שאלון על כלמיני נושאים!

^_^

אוכל אוהב נקניקיות? מדי פעם. אוהב סטייק? קצת. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בדר"כ עוף. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלבי, בערך. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט קראב פאלאצ'קי. שומר כשרות בכללי? בערך. רק כי אני מכבדת את רצון הוריי. שומר כשרות לפסח? כנ"ל. אוהב דג? לא כ"כ, תלוי איזה. מה המאכל האהוב עליך? אוכל סיני ^^ בגדים מה לבשת היום? מכנס עם קשירה למטה, מגפים וגולף שחור[!?] מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל, עוד לא הורדתי בגדים T_T מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור. בהחלט. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה, או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? כמובן שזה תלוי מאוד באירוע O.ם לובשת שמלות? עוד לא יצא לי, אבל הייתי רוצה. זה יפה. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג. קפוצ'ון או סווצ'רט? מממ, סווצ'רס יותר. ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? הייתי בבלט, עכשיו כבר לא. יודע לשחות? כן ^^ זה כיף. שוחה הרבה בקיץ? מממ, כבר לא כ"כ וגם לאו דווקא בקיץ. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הן היו זרוקות כמה שנים במחסן עד שנתתי אותם לבני-דודים שלי. אתה רץ בדר"כ? כמעט ולא. אתה בכושר? לא ממש ח ^^ איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן, קפיצות, סתם כאלה... עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? כן. אבל ממש מעט יחסית. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר, או כדי להרזות? כדי לשמור על כושר. צבעים צבע אהוב: שחור, אדום, ורוד. צבע שנוא: צבעים זוהרים מדי. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אדום ושחור
מה צבע התחתונים שלך? עכשיו? ורודות. והגרביים? אדומות עם פסים שחורים. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במה שמתחשק באותו הרגע P: יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין לי מדפסת כרגע. משקאות משקה אהוב: מים מינרלים, מיץ תפוזים טבעי, ומדי פעם קוקה-קולה. משקה שנוא: פפסי[?] שותה אלכוהול? ממש לא. אני מאוד לא אוהבת T_T מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? "מילקשייק" שחבר שלי ניסה להכין. היה בו שוקו עם בננות קולה ואגוזים או משהו כזה... זוועה :} מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? סיימ שיט. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כנראה :} אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? מסיימת תיכון. איזה כיתה אתה? י"ב. ליד מי אתה יושב? ליד זאתי. אוהב את המחנכת שלך? מאוד, היא מדהימה 3> באמת באמת. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: זה לא משפטי מורות, אבל היא אומרת הרבה את המילה בולבול O_O ח. אתה מזניח את הלימודים? P: יש לך לוקר? לא. תיק כבד? מאוד, לרוב הוא שוקל יותר ממני -_- אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? אין לי :} היית רוצה לעבור לבצפר אחר? נה, אני אוהבת את הבית-ספר שלי. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון :} בדיוק היכן שאני עכשיו. כ"כ קרובה לסיום 12 שנות לימוד 3> מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? Skazi - Hit and Run מה השיר האהוב עליך? יש המון :} שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים. בהחלט. שומע מוזיקה ב-100fm? כן ^_^ מוריד שירים בקאזה או באימיול? אף אחד מהם. אני מורידה דרך Soulseek. תוכנה מעולה. קונה דיסקים או צורב? שנייהם :} אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא!!!Tכצע5ל4א3 *RIP* כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יומיים מקסימום. יש לך דיסקמן? לא >: MP3 או iPOD? אייפוד, אבל אין לי אף אחד מהם. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? אין. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? פורום 4. משחקי מחשב ורשת. יש לך קומונה? לא. יש לך אתר? ממממ...

My self and i

New member
עונה וזה$:../images/Emo110.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 12:20 שם: שרית. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כה.. אוכל אוהב נקניקיות? לא משו. אוהב סטייק? כה. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב. מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס. שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? כה. אוהב דג? לא. מה המאכל האהוב עליך? מנה חמה, אוכל ביתי, מקדונלס, אוכל סיני. בגדים מה לבשת היום? פיג'מה. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לא יודעת מעורבב. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? השני. לובשת שמלות? לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס. קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט. ספורט כדורגל או כדורסל? שניהם. אתה בחוג ספורט כלשהו? יאפ, ריקוד~:) יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? אמממ כן. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חחח השני. פעם רחבתי הרבה.. אתה רץ בדר"כ? מממ אני עושה הליכות וכאלה. אתה בכושר? לא.XDD איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכות. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אממממ לא כל יום לפעמים אני עושה הליכות ולפעמים יש לי חוג אבל לא כל יום ולא בבוקר.. אני לא טיפוס של ספורט. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות. צבעים צבע אהוב: תכלת, סגול בהיר, לבן, שחור. צבע שנוא: אפור. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ולבן.P: חום וורוד. מה צבע התחתונים שלך? לבן אדום. והגרביים? אני בלי. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? מממממ שניהם, תלוי במצב רוח. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. משקאות משקה אהוב: קולה דיאט
משקה שנוא: מיץ פטל, מיץ עבניות.
שותה אלכוהול? נופ. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? חברה שלי נתנה לי לטעום מים עם לימון. זה היה מוזר..
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מיץ עגבניות אדום לא? זה די מוזר כי זה אדום אדום. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: סודה, מיץ תפוזים, לפעמים מיץ תפוחים, פנטה, זהו נראלי. אה ולפעמים מים. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כן. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה. איזה כיתה אתה? ז'. ליד מי אתה יושב? בר העכבר. אוהב את המחנכת שלך? לא סובלת :\\ גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? נמ היא די מקורית. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני רואה שזה מאוד מעניין אותך לכתוב בזמן שאני מדברת..", "שמעתי שלא התנהגתם יפה למורה ___" אתה מזניח את הלימודים? לא.. יש לך לוקר? אין לנו לוקרים. ביסודי היה. תיק כבד? המממ לעיתים רחוקות. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא, אולי כן רק בגלל המחנכת אבל מבחינת החברים והכל לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? הייתי רוצה להיות בתיכון, כיתה י'. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כה. מה השיר האהוב עליך? יש מלא.. שירים ישראליים/לועזיים? שניהם נמ. לועזיים אולי קצת יותר. שומע מוזיקה ב-100fm? כה. מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול. קונה דיסקים או צורב? גם וגם. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? נמ שבוע. הכל כ"כ שקט בלי מוזיקה :\\ יש לך דיסקמן? כה. MP3 או iPOD? נמפ איפוד. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? האלופה, סקרים ושאלונים, פלוריסיינטה, פאקצות, ילדות רעות. יש לך קומונה? כה. גארפילד. יש לך אתר? לא. שעת סיום: 12:29

d r o r y

New member
עונהההההה:

שאלות התחלה שעת התחלה:14:30 שם:דרוריטוששששש נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?נכון,לכן אני תמיד מגוון אותו ומוסיף לו אותיות אוכל:ברור שאני אוכל...אלא מה? אוהב נקניקיות?מאוד אוהב סטייק?למדיי,אפשר להגיד(אבל רק אם הוא עשוי טוב) בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?לפעמים כך ולפעמים כך.אבל לרוב בשרי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?בדר"כ חלבי מה הדבר האחרון שאכלת?מצה עם גבינה לבנה שומר כשרות בכללי?לא ממש...אם כי יש את הקווים האדומים(כמו לא לאכול דברים שהם כלל לא כשרים ליהודים,או לאכול בשר וחלב יחד) שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?מאוד מה המאכל האהוב עליך?יש מאה כאלה בגדים:לא אכפת לי מה לבשת היום?מכנס ג'וגינג וחולצה אחת ארוכה צמודה. מה אתה לובש עכשיו?חולצה קצרה וטרנינג לבית מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אין מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?הראשון לובשת שמלות?לא...אני בן מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?טרנינג,אבל לאחרונה התחלתי ללבוש ג'ינס לא פחות מטרנינג. קפוצ'ון או סווצ'רט?מה זה השני?? ספורט:כדורגל כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?לא שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?אין לי בכלל אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא רע,אפשר להגיד איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה מהירה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?להרזות,וגם בשביל הכייף צבעים:ירוק-סגול-לבן-כחול-זהב-טורכיז-שחור-תכלת צבע אהוב:נו....זה מה ששאלת עכשיו,לא?? צבע שנוא:אין שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)יש המון המון.אני אתן רק דוגמא:שחור ולבן מה צבע התחתונים שלך?יש הרבה והגרביים?יש הרבה מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי למה ומתי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?אין לי בכלל משקאות: משקה אהוב:אהובים את מתכוונת?יש המון משקה שנוא:אמממ....משקאות חריפים למיניהם,מיץ שקדים,ועוד כמה מיצים מגעילים שלא הייתי שותה בחיים. שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?שקדים אולי? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?אין תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:מה??? ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אהבתי אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?כבר לא בבי"ס 6 שנים איזה כיתה אתה?שום כיתה ליד מי אתה יושב?----- אוהב את המחנכת שלך?----- גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?----- אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:------- אתה מזניח את הלימודים?------ יש לך לוקר?------ תיק כבד?------- אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?----- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?------- באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?----- מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?יש יותר מ 100 כאלה,כך שלא מציאותי שאתחיל לפרט אותם כאן שירים ישראליים/לועזיים?ברוררר שישראליים!!! שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?לא ולא קונה דיסקים או צורב?בדר"כ קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?אולי כמה ימים יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?לא מכיר את השני אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?פורומים של תפוז(כולל זה),ופורומים של כדורגל למיניהם יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:15:02(בגלל שעשיתי הפסקת אוכל באמצע) וזהו!!

../images/Emo97.gif

שאלון על כלמיני נושאים! מאת: MiChELLeyו 19/04/06 | 23:04 חיחי חיברתי שאלון על כל מיני נושאים! שאלות התחלה שעת התחלה:15:29 שם:טל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כןןןןןןןןןןן אוכל אוהב נקניקיות?לא אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?חלב בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלב מה הדבר האחרון שאכלת?פשטידה שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך?פיצה בגדים מה לבשת היום?פיגמות מה אתה לובש עכשיו?בוקסר של בובספוג וחולצה עם סמיילי מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אמממ נראלי חצאית... לובשת שמלות?לא ממש מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס בלבד קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?לא אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?כפיפות בטן..אבל אני מצליחה רק 30 חח עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?להרזות צבעים צבע אהוב:שחור וכחול צבע שנוא:ורוד ואפור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)כתום וירוק וורוד מה צבע התחתונים שלך?לבן והגרביים?ורוד ולבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי ב-מה... יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש צבע בדרך כלל משקאות משקה אהוב:תפוחים משקה שנוא:סודה שותה אלכוהול?לא הכי...רק שיש משו טעים בחתונות או כאלה מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?פאנטה שוקטה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?פאנטה שוקטה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מיץ ענבים מיץ מנגו שוקו מיץ תפוזים קולה לימונדה ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חטיבה איזה כיתה אתה?ח ליד מי אתה יושב?לילית הכלבה אוהב את המחנכת שלך?לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?ככה אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני ביקשתי רשות מיוחדת מהמנהלת להעביר לקבוצה הזאת יותר תלמידים כדיי שאני אוכל להכיר אותם וככה אתם גומלים לי??" "שקט!!" אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?כן תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? פעם כן..עכשיו כבר לא ממש היית רוצה לעבור לבצפר אחר?אולי באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?מלא שירים ישראליים/לועזיים?שנייהם שומע מוזיקה ב-100fm?האמת שזאת פעם שנייה בחיים שלי שאני שומעת עכשיו חח מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזה קונה דיסקים או צורב?צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?הרבה יש לך דיסקמן?לא יש אמפי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?יש כמה..אין לי כח לכתוב יש לך קומונה?היו אבל הן לא הצליחו אז מחקתי יש לך אתר?היו מלא אבל מחקתי שעת סיום: 15:48 וזהו!!

tamarosa

New member
:)

שעת התחלה: 18:22 שם: תמר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? חחח יה. אוכל אוהב נקניקיות? יה אוהב סטייק? לא ממש בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? חלב לרוב בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב לרוב. מה הדבר האחרון שאכלת? פיתה עם חומוס. שומר כשרות בכללי? לא אוכלת פירות ים או חזיר. שומר כשרות לפסח? יאפ אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? פסטות למיניהם. בגדים מה לבשת היום? ג'ינס וגופייה. מה אתה לובש עכשיו? אותו הדבר. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור ולבן מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצה פשוטה. לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? שניהם באותה מידהב\ מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה אתה בחוג ספורט כלשהו? הייתי ברכיבה וכדורעף. יודע לשחות? יה שוחה הרבה בקיץ? מנסה צבעים צבע אהוב: חום צבע שנוא: אין שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור וכל דבר וחום ובארך כל דבר. והגרביים? אחת כחולה אחת ורודה. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ שחור לבן..? יש צבע משקאות משקה אהוב: אין משקה שנוא: אין שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? בלאדי מארי מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? משהו כחול עם תולעים מג'לי תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב? קולה, מים, מיצים למיניהם. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? יה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? יב ליד מי אתה יושב? חברה אוהב את המחנכת שלך? יה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? נופ. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? משתדלת שלא. יש לך לוקר? יה תיק כבד? כמובן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? תמיד משתנה. כרגע superman שירים ישראליים/לועזיים? לועזי שומע מוזיקה ב-100fm? לא שומעת רדיו מוריד שירים בקאזה או באימיול? לא זה ולא זה. סולסיק קונה דיסקים או צורב? יש לי אייפוד. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא ממש כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא יודעת יש לך דיסקמן? אייפוד. MP3 או iPOD? אייפוד.! אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? לא יודעת יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 0147 שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אוכל אוהב נקניקיות? כן אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? תפוצ'יפס:D שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? כן מה המאכל האהוב עליך? ספגטי בגדים מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? לא שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם צבעים צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? כרגע יש צבע אבל בדרך כלל רק שחור משקאות משקה אהוב: משקה שנוא: מוגזים שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?
איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? סלואו אימושן ריפליי שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? ביטורנט
קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? קצת קשה בלי מוזיקה בנסיעות כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? כל עוד אין נסיעות, כל הזמן יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? כן יש לך אתר? לא שעת סיום:

-

שאלות התחלה: 1023 עידו אוכל: אוהב נקניקיות? כן ! כן!! כן !! סטייק פחות. צהריים בדרך כלל בשרית. א. ערב- בדרך כלל חלב. עוגיה של בוקר. שומר כשרות! בוודאי! לצערי גם שומר כשרות פסח. אוהב דג. חומוס הוא מאכל אהוב. בגדים: עדיין לבוש תחתון וגופייה כי חמסין. צבעים שולטים: שחור ואדום. עדיף ג'ינס וחולצה. לא לובש שמלות. בדרך כלל חולצה. ג'ינס- למרות שיש עדיפות לטרנינג. סווצ'רט ספורט: בייחוד כדורגל לא לחוג ספורט. יודע לשחות- בבריכה של הקטנים ;) שוחה הרבה פחות משנים קודמות עקב תאונת טביעה. מת לאופניים! הלוואי ! מחפש יד שנייה אם מישהו מעונין למסור. אני רץ אבל לא קבוע. אני אל ממש בכושר. הליכה זו הפעילות הגופנית. לא עושה התעמלות. לא עושה ספורט. צבעים: אדום אהוב שנוא - אין. אדום ושחור. תחתון ירוק גרביים שחורות שחור לבן עדיף אין לי צבע במדפסת. משקאות: משקה אהוב- מים שנוא: מוגז שותה בירות. משקה מוזר- קומפוט. אפטר-שוק. שש משקאות: סחוט תפוזים, אשכוליות, לימונדה, תות בננה, שוקו, קפה. ביצפר: אהבתי. מכללה. ט"ו ליד תמר ויונתן. מחנך. הוא בסדר. יש לי והוא לא בשימוש תיק כבד- כן. לא מאחר בדרך כלל. שקט, ו.. שקט בבקשה. לא, מרוצה שם. יסודי. מוסיקה: לא שומע כלום. שיר אהוב? ישראלי: לילות של ירח מלא. לועזי: WICKED GAME בייחוד ישראלי. ארבעה ימים. שומע רדיו וגם מאה אף. אם. כמעט ולא מוריד- מעדיף לרכש דיסקים. קונה בדרך כלל. יכול לחיות ימים ספורים. דיסקמן חדש של MP3 לא מצאתי אייפוד גדול אז זה מה יש בנתיים. אתר הבית- תפוז. פורומים? לא יכול לגלות.. זה לא לילדים. לא, אין לי קומונה. אתר בקרוב. 1037

The Miller

New member
יש להכניס נושא להודעה

שעת התחלה: 13:52 שם: עידו נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא אוכל אוהב נקניקיות? לא ממש אוהב סטייק? תלוי בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא קבוע בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? לא קבוע מה הדבר האחרון שאכלת? פיטה עם חביתה שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? קרוסטיני בגדים מה לבשת היום? חולצות בי"ס ומכנסי אדידס מה אתה לובש עכשיו? כ"נל מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול כהה מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? הראשון לובש שמלות? לא =\ מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן =\ שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? לא הרבה, אבל מדי פעם אתה רץ בדר"כ? לעיתים אתה בכושר? לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? בדר"כ לא עושה בכלל עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כושר צבעים צבע אהוב: כחול כהה צבע שנוא: צהוב שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ולבן? =\ מה צבע התחתונים שלך? אפור והגרביים? אין לי גרביים כרגע מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? נגמר משקאות משקה אהוב: בירה משקה שנוא: אין שותה אלכוהול? כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? אין מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? צבע מוזר? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: לא רוצה. =\ ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? חבר שלי אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? לפעמים אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא רוצה...=\ אתה מזניח את הלימודים? תגדיר מזניח יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? radiohead - scatterbrain שירים ישראליים/לועזיים? לא משנה, כל עוד הוא טוב שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? צורב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? עד שאני אמות יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? זה אותו הדבר אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? רדיוהד, רוק, מוזיקה אלטרנטיבית יש לך קומונה? כן =\ יש לך אתר? איפשהו שעת סיום: 14:01

למעלה