שאלון על כלמיני נושאים!

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifשאלון על כלמיני נושאים!

חיחי חיברתי שאלון על כל מיני נושאים!
שאלות התחלה
שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל
אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך?
בגדים
מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט?
ספורט
כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?
צבעים
צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?
משקאות
משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD?
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום: וזהו!!

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifעונה לעצמי../images/Emo3.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה: 23:05 שם:מישל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן...ח
אוכל
אוהב נקניקיות?
אוהב סטייק?
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בדר"כ בשר....
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב בדר"כ.. מה הדבר האחרון שאכלת? נקניקיות
שומר כשרות בכללי?
בטח שומר כשרות לפסח?
ברור שכן אוהב דג?
כן מה המאכל האהוב עליך? נודלסססס
בגדים
מה לבשת היום? גופיה לבנה ומכנס קצר אפור מה אתה לובש עכשיו?בוקסר תכלת וחולצה. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?*רצה לבדוק* מממ..לא ממש רואים צבע ששולט אבל ניראה לי אדום מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע וחולצה חגיגית לובשת שמלות?כבר לא
אבל רק בחתונות,בר מצווה של בני דודים וכאלה..
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?קיץ-גופיה, חורף-סתיו-אביב-חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט
ספורט
כדורגל או כדורסל?
כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?
קרמיקה נחשב..? יודע לשחות?
שוחה הרבה בקיץ?
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוכבת לפעמים...לא קבוע..רק מתי שבא אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר?כן.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?חח אני נשענת על הקיר דקה עם הרגליים כפופות עד הסוף כאילו אני יושבת(בלי לשבת) וזה ממש כואבבבב אבל עושה שרירים ברגליים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? מממ...מה שרשום למעלה אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?שניהם
צבעים
צבע אהוב:כחוללל ירוק צבע שנוא:חרדל שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)חום וורוד,חום ותכלת
מה צבע התחתונים שלך?צהוב בהיר והגרביים?לבן עם קצת צהוב מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? מילאו לי
חחחח הייתי תקועה שנים בלי
משקאות
משקה אהוב: לימונדהההה
משקה שנוא: מיץ עגבניות שותה אלכוהול?
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?מממ.לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?פנטה ענבים בצבע סגול..חח תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:ענבים,פנטה ענבים,קולה,בירה שחורה,תפוחים,תפוזים
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך?הוא בסדר...עוד קצת ואני עוברת לחטיבה! יאהווו! אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? יסודי
חח רשמתי בטעות תיגון במקום תיכון
איזה כיתה אתה? ו' ליד מי אתה יושב? חברה שלי אוהב את המחנכת שלך? לאאאאאאאאאאאא
איכססס שונאת אותה!! מגעילהה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? בלי סוף אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אתה חולם עליי?", "רוצה גם כוס קפה? 2 סוכר?".... אתה מזניח את הלימודים? לא...התחלתי להעלות דרגה כי קצת הזנחתי קודם.. יש לך לוקר?
תיק כבד?לא...בדרך כלל הוא קל
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? כןןן והמורה המטומטמת שלי לא נותנת לי להוציא כי היא אומרת שצריך להכנס
גםכן! היית רוצה לעבור לבצפר אחר?נו נשאר...עוד כמה חודשים וזה נגמר! באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון,בשביל לסיים כבר
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? לא
מה השיר האהוב עליך? bad day, listen to you're heart שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? כן מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה שליטע
קונה דיסקים או צורב? קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? מממ..קצת..כן..חחחח כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חודשיים..? חודש? חודש וחצי? יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD? מ.פ.3!
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? "וואלה" לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? המורדים,סמ"ו,מיכאלה,פלורייסנטה,וסקרים ושאלונים יש לך קומונה?כן
על בוב ספוגג!!! 10608...כנסו!
יש לך אתר? כן שעת סיום: 23:20 וזהו!!

ady18

Well-known member
תשובות

שאלות התחלה שעת התחלה:23:53 שם:יעל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בשר ולפעמים צמחוני ופחות חלבי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?לרוב חלבי מה הדבר האחרון שאכלת?אממ עוגיות+מופלטה שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?תלוי מה המאכל האהוב עליך?בשר פסטה כול מיני בגדים מה לבשת היום?גינס וחולצה ארוכה מעיין טורקיז יפה מה אתה לובש עכשיו?עכשיו פיגמה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?יש מהכול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?בקיץ גופיה יותר מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?גינס קפוצ'ון או סווצ'רט?קופצון ספורט כדורגל או כדורסל?גם וגם אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?כלום עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לא צבעים צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ירוק שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)כחול ולבן מה צבע התחתונים שלך?אדום והגרביים?לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?חלק יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?תלוי משקאות משקה אהוב:קולה שוקו תפוזים מים משקה שנוא:אשכולית שותה אלכוהול?כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?אשכולית ומשקה ירק כלשהו נראה לי גזר מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?גזר תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: 1)מנגו 2)תפוחים 3)ענבים 4)לימון 5)קפה 6)תה ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך?יש מלא שירים ישראליים/לועזיים?ישראלים שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?לא ממש מורידה שומעת ברדיו קונה דיסקים או צורב?דיסקים אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?יום יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?סקרים ושאולנים שירי מימון ילדות רעות ועוד יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:23:58 וזהו!!

