Thursday

גליזה

New member
ברור שאת לא מופרעת!

יש דבר שנקרא פער דורות. הם לא רגילים לזה, הם לא מכירים את זה מקרוב, ואני בטוחה שכשהם היו בגילך ענייני הקעקועים והפירסינג היה הרבה פחות פופולארי. אולי אפילו משהו שנחשב לעניין של אנשים מוזרים?
בכל אופן. ברור שהם לא יבינו אותך, הם היו בני 16 לפני כ"כככככככככ הרבה זמן
אז. זהו

Simply Blonde

New member
Tני מתכחשת לעובדה

שהם היו בני 16 אי פעם אתמול חברה שלי היתה אצלי ואמא שלי סיפרה לנו על האהבה של בגיל 16 ואני כולי אמא את לא היית בת 16 שכחי מזה
ועזבי אבא שלי אומר שאחותי הגדולה היתה יותר גרועה והוא לא דואג לי אבל הקטע הוא שאחותי נהיתה דוסה מתנחלת כזו מה שאני אף פעם לא יהיה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif חמישישישישי

[אבל לא שישי עדיין. חהחהחה איך בלבלתי אתכם!!!
] קיצר. עכשיו חזרתי מהסרט "בופור". יפה נורא
אבל ישבו לידי שתי פקאצות שפשוט אין להן את הפונקציה הזאת לסגור את הפה. באמת. אני חושבת שהן נולדו עם פה פתוח, וככה זה פשוט. תמיד. לא נורא, כל אחד והפאקים שלו.
חח אבל ברצינות כאילו, בחיים שלי לא שמעתי אף אחד מדבר כלכך הרבה.. לא קשור שזה בסרט [והן דיברו על -מה הולך לקרות], מרצים מדברים פחות. נואמים מדברים פחות. ראשי ממשלות מדברים פחות. המורים שלי!!!!!!!!!!!!!111111 מדברים פחות. [ואני מדברת פחות.
] אבל סרט מהמם.
אח"כ ישבתי עם ידיד שלי ב"טאבון" וחברים שלו באו ופידחו לנו את הצורה [מה אתם חברים!? הוא ילד עשר! ועוד].. בטח ובטח בהתחשב בעובדה שאנחנו רק עכשיו נהיינו ידידים, אחרי שפעם יצאנו וזרקתי אותו ]; חחח עכשיו חזרתי הבייתה מלאת מרץ.. [יש לו בגרות מחר על הבוקר. כן. בשביתה. בספורט. כן כן.] ואני מתכוונת בטח לעשות את העבודה בהיסטוריה שנתנו לי
וזה וזה ואז אלך לישון. מחר אני הולכת לקוסמטיקאית
ו...בטח אני אשמור שוב על הכלבה החדשה (גרר
) של אחותי.. ו... יש לי שיעור פרטי עם המורה למיומנויות למידה.. וזהו. ובקשר לשאלה היומית: אם היה לי משהו שאני רוצה אותו מלא זמן, שזה נהיה ממש חלום שלי, והשגתי אותו אבל ההורים שלי אומרים לי להפסיק עם זה, הייתי שמה -פייייייייייייפ- וממשיכה :)

Wild Eye Joker

New member
שאלה מוזרה

למה צריך לשמור על כלבה? כאילו..לא יודעת איך זה אצלכם אבל אצלנו משאירים את הכלבים לכמה שעות לבד..הם שורדים וזה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif היא אימצה אותה היום.

עוד צריך לשמור עליה. וזה יותר מכמה שעות, אני במשמרות עם אחותי השניה

\=

יש מתכונת היום. נשארתי בבית.. ואגב, תלוי מה זה. אני מלא זמן רוצה לעשות סיידליפ ולא עושה בגלל ההורים שלי. אני מכבדת אותם. אבל יש דברים אחרים(צבעים בשיער, חולצות קצרות, וכו וכו..) שהם ממש ממש לא אוהבים בי ומבקשים שאפסיק, ואני לא מרשה להם להגיד לי את זה. P:

בוקר טוב!../images/Emo42.gif

ב"ה קמתי ב8:40. נזכרתי באתמול. התחלתי להתעצבן שוב. ועכשיו אני מחכה להסעה שלי בשביל ללכת לבי"ס, יש מבחן ואין לי מושג איך אני הולכת בכלל לקבל בו אפילו 10. אני הולכת להסתפר , ואולי אני אשן אצל חברה שלי היום, לא בטוח. בכל מקרה אני לא אוהבת לבכות. והדמעות באמת מלוחות . התשובה לשאלה היומית - כל עוד אני מאושרת זה אמור להספיק להם. אם לא-חבל.

Black Balloon

New member
יוהו?

אהההה בוקר טוב?
היום... היום...היום...היום גיליתי שיש לי מבחן יום ראשון בתנ"ך, וזה מלא מלא חומר, וחסר לי מלא מלא חומר, ואין לי כוח ואיכסה. אוף. היום אני אהיה לבד בבית
[או שאולי לא
אלא
], אולי אני אזמין חברה או משו, נראה. אני אלך לקנות מיקודית בתנ"ך ומתמטיקה. אולי זה יעזור לי במשהו. והמממ.. זהו. מחר לומדים, לא? עד שני... ולגבי השאלה היומית- זה נורא תלוי. אם ההורים יסבירו לי למה זה לא נראה להם בצורה מסודרת, ברורה ומנומקת אז אני אחשוב על זה. אבל אם אני לא קונה את זה [את ההסברים שלהם], אז שיקפצו לי.

צטלע

New member
בנתיים לא משהו.

הלכתי למבחן במתמטיקה. היה נורא. פשוט זוועה. ואם כנראה אין מחר שביתה..אז ממש אין לי כוח. כי יש לי גם מבחן בספרות וגם להגיש איזה מיליון עבודות בכל המקצועות האפשריים.

HeNoOsH

New member
מחר בצפר =\

אמממ סתם יום משעמם...קמתי ב12, אכלתי צהריים [יאממי אבא קנה אוכל סיני], אחותי הקטנה עשתה חור בראש עם הבכי שלה =\ איכסס שמתם לב שהיתושים העצומים האלה כבר פה? על כל קיר בבית יש לפחות 1 כזה...הכלבה שלי רודפת אחריהם ומנסה לאכול אותם חח מחר בצפר..המבחן בתעבורה שהיה אמור להיות אתמול נדחה למחר =\ ברור שאני שומעת על זה אחרונה והמורה בכלל לא דאג להגיד לנו על מה ללמוד..אבל חפיף כולם מנחשים. אני עפה להמשיך לסכם למבחן בפסיכולוגיה =\ שאלה יומית- אם זה היה משהו שממש חשוב לי וממש רציתי אותו אז לא הייתי מוותרת. לאחי היו הרבה מקרים כאלה... כשהוא היה בן 17 הוא עשה עגיל בלשון, הורים שלי לא ידעו שזה מה שהוא מתכוון לעשות. באותו היום, אחרי שהוא כבר עשה ת'עגיל, איכשהו הורים שלי שמו לב לזה. אבא שלי ממש ממש ממש שונא פירסינגים, קעקועים ודברים כאלה וברגע שהוא ראה את זה הוא קיבל חום..הוא רב עם אחי והיה בלאגן וזה..בסוף אח שלי הוריד ת'עגיל [באותו יום שהוא עשה אותו]. מבאססס אבל אין מה לעשות =\ שנה שעברה הוא גם גר לתקופה קצרה באילת ועשה 2 קעקועים..ברגע שהוא חזר הבייתה הורים שלי לא שמו לב ואחרי תקופה ארוכה אבא שלי קלט את זה וברור שהוא התעצבן ולא אהב, אבל הוא כבר בן 23 ככה שהוא קובע לעצמו מה לעשות ומה הכי טוב בשבילו ומה שההורים שלי חושבים זה כבר לא מעניין...

הא בא אלי ../images/Emo23.gif

ובכן, מה אתם עושים היום? הוא בא אלי
זה מעניין?מ א ו ד אותי? להה. הורים? מה זה הורים?

yaelush3

New member
הוו.. בא לי..:)

טוב, אז למדתי היום.. בחיים אין שביתות אצלנו, ביה"ס פרטי וזה..:) אז הייתה לי מתכונת באזרחות, שהלכה סבבה לגמרי חוץ מהעובדה ששכחתי שאלה של 9 נק', כי ראיתי שצריך לענות על 2 מתוך 4 במקום 3 מתוך 4.
הוווו.. הטיפשות..
ואחרי זה- כמה שעות תושב"ע כי אנחנו לא קרובים אפילו לסיים את החומר, ואז סתם הייתי על המחשב, משועממת..:(

יום נחמט..^^

שיחקנו במשחק בשיעור היסטוריה.. אני והקבוצה שלי הגענו למקות לפני אחרון...
היה לנו שאלון ארוך על אם אנחנו מרגישים בטוחים בבית ספר(ואיכשהו זה גם היה קשור לסמים ואלכוהול) בשיעור פיסיקה..^^ בשיעור צילום, היינו צריכים לחפש מידע על צלם שאנחנו רוצים.. בעע שעמום...:-\ ואז היה שיעור ספרדית... מממ.. המורה הושיבה אותנו במקומות חדשים.. אה וגם קיבלתי כמה דפים שהיא בדקה.. ציונים מעולים.. להלה.. ואז המורה הראתה כל מיני תמונות והיינו צריכים להגיד איזה פועל זה.. כמו בכיתה א'.. חחח... ואח"כ למדנו מילים חדשות...
אם היה לכם משהו שאתם רוצים אותו מלא זמן שזה ממש נהיה חלום שלכם והשגתם אותו אבל ההורים שלכם אומרים לכם להפסיק עם זה. מה הייתם עושים? ממ... מנסה לשכנע אותם? מקשיבים להורים שלכם ומפסיקים בצער וביגון ובבכי רב או שמא לא שמים וממשיכים? ממש לא!
אני גאה בעצמי.. חיחי.. הייתה לנו תחרות במתמטיקה לפני חודשיים שלושה ואתמול המורה למתמטיקה אמר לי שאני באחד מ13המקומותשונים בבית ספר...!

למעלה