הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo208.gif

מה אתן רוצות ששבוע הבא גם עמית לא תשאל אתכן שאלות? יאלה תשאלו

היי עמיתDD:

מה שלומך היום? באיזה שעה קמת היום? אאאאמממממ, נכון שפארקר כוסון על. ?!?!?! DD: מה את אוהבת יותר,כדורגל או כדורסל?,*אחחחחמ כדורסלסלסלסל.!!!1 D:* היית פעם בהופעה של מוניקה סקס? ו..........את מתכננת לבוא להופעות של פלאפון בת"א? D;;;; כי אני כן!!!1 (:) ונכון שיוני בלוך[כפרעליוו] צריך למלוך?D: בכל מקרה עמית. אין לי המון מה להגיד. רק שאת כוסית אש!!!!!!1 מגיל חמשש.DDDD: ושאני אוהבת אותך
. שבת שלום חמודה D:

lililulu

New member
היי רותםDD:

מה שלומך היום? שלומי בסדר...תמיד יכול להיות טוב יותרD; באיזה שעה קמת היום? באיזה 9
אחות שלי טסה לתאילנד והיא העירה אותי
אאאאמממממ, נכון שפארקר כוסון על. ?!?!?! DD: המקריח הזה?! יש לי מצח גבוה כמעט כמו של אור סלעD" מה את אוהבת יותר,כדורגל או כדורסל?,*אחחחחמ כדורסלסלסלסל.!!!1 D:* חחחחח את עונה בשבילי?! כדורסל נראלי...יותר קצרD; אבל כדורגל זה גם ליגה
היית פעם בהופעה של מוניקה סקס? יואווו בכיתה ו' או ז' הייתה להם הופעה פה ולא הלכתי כי נסעתי למסיבה באותו יום! ו..........את מתכננת לבוא להופעות של פלאפון בת"א? D;;;; יש לי סלקום וחוץ מזה מי יסע עד ת"א בשביל עידן רייכל ושייגעצ?!D; כי אני כן!!!1 (:) ונכון שיוני בלוך[כפרעליוו] צריך למלוך?D: חחחחחח ממש...אבל ממש...לא!
בכל מקרה עמית. אין לי המון מה להגיד. רק שאת כוסית אש!!!!!!1 מגיל חמשש.DDDD: ושאני אוהבת אותך . שבת שלום חמודה D: חחחחחחחחחחחח שבת שלום גמלך ותלכי לסדר את השריטה שלך מהר, אם את צריכה עזרה יש לי מספר של פסיכולוג בול בשבילךD;

נבלהD:

חחחחחחח מה את סתומה?!D: יש גם הופעות של מוניקה ומופע הארנבות של ד"ר קספר, ומי לאא? אביב גפן, כנסיית השכל, שוטי הנבואה, חמי רודנר דנה ברגר יוני בלוך ועוד מלא :] קיצ' זה שווה רצח DD: ואת מקריחההההההההההההההDDDDD=

lililulu

New member
שוטי הנבואההה?!?!! ד"ר קספררר?!?!../images/Emo2.gif

יאי איזה טוב! אבל לסלקום יש סלקום ווליום ולפלאפון לאאא
איכס אביב גפן יוני בלון דנה ברגר

את איכס!!1 טיפשה.

סתם בצחוק,כן?D: ננווו אז תחפשי לך איזה שכן \ ידיד \ קרוב משפחה אנערף שיש לו פלאפון [: ותבואי. O; אוייי סלקום ווליוםם,זה סתם דפוק D;

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחח לא בא ליP;

אתמול עברתי בחדרה כלב לא מסתובב שם ב-11 וחצי בלילהD;

../images/Emo20.gifיש לי פלאפון אם את רוצה חחחחח

יש לאחי פלאפון וסלקום לאמא פלאפון ואורנג' ואבא פלאפון ויש עוד 2 מכשירים שלא משתמשים מהםם בפלאפון חחח D: אם את רוצה

עמית?!

מה שלומך? את מתכוונת לראות את הגיים בויז היום במנטה בשעה 19:00 למרות שאת לא מעריצה אותם כבר? את יודעת שאת חמודה? ושאני אוהבת לחפור גם? זה כיף נכון? D= לאביו

lililulu

New member
P=

מה שלומך? בסדר את מתכוונת לראות את הגיים בויז היום במנטה בשעה 19:00 למרות שאת לא מעריצה אותם כבר? אולי בשידור החוזר אם יהיה לי משעמםD; את יודעת שאת חמודה? תודה גמאת [: ושאני אוהבת לחפור גם? חחחחח חפרנים שליטה
זה כיף נכון? אה-הא D= לאביו חחחחח

../images/Emo20.gifהייי עמייתוש : ]

ליליל תורי :] מה נישמע ? ,. יוופפפפי , .. מה את עושה בערב? רוצצצה לצאת איתי לאיייזה דריינננק?? חחח , אבל , אניייי מזמינה את משלמת ,. אם לא אז גג מיים מהשירותים D: , חחח סתם כפרה עלליך , אייך שם ביקנעם? שקט? בדרך כלל הכי לא D: , ייקנעעם שליטה .. תשאלי למה , ג'יקלעמה D: , חחח מה ככה הכל טוב עמיתוש ?, מה עשית בלילה ? אהההההההה נחמד ,, גמניי D;; חחחחח :p מה את שומעת עכשיו? אההה את לא שומעת ?, D: , מה חדיש חדש?, יש חבר? מישהווו ? אהוב? מאוהבת? בוואי בואי אני יסדר לך מישהו D: , ......... משעמם לי , גמלך ? חחחח למרות שאני כותבת , ושואלת ואת עונה חהחה , כמו חיילת D: חחח סתםם מדהימה , שימיי תמונה שדלך ככה על הדרך D:p קיצר שב''ש , שתיהיה :) מסריי ד''ש בבית ובשכונה D:

lililulu

New member
היי נופרוש :]

מה נישמע ? ,. בסדר
יוופפפפי , .. מה את עושה בערב? נראלי כלום יש כוכב נולדD: רוצצצה לצאת איתי לאיייזה דריינננק?? כןןן [: חחח , אבל , אניייי מזמינה את משלמת ,. חצי-חצי?
אם לא אז גג מיים מהשירותים D: , מהברז בשירותים או מהאסלה?
D; חחח סתם כפרה עלליך , אייך שם ביקנעם? בסדר את יודעת...חחח שקט? ככה בדרך כלל הכי לא D: , אפשר לחשוב אנחנו תל אביב במיניD: ייקנעעם שליטה ..
תשאלי למה , ללממהה??!! ג'יקלעמה D: , חחחחחחחחח חחח מה ככה הכל טוב עמיתוש ?, יכול להיות יותר טובD; מה עשית בלילה ? מה שאת עשיתP= אהההההההה נחמד ,, גמניי D;; חחחחחחח חחחחח :p מה את שומעת עכשיו? את אבא שלי משתעלXD אההה את לא שומעת ?, שומעת אולי אני טיפשה אבל חרשת אני לא
D: , מה חדיש חדש?, לאדעת
יש חבר? לא תודהD: מישהווו ? תלוי מה את מגדירה מישהו
אהוב? יזיז
חחחח סתם מה אני נראת לך?! מאוהבת? בלי שאלות מסובכותD; בוואי בואי אני יסדר לך מישהו D: , ......... כן את והחברים שלך
משעמם לי , גמלך ? לא ממש [: חחחח למרות שאני כותבת , ושואלת ואת עונה חהחה , כמו חיילת D: חחח סתםם מדהימה , שימיי תמונה שדלך ככה על הדרך D:p חחחחחח עזבי אותךD; קיצר שב''ש , שתיהיה :) גמלך [; מסריי ד''ש בבית ובשכונה D: עלייP;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאוי כמה צחקתי עכשיו !../images/Emo6.gif

נופק
קראתי את מה שכתבת לי !
אני כ"כ |מאושר| !!!!!!!!!!!!!!! :) נוווווווווווופק [[[[ : אבא שלי מכיר מישהו שיכול לסדר לי למלצר איייאיי , כי עד שחברה שלי זזה |: ואז נופק , הרגע הגדול יגיע [[[[[: נוווווווופק, כל היום חשבתי עלייך !
טוב, אל תגיבי לי כאן . שבאתי לענות לך נירית הזונה התנתקה לי מהאייסי וזה לא מתחבר לי עכשיו
נופק ? אני מאוהב בך . [: איזה כייף יהיה לנו הא? אבל רק לנו [: אני אספר לך משהו מצחיק שנירית היום אמרה לי D;

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת אותך עולממי יאללה : ]] ],,,

עמיתי :)

נו,איך זה היה להיות הקורבן? את שמחה שהשבוע נגמר? את הולכת לאמלל את הקורבן הבא ? למה ?! הא... שבת שלום 3>

lililulu

New member
הדרי:)

נו,איך זה היה להיות הקורבן? נחמד את יודעתD: את שמחה שהשבוע נגמר? אני לא שמחה בכלל
אורן עף מכוכב נולד, כמה אני אוהבת את הבנאדם הזה
את הולכת לאמלל את הקורבן הבא ? ברור! חחח למה ?! כי בחרתי ברותם ומגיע לה על זה שהיא אמרה על אורן "ברוך שפתרנו"
הא... שבת שלום 3> גמלך

למעלה