dana re3

New member
עונהההה

שאלות התחלה שעת התחלה:24:00 שם:דנה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן
אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?לא
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?לא זה ולא זה מה הדבר האחרון שאכלת?סלט
שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?לא לאכול
מה המאכל האהוב עליך?פיצההה בגדים מה לבשת היום?ג'ינס וחולצה מה אתה לובש עכשיו?מכנס וחולצה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אדום ושחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי שרט פשוטה לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?לפעמים זה ולפעמים זה קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?כרגע לא... אממ אבל חדר כושר... יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?לא כל כך רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?לפעמים אתה רץ בדר"כ?אממ בשיעורי ספורט חחח אתה בכושר?אממ כן.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?כפיפות בטן עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?אממ לא.. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?כפיפות בטן.. צבעים צבע אהוב:ורוד פוקסיה צבע שנוא:כתום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)אדום ושחור מה צבע התחתונים שלך?כחול והגרביים?אדומות חחח מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש צבע משקאות משקה אהוב:קולה משקה שנוא:ספרייט שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:מיץ תפוזים, מים, מיץ ענבים, מיץ פטל, וזההו... ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיגון
איזה כיתה אתה?ט ליד מי אתה יושב?חברה שלי.. אוהב את המחנכת שלך?כן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?כל אחת אומרת.. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?אני עוברת חח באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?י'ב מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך?יש הרבה.. שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?לפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול?כן
קונה דיסקים או צורב?לפעמים זה ולפעמים זה.. יש לי mp3 אז אני לא צורבת דיסק.. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?יומיים יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?אאיפודדד אבל אין לי
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?אבריל לאבין
ושאלונים וסקרים יש לך קומונה?כן יש לך אתר?כן שעת סיום:24:06 וזהו!!

sof72

New member
../images/Emo182.gif

חיחי חיברתי שאלון על כל מיני נושאים! שאלות התחלה שעת התחלה: 01:04 שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מעצבן מאוד, למה זה נחוץ? אוכל אוהב נקניקיות? בטח אוהב סטייק? כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? כן מה המאכל האהוב עליך? ספטגי בגדים מה לבשת היום? בגדים יפים מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אמממ פעם היה תכלת אבל עכשיו נראה לי אין לי צב שולט, יש הכל מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חחח לובשת שמלות? פעם ב.. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? בטח שוחה הרבה בקיץ? לא כל כך רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא נראה לי .. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? לקום מהמיטה נחשב? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות צבעים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין. בז' אולי.. עושה לי בחילה שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור וסגול מה צבע התחתונים שלך? ורוד והגרביים? שחור מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור-לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? בטח שיש צבע משקאות משקה אהוב: קולה משקה שנוא: אממ לויודעת שותה אלכוהול? כן מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? קוקטייל כזה מוזר אבל טעים.. משכר מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? וואלה לא יודעת כתום וצהוב יחד, נחשב? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אשכוליות, מים, יין, תפוזים, פאנטה, ספרייט, יש 6? ביצפר .. נגמר בית ספר מזמן....... אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? אממ אני צריכה לבחור יקח לי זמן חח שירים ישראליים/לועזיים? ישראלים שומע מוזיקה ב-100fm? אולי מוריד שירים בקאזה או באימיול? לעיתים רחוקות קונה דיסקים או צורב? אממ אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאאא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חחחח יש לך דיסקמן? גם MP3 או iPOD? אמפי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סקרים ושאלונים יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא ממש שעת סיום: 01:14 וזהו!! חיחי היה ממש נחמד

green rebel

New member
../images/Emo191.gif

שאלות התחלה שעת התחלה:01:59 שם: עדן נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? ת'אמת לא... אוכל אוהב נקניקיות? כן אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לפעמים ככה ולפעמים ככה... בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? כנ"ל מה הדבר האחרון שאכלת? פיתה שומר כשרות בכללי? לא (אבל אל תדאגו אני לא אוכלת חזיר!) שומר כשרות לפסח? כן... אבל אני רק לא אוכלת חמץ אנחנו לא עושים הגאלת כלים ושריפת חמץ וכאלה... אוהב דג? אממ.. כן מה המאכל האהוב עליך? בעיקרון תפו"א ושניצל תירס בגדים מה לבשת היום? פיג'מה מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה שחורה... מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אדום (אף על פי שאני לא אוהבת את הצבע הזה...) מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט? אממ.. תסלחו על הבורות אבל... מה ההבדל? ספורט כדורגל או כדורסל? שונאת ספורט!! חוץ משחייה... אתה בחוג ספורט כלשהו? כנ"ל יודע לשחות? כן! שוחה הרבה בקיץ? כן... רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אופניים אתה רץ בדר"כ? שונאת לרוץ!
אתה בכושר? למען האמת.. לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אם לזפזפ בשלט לכתוב הרבה שיעורי בית וללכת לביה"ס ברגל נחשבים אז.. את זה.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? כנ"ל אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא זה ולא זה צבעים צבע אהוב: כתום צבע שנוא: חום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך: צהוב וכתום מה צבע התחתונים שלך? כחול ולבן והגרביים? ירוק ולבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין צבע... משקאות משקה אהוב: יש יותר מדי.. משקה שנוא: סודה שותה אלכוהול? לא! מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? אין... תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: פאנטה, קולה, מיץ ענבים, תות בננה, מנגו ואפרסקים ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? יסודי איזה כיתה אתה? ו' ליד מי אתה יושב? שני בנים מעפנים שאני מתעללת בהם!! (וזה אומר משיכה בשיער!
) אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? רק אחד... אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני את הבגרות שלי כבר עברתי"... אתה מזניח את הלימודים? לא ממש.. רק את ספורט (שונאת את זה!) יש לך לוקר? לא... אבל הלוואי שהיה לי תיק כבד? כן!! אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? בגלל שאני מכירה רק את הבתי ספר בעפולה. אז.. לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי (הייתי רוצה להיות בכיתה ב'..) מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? יש המון! שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יום אחד בקושי יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? אין לי.. אבל אם כבר אז... לא יודעת אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?גרין דיי, סקרים ושאלונים, בלאק אייד פיז ואמינם יש לך קומונה? לא יש לך אתר? בטיפו.. (באמת הרבה זמן לא נכנסתי אליו..) שעת סיום: 02:14

../images/Emo210.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? נכון אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא ולא בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? כנל מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכרת שומר כשרות בכללי? בטח שומר כשרות לפסח? בטח אוהב דג? לאאאאא מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת בגדים מה לבשת היום? פיג'מה, בגדים רגילים ובגדים ליציאה
מה אתה לובש עכשיו? שוב פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לא יודעת
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? ספורט כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבעים צבע אהוב: צהוב ורוד וירוק צבע שנוא: אין שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ירוק בהיר וורוד בהיר
אפור כהה וורוד כהה... מה צבע התחתונים שלך?שניה אני אבדוק והגרביים? אין מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? בטח משקאות משקה אהוב: פפסי מקס משקה שנוא: לא יודעת שותה אלכוהול? חס וגראס מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? משהו בבר מצווה של אח שלי לא יודעת הייתי בת 6... נראה לי שזה היה שמפניה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ^^^ צבע של שתינה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אין ביצפר אוהב את הבצפר שלך? הוא בססדר אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י' ליד מי אתה יושב? מאיה אוהב את המחנכת שלך? כן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? ממעמקים שירים ישראליים/לועזיים? ישראלים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? מורידה.. פעם הייתי רק קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יום יש לך דיסקמן? 3 ואני לא משתמשת בהם MP3 או iPOD? יש לי MP3 אם זאת השאלה אתרים,פורומים וקומונות .מה איתם מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? פה יש לך קומונה? כן, 2, לא פעילות יש לך אתר? לא שעת סיום:

........

שאלות התחלה שעת התחלה: 07:27 (עוד לא הלכתי לישון חח) שם: שיר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אהא אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? חלב.. לא אוכלת בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? שוקו שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? לא.. רק טונה מה המאכל האהוב עליך? ספגטי בגדים מה לבשת היום? ג'ינס וגופיה שחורה מה אתה לובש עכשיו? ^ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין ממש מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצת טי שירט פשוטה לובשת שמלות? אממ לאירועים.. לפעמים מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? אפחד אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? שנים חח אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא ממש איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? משתדלת... מתיחות וכאלה.. והליכה אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כדי לשמור על כושר וכדי להגיע לבי"ס וחזרה חח צבעים צבע אהוב: לבן כחול תכלת וסגול צבע שנוא: אין ממש שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) לאדעת יש המון מה צבע התחתונים שלך? שחור והגרביים? אין מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? אממ.. שחור לבן או שחור תכלת או שחור ורוד יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? כן יש.. רק שהמספדת עובדת מתי שבא לה חח משקאות משקה אהוב: מים קולה חלב ורד בול משקה שנוא: לימונדה ותות בננה שותה אלכוהול? מידי פעם מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לאדעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לאדעת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: לאדעת ביצפר אוהב את הבצפר שלך? אממ הוא בסדר אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? לימור (אחת החברות הכי טובות שלי כפרעלייה) אוהב את המחנכת שלך? מאודד... את המחליפה קצת פחות גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? חח דווקא לא.. החדשה כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לאדעת נו אתה מזניח את הלימודים? ממש לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? מידי פעם אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? חחחח כן היה לי בכיתה ז' ככה היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא משנה לי באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? בגןןןןן מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? יש המון שירים ישראליים/לועזיים? לא משנה.. ביעקרון לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? מידי פעם מוריד שירים בקאזה או באימיול? אממ לא.. שולחים לי.. קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? כל החיים יש לך דיסקמן? שבור חח MP3 או iPOD? אייפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? YNET לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? אממ ה ומא"ז יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום: 07:35

