Tuesday

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifTuesday

איכס. עוד יום הגיע לו.
שאלה יומית המפ אי פעם ההורים שלכם אמרו לכם שאתם כישלון?
-הלוואי ויש אטומיקון כזה.

Chemical Venom

New member
זה גאוני!! פעם ראשונה בהיסטוריה של

הפורום שפתחו דיון יומי ומבקום לכתוב ראשון או שני או שלישי וכאלה.. פשוט לכתוב את השם של היום באנגלית!! זה גאונות!! כן ההורים שלי אמרו לי שאני כישלון ים פעמים ואז אני אומר להם שכישלום עובר בגנים! אז הם שותקים! אממ ויום שלישי יש לי חופש !! ובגלל אלחי אני לא נוסע היום לתל אביב!! גרר לפחות יש פרק חדש של נמלטים שחיכיתי לו מלא זמן!

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifהיה לי חשק ושכחתי את היום

בעברית חח
ראיתי סרט ממש מפגר היום אוף.

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifומה אור זה באמת

משתיק אותם? טוב אצלי זה מקרה אחר אם הייתי אומרת להם את זה או א.כאפה אחת לפרצוף ב.היו צוחקים על זה שאני טוענת כל החיים שלי בערך שאני מאומצת אז אין גנים. תלוי אם הם במצב רוח לצחוק או לא

Chemical Venom

New member
אצלי זה משתיק אותם

ואם אבא שלי ייתן לי כאפה ....אז אני יישר שם לוו קוד למחשב ואין לו מחשב זה איום שתמיד פועל.. אממ אבל כבר אין לי בעיות עם ההורים אם היית שואל שנה שעברה הייתי מביא לך מלא עצות השנה אני השלמתי איתם כי אין טעם לריב איתם הם תמיד מנצחים בסוף בסוף בסוף את תגיעי למצב שאני הגעתי אליו יעיפו אתך מהבית וכמה זמן תחזיקי בחוץ בלי כלום שבוע שבועיים אני החזקתי שבוע ויום וחזרתי.. אז עדיף לא להיות במריבות עם ההורים ואם את נמצאת פשוט להתעלם להתסגר בחדר ולהתעלם..לא לדבר איתם.. ואם כבר הם פונים אלייך לענות בכן ולא כל הזמן ...ולהמשיך להתעלם הם יישברו בסוף..וזהו

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifאני לא רבה איתם

פשוט אני רגישה מידי לוקחת הכל ללב וזה רע ואני שונאת את עצמי בגלל זה. אמא שלי אמרה לי היום שאני לא חברותית ונעלבתי ממנה והלכתי בזעם כזה מהחדר שלה. זין שאני לא חברותית אולי מחר כשאני פחות פגועה ועצבנית בגלל כמה דברים ושטויות מפגרות אני אדבר איתך על זה ברוגע..
לילה טוב

Chemical Venom

New member
חחח סבבה...

אני מציע לך לקנות מגנום זה תמיד מרגיעה אבל אם את קונה תקני גם לי אחד..

m i c k e y 15

New member
בדיוק כמו שאמרת

אני עושה.. אני יושבת בחדר..כל היום.. ואם הם נותנים לי עונש..אז אני עושה את עצמי בדיכאון..לפעמים אני באמת חח ואז הם מוותרים לי.. הכי טוב..

גליזה

New member
פעם אחת? את צוחקת?

מההורים שלי שמעתי דברים גרועים פי אלף ופי מיליון מ'את כישלון' הלו, הם ממש הביאו אותי למצבים לא טובים :S

eynav br

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifיום שלישי../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

שאלה יומית - סורי אם השאלה קצת מפגרת...חח כמה אחים/אחיות יש לכם? ותפרטו לפי הגיל ו
/

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif 2 אחיות גדולות.

אלינור, בת 26, עברה לאחרונה ממש דירה.. דומה לי מאוד באופי, אבל נראית ברזילאית חח מאומצת. [היא לא
]
קרין, בת 29, נשואה + חתול כבר 4 וחצי שנים.. אוהבת אותה מאוד ואת גיסי [הם יצאו 8 שנים לפני שהם התחתנו, אז הוא כמו אח גדול].. דומה לי כמעט בול במראה, חוץ מזה שהיא לבנה יותר, שיער קצת בהיר יותר, ומלאה יותר בגוף. לאב

למעלה