y 15

New member
נמנמ..היו 3 פגישות של פולין על

חשבון הלימודים..יאיי והיה מעניין..וזה היה מין גיבושון כזה של הקבוצה..והיה כיף.. אמ אח"כ בסוף היום..בחרנו קטעים כדי לקרוא בטקס שנעשה בטרבלינקה.. ואין לי קול...כואב לי הגרון..ואני מצוננת חבלז.. ושאלה..אם מישו יקרא..חח מי שהיה בפולין וגם מי שעוד צריך לצאת..אז איזה כסף אתם לוקחים? דולר ומחליפים ליורו..או שמשאירים את זה דולרים.. כי אני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה..
לשאלה אמ ת'אמת מורה פעם אמרה לי שאני כישלון.. וזה ממש העליב.. ההורים אפעם..

../images/Emo214.gif

היה יום קשה ומעייף... אבל נגמר! מחר יש שביתה כללית במשק ובגלל שאני לומדת בבית ספר קיבוצי, יכול להיות שגם אנחנו שובתים (סבירות ממש נמוכה לצערי), בכל מקרה, מחזיקים אצבעות ממש ממש חזק(וש)! לשאלה היומית
NEVER & EVER!!!

Grey Faerie

New member
האמת שלא

אבל הם אומרים שיש לי פוטנציאל לא ממוש, שזה גרוע באותה מידה. קמתי היום בבוקר רק כדי לגלות שהתבטלו שעתיים אנגלית. יכולתי להתחיל ב11:30. אוף!

Chemical Venom

New member
אמממ...

אנחנו 4 אחים.. אחותי הגדול 28 יש לה דירה משלה ברמת גן ושני בנות מתוקות!! אחי הגדול שעד לא מזמן גר באמריקה וחזר לארץ לתקופה מסויימת והוא בן 24 אני בן 17 ואחי הקטן בן 14 ...

HeNoOsH

New member
אף פעם הם לא אמרו לי דבר כזה.

היה אמור להיות לשכבת י' טיול שנתי וככה לא הייתי צריכה ללמוד היום, אבל בגלל העיצומים ביטלו להם ת'טיול ולמדנו כרגיל. עשיתי מועד ב' בהבעה. קיבלתי 80 במבחן בספרות. המורה ממש הלחיצה כי לפני שהיא חילקה היא הסבירה לנו איזה דברים לא היו נכונים והייתי בטוחה שקיבלתי נכשל כי את כל הדברים האלה כתבתי. בחינוך כולם הביאו אוכל, סוג של סדר פסח. וואייי האזעקה הזאת הלחיצה אותי ממש!! =\ ישנתי צהריים בערך 3 שעות ועכשיו התעוררתי. עכשיו אני סתם מחפשת לי מה לעשות...

למעלה