עונה

שאלות התחלה
שעת התחלה: 9:36
שם: יובל
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מאוד אוכל
אוהב נקניקיות? איכס
אוהב סטייק? ממש לא
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? רק לפעמים אני אוכל צהריים...
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? אני לא אוכל בערב...
מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלס
שומר כשרות בכללי? כן
שומר כשרות לפסח? כן
אוהב דג? איכסססס
מה המאכל האהוב עליך? פיצה בגדים
מה לבשת היום? סתם מכנסיים וחולצה קצרים, למה?
מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לא בדקתי
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לא זה ולא זה (-)
לובשת שמלות? נראה לכם? (מה אני, סקוטי?)
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? לא זה ולא זה, אבל אם כבר אז ג'ינס יותר
קפוצ'ון או סווצ'רט? יש הבדל? ספורט
כדורגל או כדורסל? כדורסל
אתה בחוג ספורט כלשהו? לא
יודע לשחות? ברוררר
שוחה הרבה בקיץ? לא
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רק ביום כיפור וכשצריך להגיע למקומות רחוקים
אתה רץ בדר"כ? כן
אתה בכושר? אפשר להגיד
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כל מיני
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא ממש אכפת לי צבעים
צבע אהוב: כחול ושחור
צבע שנוא: אדום וורוד
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) כחול וירוק
מה צבע התחתונים שלך? ברגע זה? שחור (אבל מה הקשר? אולי גם תרוצו לספר לכל העולם איזה תחתונים אני לובש?!
)
והגרביים? אני בלי גרביים
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שחור
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע ושחור-לבן משקאות
משקה אהוב: מים
משקה שנוא: קולה
שותה אלכוהול? לא
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ תותים משנת 2001 (השנה)
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא זוכר איזה משקה, אבל הוא היה כחול או ירוק
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים, מים, מים, מים, מים, מין (נו, מה אתם רוצים? כמשה פתח ת'ברז - אז יצאו ממנו מים, מים.. *זכויות יוצרים*) ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? בכלל לא
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? יסודי
איזה כיתה אתה? ח'
ליד מי אתה יושב? חבר שלי
אוהב את המחנכת שלך? למה לא?
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? ממש לא
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:--
אתה מזניח את הלימודים? אין מצב
יש לך לוקר? כן
תיק כבד? לפעמים
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא זה ולא זה ולא כל דבר אחר דומה
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא, הייתי רוצה שכל הבצפר יעבור לבצפר אחר
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מה שעכשיו טוב בשבילי... מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? לא
מה השיר האהוב עליך? יש המון
שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים
שומע מוזיקה ב-100fm? לפעמים
מוריד שירים בקאזה או באימיול? באימיול
קונה דיסקים או צורב? גם וגם (אני בדרך כלל קונה)
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? אני מאמין שכן
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שנה בערך
יש לך דיסקמן? כן
MP3 או iPOD? iPOD אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? walla
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? פורום "השמינייה" בתפוז ופורום ילדות רעות
יש לך קומונה? לא בדיוק
יש לך אתר? ממש לא
שעת סיום: 9:46

litalosh3

New member
../images/Emo9.gif

שאלות התחלה שעת התחלה:10:46 שם:ליטל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?לא ממש.. אוכל אוהב נקניקיות?לא אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?לפעמים ככה לפעמים ככה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?כנ"ל מה הדבר האחרון שאכלת?רק קמתי.. שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך? שניצל וספגטי
בגדים מה לבשת היום?עוד לא לבשתי..רק עכשיו קמתי מהמיטה מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?גי'נס קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות במחסן אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?קצת.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה לפעמים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לא צבעים צבע אהוב:צהוב ותכלת צבע שנוא:אין שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)אדום וורוד, כחול ותכלת,שחור/לבן עם כל צבע. מה צבע התחתונים שלך?ורוד והגרביים?אדום מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש צבע משקאות משקה אהוב: מים משקה שנוא:אוי יש מלא..כל השילובי פירות למיניהם שותה אלכוהול?קצת מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא זוכרת
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?פעם אחת ראיתי משקה בצבע חום קקה מגעיל כזה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:קולה, מנגו, תפוזים, המיץ הירוק הזה של קירסטל,ענבים ושוקו. ביצפר אוהב את הבצפר שלך?הוא נחמד מינוס אתה ביסודי/תיכון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י' ליד מי אתה יושב?חברה שלי - שירן אוהב את המחנכת שלך?היא מצויינת הרבה יותר טובה מהמחנכת הקודמת...אבל יש לי איתה רק שיעור בשבוע. גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות?ממ..לא אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: --- אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?לפעמים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?--- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך?כל פעם זה מתחלף...עכשיו זה Chevelle - The Red שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?לפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול קונה דיסקים או צורב?צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא הרבה..זה קשה בלי מוזיקה יש לך דיסקמן?כו יש MP3 או iPOD?יש לי MP3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?הארי פוטר הספר/הסרט ואני קוראת בעוד הרבה פורומים יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:10:59

polbblop

New member
...

שאלות התחלה שעת התחלה: 12:56 שם: ליזה. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אכן. אוכל אוהב נקניקיות? כע.
אוהב סטייק? הממ... פחותאויותר. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב. מה הדבר האחרון שאכלת? מילקי.
שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? לא. אוהב דג? אני לא מסוגלת לאכל דגים..
מה המאכל האהוב עליך? אורז/ספגטי.. בגדים מה לבשת היום? גופייה כתובה וטרנינג שחור. מה אתה לובש עכשיו? ^^ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור, לבן ואדום. עדיין לא החלטתי מה הכי שולט. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצה פשוטה.
לובשת שמלות? לרוב לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? תלוי.. קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?
אתה בחוג ספורט כלשהו? טניס. יודע לשחות? משהו כזה.. שוחה הרבה בקיץ? לא. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הממ... אני לא בדיוק יודעת לרכב... אתה רץ בדר"כ? מדיי פעם.
אתה בכושר? לא ממש.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הממ.. כפיפות בטן. והליכה.
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא.. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות. צבעים צבע אהוב: שחור ואדום.
צבע שנוא: ורוד. וחום. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אדום ושחור. מה צבע התחתונים שלך? לבן. והגרביים? אדום. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני.
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? מתה המדפסת.. משקאות משקה אהוב: קולה/קפה. [או לחילופין, כל דבר שיש בו אלכוהול..] משקה שנוא: תה. ומיץ דובדבנים. שותה אלכוהול? אכן. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא נראה לי שהיה משהו מוזר במיוחד.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? קוקטייל מחליף צבעים כזה.
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: שוקו, מיץ ענבים, מיץ תפוזים, ספרייט, פאנטה לימון, מים. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה. איזה כיתה אתה? ט'. ליד מי אתה יושב? מי שבא, ברוך הבא.
אוהב את המחנכת שלך? לא. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? מאוד..
יש לך לוקר? לא. תיק כבד? מאוד..
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה.
מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כרגע, לא. מה השיר האהוב עליך? אין לי ממש שיר אהוב.. שירים ישראליים/לועזיים? שניהם.
שומע מוזיקה ב-100fm? לא.. מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול. קונה דיסקים או צורב? גם וגם. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש, אבל ממש לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? הממ.. לא'דעת. יש לך דיסקמן? אכן.
MP3 או iPOD? דיסקמן.
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? אתר האוניברסיטה... בשביל אבא.. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? ימי הולדת ומתנות.
יש לך קומונה? לא. יש לך אתר? לא.. שעת סיום: 13:04

תשובותתתת

שאלות התחלה שעת התחלה: 13:06 שם: עדי נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מאוד אוכל אוהב נקניקיות? יאפ.. אוהב סטייק? לא.... בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? תלוי איזה... מה המאכל האהוב עליך? שוקולדדדדד =] =] בגדים מה לבשת היום? מכנס שחור 3/4 וחולצה ורודה מה אתה לובש עכשיו? ^^^^ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אממ כחול ירוק שחור לבן.. חח הכל מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגיתתתתת לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'וןןןןןן ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא ממשש.. סתם הולכת לבריכה לא לשחות רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חח זרוקות במחסן....... אתה רץ בדר"כ? בשיעור ספורט אתה בכושר? כן איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם צבעים צבע אהוב: כחול וירוק צבע שנוא: אדום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד ולבן מה צבע התחתונים שלך? תכלת והגרביים? אני בלי..... מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע משקאות משקה אהוב: קולה משקה שנוא: תפוזים שותה אלכוהול? לפעמיים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ מנטה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מיץ מנטה...חחח תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ענבים, מנגו, תות-בננה, ספרייט, מים ופסיפלורה ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא ממש אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? יא' ליד מי אתה יושב? חחח זה משתנה אוהב את המחנכת שלך? לא כ"כככ... גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? איכס כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא זוכרת אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? כן תיק כבד? בערך אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה:) מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? יש המוווון.. בעיקר של עברי לידר ועמיר בניון שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? צרוב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יום יומיים... חח יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? אמפי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סקרים... יש לך קומונה? לא יש לך אתר? כן שעת סיום: 13:13

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה

שאלות התחלה שעת התחלה: 1:09 שם: רותם נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? נכון
אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לא זה ולא זה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? לא זה ולא זה מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? פיצה בגדים מה לבשת היום? אני עדיין עם פיג'מה
מה אתה לובש עכשיו? עניתי כבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית וחולצת טי שרט פשוטה לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוכבת אבל לא הרבה אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? בערך איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? להקליד נחשב?
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אני לא עושה בכלל
צבעים צבע אהוב: סגול צבע שנוא:חום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אמממממ מה צבע התחתונים שלך?לא יודעת ואין לי כוח לבדוק והגרביים? אין לי גרביים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע משקאות משקה אהוב: מים משקה שנוא: קולה שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא שותה דברים מוזרים
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? משהו ורוד.. לא יודעת מה זה היה תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מיץ תפוזים, מיץ ענבים וזהו
ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כן אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה?ט' ליד מי אתה יושב? ליד מישהו
מה זה משנה?
אוהב את המחנכת שלך? כן גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? לא אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? לפעמים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? יש הרבה שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? גם וגם, לרב צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אממ יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? אמ פי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? טלי שרון יש לך קומונה? לא יש לך אתר? היה פעם
שעת סיום:11:15

