לכרטיס האישי לחץ כאן
New member
^_^
אוכל אוהב נקניקיות? מדי פעם. אוהב סטייק? קצת. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בדר"כ עוף. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלבי, בערך. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט קראב פאלאצ'קי. שומר כשרות בכללי? בערך. רק כי אני מכבדת את רצון הוריי. שומר כשרות לפסח? כנ"ל. אוהב דג? לא כ"כ, תלוי איזה. מה המאכל האהוב עליך? אוכל סיני ^^ בגדים מה לבשת היום? מכנס עם קשירה למטה, מגפים וגולף שחור[!?] מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל, עוד לא הורדתי בגדים T_T מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור. בהחלט. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה, או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? כמובן שזה תלוי מאוד באירוע O.ם לובשת שמלות? עוד לא יצא לי, אבל הייתי רוצה. זה יפה. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג. קפוצ'ון או סווצ'רט? מממ, סווצ'רס יותר. ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? הייתי בבלט, עכשיו כבר לא. יודע לשחות? כן ^^ זה כיף. שוחה הרבה בקיץ? מממ, כבר לא כ"כ וגם לאו דווקא בקיץ. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הן היו זרוקות כמה שנים במחסן עד שנתתי אותם לבני-דודים שלי. אתה רץ בדר"כ? כמעט ולא. אתה בכושר? לא ממש ח ^^ איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן, קפיצות, סתם כאלה... עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? כן. אבל ממש מעט יחסית. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר, או כדי להרזות? כדי לשמור על כושר. צבעים צבע אהוב: שחור, אדום, ורוד. צבע שנוא: צבעים זוהרים מדי. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך
לדוגמא-תכלת וירוק) אדום ושחור
מה צבע התחתונים שלך? עכשיו? ורודות. והגרביים? אדומות עם פסים שחורים. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במה שמתחשק באותו הרגע P: יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין לי מדפסת כרגע. משקאות משקה אהוב: מים מינרלים, מיץ תפוזים טבעי, ומדי פעם קוקה-קולה. משקה שנוא: פפסי[?] שותה אלכוהול? ממש לא. אני מאוד לא אוהבת T_T מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? "מילקשייק" שחבר שלי ניסה להכין. היה בו שוקו עם בננות קולה ואגוזים או משהו כזה... זוועה :} מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? סיימ שיט. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כנראה :} אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? מסיימת תיכון. איזה כיתה אתה? י"ב. ליד מי אתה יושב? ליד זאתי. אוהב את המחנכת שלך? מאוד, היא מדהימה 3> באמת באמת. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: זה לא משפטי מורות, אבל היא אומרת הרבה את המילה בולבול O_O ח. אתה מזניח את הלימודים? P: יש לך לוקר? לא. תיק כבד? מאוד, לרוב הוא שוקל יותר ממני -_- אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? אין לי :} היית רוצה לעבור לבצפר אחר? נה, אני אוהבת את הבית-ספר שלי. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון :} בדיוק היכן שאני עכשיו. כ"כ קרובה לסיום 12 שנות לימוד 3> מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? Skazi - Hit and Run מה השיר האהוב עליך? יש המון :} שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים. בהחלט. שומע מוזיקה ב-100fm? כן ^_^ מוריד שירים בקאזה או באימיול? אף אחד מהם. אני מורידה דרך Soulseek. תוכנה מעולה. קונה דיסקים או צורב? שנייהם :} אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא!!!Tכצע5ל4א3 *RIP* כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יומיים מקסימום. יש לך דיסקמן? לא >: MP3 או iPOD? אייפוד, אבל אין לי אף אחד מהם. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? אין. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? פורום 4. משחקי מחשב ורשת. יש לך קומונה? לא. יש לך אתר? ממממ...
אוכל אוהב נקניקיות? מדי פעם. אוהב סטייק? קצת. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בדר"כ עוף. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלבי, בערך. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט קראב פאלאצ'קי. שומר כשרות בכללי? בערך. רק כי אני מכבדת את רצון הוריי. שומר כשרות לפסח? כנ"ל. אוהב דג? לא כ"כ, תלוי איזה. מה המאכל האהוב עליך? אוכל סיני ^^ בגדים מה לבשת היום? מכנס עם קשירה למטה, מגפים וגולף שחור[!?] מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל, עוד לא הורדתי בגדים T_T מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור. בהחלט. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה, או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? כמובן שזה תלוי מאוד באירוע O.ם לובשת שמלות? עוד לא יצא לי, אבל הייתי רוצה. זה יפה. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג. קפוצ'ון או סווצ'רט? מממ, סווצ'רס יותר. ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? הייתי בבלט, עכשיו כבר לא. יודע לשחות? כן ^^ זה כיף. שוחה הרבה בקיץ? מממ, כבר לא כ"כ וגם לאו דווקא בקיץ. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הן היו זרוקות כמה שנים במחסן עד שנתתי אותם לבני-דודים שלי. אתה רץ בדר"כ? כמעט ולא. אתה בכושר? לא ממש ח ^^ איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן, קפיצות, סתם כאלה... עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? כן. אבל ממש מעט יחסית. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר, או כדי להרזות? כדי לשמור על כושר. צבעים צבע אהוב: שחור, אדום, ורוד. צבע שנוא: צבעים זוהרים מדי. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך