lux lisbon

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo53.gif

הייתי אמורה להתגייס ב- 11.2 אבל דחו לי ל-17.4. הסתכלתי בגיוסי אפריל בשבוז, וכתוב שב-17 באפריל מתגייסות: -מש"קיות ת"ש -מנהלות תשתיות מערכות מיחשוב -מאבחנות מדעי ההתנהגות -מאבחנות פסיכוטכניות -מדריכות חי"ר אין גיוס כל"צ (לפי שבוז). לפי מה שהבנתי, כל התפקידים האלה הם תפקידים שצריך לעבור בשבילם מיון קדם-צבאי. ולי לא שלחו שום זימונים למיון. הפרופיל שלי הוא 45 (היה לי 97, אבל אז התגלתה אצלי בעיה הורמונלית קטנה-שלא משפיעה עלי לא גופנית ולא שכלית/נפשית-כדי לטפל בה אני לוקחת תרופה. בכל מקרה, אחרי שגילו את ה"בעיה" הזאת, בהתחלה בכלל רצו לא לגייס אותי ובסוף החליטו לגייס אותי על 45) ובנוסף, אמא שלי ביקשה מאיזה חבר-של-חבר-שיש-לו-בת-שמשרתת-בקריה לבדוק מה הקב"א שלי ואמרו לה שהוא לא משהו..אני לא יודעת כמה. זה לא גרוע, אבל זה גם "לא משהו" לפי מה שאמרו לה. מה שאני שואלת זה בעצם, האם יש טעות באתר ובעצם יש גיוס כל"צ, או שיש לי סיכוי להגיע לאחד התפקידים שציינתי?

Kick SsS

New member
שבוז זה לא אלוהים

מתי אנשים יבינו.. אם לא התמיינת והתקבלת לאחד מהתפקידים הנ"ל הסיכוי שתתגייסי אליו הוא שואף לאפס עד לא קיים. משמע יש גיוס כל"צ באותו יום.

שושו17

New member
הנתונים באתר מפורסמים ע"י המתגיים

כנראה שאנשים שמתגייסים כל"צ לא פירסמו את עצמם באותו יום. בקיצר אל תסתמכי על מה שרשום בשבוז ואם את כלל צהלית אז את מתגייסת כלל צהלי.

osnnat

New member
אבל באופן כללי

אם את מגויסת לכלל צהל"י ויש לך נתונים די טובים ופרופיל 97 יש מצב שתקבלי אחד מהתפקידים האלה בכל"צ גם אם הם דורשים מיון??? (כמו למשל: מדריכת חי"ר וכו'?)

purple rose

New member
היו קמרים הם מאוד נדירים

שלקחו מישהו לתפקיד שדורש מיון ללא מיון. זה לא קורה כמעט... והפרופיל שלך (וכמו שאת טוענת הקבא שלך) כנראה לא יאפשרו את זה. בכל מקרה-מה שרשום בשבוז לא נקלח משום גורם רשמי.. זה תאריכים שמתגייסים רשמו שהם מתגייסים לדברים מסוים. חוץ מיזה-שהתאריכים ישתנו לאחורנה ונוצר באלגן.. באתר כמובן זה לא השתנה אוטומטית. בקיצור-זה כלל צהלי מבחינתך לא משנה מה אחרים אומרים.

למעלה