אוראל 44

New member
../images/Emo24.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 1:26 שם: אוראל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? נכון! אוכל אוהב נקניקיות? כן אוהב סטייק? כו בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? רוב הזמן חלב בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? רוב הזמן בשר מה הדבר האחרון שאכלת? לזניה שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? שוקולד בגדים מה לבשת היום? חולצה כחולה, חצאית ג'ינס מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר.. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אממ.. אולי כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית וחולצה פשוטה לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל? סל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא ממש רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקים.. אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא ממש.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כמעט כלום עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה.. צבעים צבע אהוב:כחול וכתום צבע שנוא: צהוב חדרל שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) סגול וצהוב/כתום מה צבע התחתונים שלך? כרגע- צהוב והגרביים? אני לובשת סנדלים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? שניהם יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אין לי מדפסת.. היא הלכה לעולמה לפני חודש, ואבא עדיין לא קנה חדשה.. משקאות משקה אהוב: לא יודעת.. משקה שנוא: אממ תרופות?... חחח שותה אלכוהול? לא.. כאילו, רק יין מידי פעם מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא זוכרת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מיץ קיווי בצבע ירוק מבחיל תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: אוי נו.. אין לי כוח ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כן אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י"א ליד מי אתה יושב? רעות אוהב את המחנכת שלך? כן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אממ לא ממש דווקא.. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? כן.....
יש לך לוקר? כן תיק כבד? לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא.. הלוקר בתוך הכיתה היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? אין שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? בערך.. חח כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חחח לא יודעת! יש לך דיסקמן? לא MP3 או iPOD? אמפי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום: 1:32

עונענענענענע../images/Emo192.gif../images/Emo108.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 14:25 שם:עינב נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לע אני דווקא נהנת
אוכל אוהב נקניקיות? כע אוהב סטייק? כע בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? לפעמים ככה ולפעמים ככה בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת?עוגה חיחיחי שומר כשרות בכללי?כע שומר כשרות לפסח?כע אוהב דג?כע מה המאכל האהוב עליך? כל מיני
בגדים מה לבשת היום?
מה אתה לובש עכשיו?
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ורוד ולבן נראלי מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי שירט לובשת שמלות? לע מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? אפחד ספורט כדורגל או כדורסל?שניהם אתה בחוג ספורט כלשהו? כע יודע לשחות?כע שוחה הרבה בקיץ? כע רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות במקלט איזה 5 שנים
אתה רץ בדר"כ?כע אתה בכושר?כע איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כל מיני עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?מ לפעמים אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם צבעים צבע אהוב:ורוד, לבן,ושחור צבע שנוא: ירוק שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד ולבן מה צבע התחתונים שלך?
והגרביים? תכלת ירוק לבן וורוד מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע משקאות משקה אהוב:קולה דיאט ללא קופאין
משקה שנוא: מיץ גזר איכ שותה אלכוהול? לע מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ שזיפים עם בננות תפוזים ותפוח עץ
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מיץ שזיפים עם בננות תפוזים ותפוח עץ
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה,ספרייט, פטל, לא זוכרת נוו ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לע אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ח' ליד מי אתה יושב? ליד מישהי שהיא מזה שששונננאאאתתתתתת אוהב את המחנכת שלך? כע גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? ממ לפעמים
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "בנות,שקטטט""זה לא מקובל עלי..!!!!!" אתה מזניח את הלימודים?לע יש לך לוקר? כע תיק כבד?לפעמים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? כע מידי פעם
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? ברררוררר באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון, שנגמור את הבצפר יותר מהר
מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לע מה השיר האהוב עליך? יש מלאא שירים ישראליים/לועזיים?ישראלים שומע מוזיקה ב-100fm?לפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול? אמיול קונה דיסקים או צורב? לפעמים ככה ולפעמים ככה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לפעמים כע כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? חצי שנה יש לך דיסקמן? כע MP3 או iPOD? איפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? אם אני יגיד אז תפוז ישנא אותי
נענע
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש הרבה אני מגוונת יש לך קומונה? לע יש לך אתר? לע שעת סיום: 14:34 חח תווודעעע
אהבתי ת'שאלון וזהו!!

