M M i k e s F a n New member 4/4/06 #14 היא באמת מדהימה../images/Emo99.gif אם היא הצליחה לכבוש את ליאונרדו די קפריו, זה שאמר בעבר שהוא מעדיף לנשק חזיר מאשר יהודיה, אז היא באמת מוצלחת. ויופייה כובש.
היא באמת מדהימה../images/Emo99.gif אם היא הצליחה לכבוש את ליאונרדו די קפריו, זה שאמר בעבר שהוא מעדיף לנשק חזיר מאשר יהודיה, אז היא באמת מוצלחת. ויופייה כובש.
T TuTyBoP15 New member 4/4/06 #15 ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifחחח לא נראה לי שהוא אמר את זה.. סתם בולשיט לדעתי.. אולי הוא לא חובב יהודים אבל לא נראה לי שהוא אמר את זה.. בכל זאת הוא התנשק עם קייט ווינסלט אפילו שזה היה רק בסרט.. ולדעתי היא לא יפה משהו חחח רק גוף יפה
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifחחח לא נראה לי שהוא אמר את זה.. סתם בולשיט לדעתי.. אולי הוא לא חובב יהודים אבל לא נראה לי שהוא אמר את זה.. בכל זאת הוא התנשק עם קייט ווינסלט אפילו שזה היה רק בסרט.. ולדעתי היא לא יפה משהו חחח רק גוף יפה
ס סולה המושלמת New member 7/4/06 #23 וגם אם הוא שונא יהודים [[למרות שלא נראה לי:-\] מי היה אומר לא כשהיו אומרים לו לנשק את קייט וינסלט???? אפילו אני הייתי אומרת כן
וגם אם הוא שונא יהודים [[למרות שלא נראה לי:-\] מי היה אומר לא כשהיו אומרים לו לנשק את קייט וינסלט???? אפילו אני הייתי אומרת כן
א אדווש ד New member 6/4/06 #21 חח רק בגלל ששמעתי שהוא אמר את זה אז הפסקתי לאהוב אותו כי הוא שיחק מה זה טוב בטיטניק .. חחחחחח
M M i k e s F a n New member 6/4/06 #22 אהבתי מאוד את הסרט...../images/Emo40.gif לנשים יש יותר משיכה לסרט, כי זה סרט רומנטי ועצוב. אבל הוא באמת, אחד הטובים שראיתי. (וראיתי אותו איזה 100 פעם)
אהבתי מאוד את הסרט...../images/Emo40.gif לנשים יש יותר משיכה לסרט, כי זה סרט רומנטי ועצוב. אבל הוא באמת, אחד הטובים שראיתי. (וראיתי אותו איזה 100 פעם)
T TuTyBoP15 New member 7/4/06 #26 ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifנכון../images/Emo70.gif סרט מהמם המון זמן לא ראיתי אותו.. האמת לא ראיתי אותו הרבה פעמים אבל הוא השאיר בי טעם מאוד טוב
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifנכון../images/Emo70.gif סרט מהמם המון זמן לא ראיתי אותו.. האמת לא ראיתי אותו הרבה פעמים אבל הוא השאיר בי טעם מאוד טוב