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה: 12:09 שם: שיר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא אוכל אוהב נקניקיות? לא, לא, לא!! [
] אוהב סטייק? לא שונאת..
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם גבינת שמנת וזיתים. שומר כשרות בכללי? לא שומר כשרות לפסח? לא אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? אוכל משמין ולא בריא..
בגדים
מה לבשת היום? פיג'מה-בוקסר וגופיה.. מה אתה לובש עכשיו? בוקסר שחור עם ציורים קטנים של אישה עם שיער ורוד..[
], גופיה שחורה שכתוב עליה סקסי ויש ציור של ילדה, ותחתונים בצבע ירוק ולבן.. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לא יודעת, כל מיני. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה. לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופיה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס, אני לא נינט [
] קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון.
ספורט
כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? דהה שוחה הרבה בקיץ? לפעמים.. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הו נגנבו..
אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מעט, שואף לכלום.. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא ממש אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כדי להרזות
צבעים
צבע אהוב: סגול, חום, כתום ושחור. צבע שנוא: אה.. טורקיז כהה. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חום וסגול, כאילו אני אוהבת את השילוב ביחד, אבל אני לא אלבש את זה. מה צבע התחתונים שלך? ירוק ולבן והגרביים? אין
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע
משקאות
משקה אהוב: דיאט קולה. משקה שנוא: אלכוהול, זה ממש דוחה...
שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? חלב עם מיץ פטל מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ירוק תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: שוקו, מילקשייק, דיאט ספרייט, אייסים למיניהם, נסטי אפרשקסי ומיץ תפוזים.
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ח' ליד מי אתה יושב? נועה אוהב את המחנכת שלך? לא שונאת אותה.. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אה.. לא. אבל היא לא אומרת ת'. כאילו היא יכולה להגיד כזה משפט: היום בשיעור היסטוריה נלמד על האנטישמיו במשך הדורו. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:
אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? כה תיק כבד? לא.. יש לי לוקר אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? כה, אבל אני לא מאחרת.. אני פשוט מבקשת מהמורה ללכת לקחת מהלוקר את הספר. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? לא משנה..
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? לא, אני שומעת הרצועה.. וזה ממש משעמם..
מה השיר האהוב עליך? וונדרוול, דיס איז יור לייף ואיי דונט וואנה בי. שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? כה מוריד שירים בקאזה או באימיול? בקאזה, אמיול לא עובד אצלי..
קונה דיסקים או צורב? מורידה מהאינטרנט אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? הרבה זמן יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? מה שיותר מתקדם ושווה.
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? סקרים ושאלונים ופלוריסיינטה יש לך קומונה? לא, אבל אני סוג של מנהלת בקומונת משחק תפקידים. יש לך אתר? לא שעת סיום: 15:18, אבל אמא שלי הגיעה הביתה אז הייתי צריכה לעשות את השיעורים בתנ"ך..

../images/Emo9.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 15:32 שם: ניצן נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן, די מעצבן אוכל אוהב נקניקיות? זה בסדר, לא הכי טעים שיש אוהב סטייק? כןןןן
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בדר"כ בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב, אלא אם זה משהו שנשאר מהצהריים מה הדבר האחרון שאכלת? כרובית/פשטידת תפוחי אדמה/סלט שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? לא מה המאכל האהוב עליך? המממ. לאדעת. בגדים מה לבשת היום? מכנסיים כחולות-אפורות וחולצה גם באותו הצבע בערך מה אתה לובש עכשיו? את אותו הדבר
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? כחול-שחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אפשרות ראשונה לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? תלוי קפוצ'ון או סווצ'רט? סווטשירט ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אפשרות שנייה
אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא (תודה, זה עוד שלב בהגברת המודעות העצמית שלי לזה) איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הולכת מבצפר הביתה, לפעמים מהבית לבצפר, לפעמים כפיפות בטן, לפעמים יוצאת לטייל עם חברה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא ממש אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם, זה בא ביחד צבעים צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) שחור ולבן
מה צבע התחתונים שלך? לבן והגרביים? אין,חם מדייי מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במה, אבל בכללי צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע, תמיד משקאות משקה אהוב: קולה משקה שנוא: יין שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לאדעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? פאנטה אקזוטי תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים,קולה,שוקו,מיץ תפוזים, ספרייט, פאנטה ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה איזה כיתה אתה? ז' ליד מי אתה יושב? רז S: אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא ממש, לפעמים אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: -- אתה מזניח את הלימודים? קצת
יש לך לוקר? לא תיק כבד? בימי ראשון ושלישי, ועוד איך אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? -- היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? יש המון, אי אפשר לבחור שירים ישראליים/לועזיים? שילוב שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? כמה ימים, אחרי זה אני אשתגע, שקט מחרפן אותי יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? אייפוד, ברור אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה/YNET לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? חט"ב, דוליז יש לך קומונה? כן יש לך אתר? לא שעת סיום: 15:41

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

שאלות התחלה
שעת התחלה: 15:42
שם: קרן
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? נכון
אוכל
אוהב נקניקיות? כן, כן כן! חח
אוהב סטייק? לא
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? חלב ובשר
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב
מה הדבר האחרון שאכלת? פלאפל בפיתה
שומר כשרות בכללי? לא
שומר כשרות לפסח? לא
אוהב דג? לא
מה המאכל האהוב עליך? פסטה ברוטב שמנת ופטריות
בגדים
מה לבשת היום? מכנס טרנינג שחור וטי שרט ורודה
מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין צבע ספציפי
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לא זה ולא זה
לובשת שמלות? לא
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? שניהם
קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט
ספורט
כדורגל או כדורסל? כדורסל
אתה בחוג ספורט כלשהו? ריקוד
יודע לשחות? יאפ
שוחה הרבה בקיץ? כה
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוכבת ביום כיפור ולפעמים עם המשפחה
אתה רץ בדר"כ? לא
אתה בכושר? כן
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הולכת ברגל, רוקדת..
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? התעמלות יומית
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא
צבעים
צבע אהוב: ירוק בהיר
צבע שנוא: סגול
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חקי וורוד
מה צבע התחתונים שלך? ירוקות
והגרביים? לבנות
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? חח יש לי
משקאות
משקה אהוב: ספרייט
משקה שנוא: מיץ עגבניות
שותה אלכוהול? לא
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא זוכרתת
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מיץ עגבניות - אדום
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, מים, לימונענע, לימונדה, מיץ תפוזים, תה.
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? בערךך :-\
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה
איזה כיתה אתה? ז'
ליד מי אתה יושב? חברה שלי
אוהב את המחנכת שלך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? חח כהה
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: מה זה?!?!?!? איפה אתה חושב שאתה נמצא?!?!
אתה מזניח את הלימודים? לא
יש לך לוקר? כןן
תיק כבד? לא
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לפעמים
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה זה אחלה
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? לא
מה השיר האהוב עליך? יש המוןן
שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים
שומע מוזיקה ב-100fm? יאפ
מוריד שירים בקאזה או באימיול? בקאזה
קונה דיסקים או צורב? לא זה ולא זה
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאאאאאאאאא
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שעה
יש לך דיסקמן? כן
MP3 או iPOD? יש לי iPOD אבל אני רוצה MP3
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? וואלה
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? שאלונים וסקרים, בננות בע"מ
יש לך קומונה? לא
יש לך אתר? לא
שעת סיום: 15:50
הודגש באמצעות מדגישומטיק

D o o S h a

New member
אהבתי../images/Emo9.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 15:50 שם: עדי נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן חח אוכל אוהב נקניקיות? ככה ככה אוהב סטייק? יאמיי
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בדר"כ בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלבי בדר"כ מה הדבר האחרון שאכלת? בראוניס שומר כשרות בכללי? לא
שומר כשרות לפסח? לא
אוהב דג? בעעעעע מה המאכל האהוב עליך? נמנמ... לא יודעת, כל מיני בגדים מה לבשת היום? אני עדיין עם פיג'מה מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין צבע שולט, יש הרבה מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אף אחד
לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גם וגם מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גם וגם קפוצ'ון או סווצ'רט? נמנמ.. גם וגם חיחי ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? ג'אז ומודרני יודע לשחות? בטח שוחה הרבה בקיץ? כע רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חח הן די סתם זרוקות כבר כמה חודשים טובים אתה רץ בדר"כ? לאאא אתה בכושר? חח חצי איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ממ... כלום?
לא, יש את הריקוד... עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לשמור על כושר צבעים צבע אהוב: אין אחד- כל מיני נו
צבע שנוא: אין... שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) סגול ותכלת מה צבע התחתונים שלך? סגול והגרביים? שחור-ורוד מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני! יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש משקאות- רגע יש לי אפצ'י. *אההה אההה אפצ'וווווווווווווו* אוו הוא היה חזק
משקה אהוב: ויטמינצ'יק ענבים
משקה שנוא: מוגזים!! שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? ממ.. לא זוכרת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כל האלכוהוליים עם הצבעים המוזרים תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מים, תפוזים, ענבים, לימונדה, שוקו, תה ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא! אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה ליד מי אתה יושב? ילדה קרציההההה אוהב את המחנכת שלך? כע גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא כ"כ אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: פויי אני כבר לא זוכרת, טוב לצערי יש מחר הצפר אז מחר אני ירענן את זכרוני אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? כן תיק כבד? כןןןן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא ממש, לפעמים היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן, אבל אין בצפר אחר עדיף באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי הכי כיףףף מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? משתנה כל הזמן שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים , אבל גם ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm? באינטרנט כן מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה קונה דיסקים או צורב? גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? ממ.. אני יזמזמם לעצמי יש לך דיסקמן? כע, ישן. וגם אייפוד נאנו חמודייי :] MP3 או iPOD? אייפוד ברור!! אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה ועוד כמה
יש לך קומונה? כע יש לך אתר? לא שעת סיום: 15:58

Mori 4 Ever

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo204.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 17:37 שם: מור נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן אוכל אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? ממ בדר"כ חלבי מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי ועל האש שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? כן מה המאכל האהוב עליך? על האש, צ'יפס, פיצה, אוכל של אמא..!! בגדים מה לבשת היום? סתם טרנינג וחולצה מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ורוד מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית וחולצה פשוטה לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? נוסעת באוטו.. חח למי יש אופניים?! אתה רץ בדר"כ? בהליכון
אתה בכושר? בערך איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? כושר צבעים צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: ירוק כהה שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) כחול ותכלת מה צבע התחתונים שלך? ורוד+ שחור והגרביים? אפור+ורוד מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? במה? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע משקאות משקה אהוב: קולה משקה שנוא: סודה..איכ. שותה אלכוהול? מדי פעם מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? ואיי הרבה מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא זוכרת כל המשקאות המעורבבים האלה... תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: כל המוגזים למינהם
ביצפר אוהב את הבצפר שלך? בערך אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? י"ב ליד מי אתה יושב? יובל אוהב את המחנכת שלך? כןןן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא, היא חמודה
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? אם יש משהו יותר חשוב לעשות אז כן יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא אם יש לך לור,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? סיום תיכון חח מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? הרבה
שרית חדד שליטה
שירים ישראליים/לועזיים? ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm? כן מוריד שירים בקאזה או באימיול? אמיול קונה דיסקים או צורב? צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאאא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אממ מקסימום שבוע יש לך דיסקמן? אמ-פי 3 MP3 או iPOD? אמ-פי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוזזז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? כל מיני יש לך קומונה? כןןן פטפוטים והכללל יש לך אתר? לא שעת סיום: 16:44

למעלה